Arama sonuçları: *

• Users: An1ly
  • Order by date
  1. A

Universiteme Kayit Yaptirdim Ama Yoklama Kacagi Olarak Gozukuyorum

Merhaba dostlar.20 yasindayim 2 yil mezuna kalmistim ve 23 agustosta e devlet uzerinden kaydimi yaptirdim.Ancak bana yoklama kacagi oldugum hakkinda mesaj geldi.E devletten askerlik erteleme basvursu yapmak icin tikladigimda bana milli savunma bakanligina ait bir ogrenim belgemin olmadigini...
  2. A

programım nasıl 1 aydır vücut geliştiriyorum

Kalorini az tutup yag yakmaya calisiyosun yagliyim demissin bunu anlayabilirim fakat yanlis yapiyorsun.Yeni baslayan insanlar cok hizli bir sekilde gelisim gosterir ve ayni zamanda kas kazanirken yag yakarlar.Senin su an kas kutleni artirman gerek.Sana onerim kalorini yuksek tut evde pisen...
  3. A

20.000TL butce ile hazirladigim sistemimi yorumlar misiniz?

Desteklemedigini bilmiyordum haklisin
  4. A

Aslinda ben zaten ince hesaptan hazir sistemleri ozellestirerek bunu olusturdum.Ortalama monitorsuz 15-16 bin liraya denk geldi ve bu indirimli hali yani bence de haklisiniz bu sistemin ederi bu kadar degil ama fiyatlar hep artiyor
  5. A

Merhabalar bu sene okul icin bir masaustu bilgisayar toplamayi dusundum.Hayatimda ilk kez bir bilgisayar toplayacagim.Az cok bilgi sahibiyim bir de siz yorumlarsaniz cok memnun olurum. Islemci: AMD ryzen 5 5500 3.6 GHz Anakart:MSI A520M Pro DDR4 OC 4600 MHz Ekran Karti: AMD RX 6600 2 Fanli 8GB...
Geri