Arama sonuçları: *

1. Bold Pilot

Kalıcı Ücretsiz Dead Island 2 (Epic Games Mega Sale)

250'ye almıştım ya Epic vereceğin oyunu seveyim.
  2. Bold Pilot

Merhaba Ben Volkan Konak

Adam ölmüş Allah rahmet eylesin.
  3. Bold Pilot

Android Yurt dışı telefona ROM atılırsa IMEI gider mi ?

Hocam pek bilmiyorum bu işleri de nasıl yapıcam ?
  4. Bold Pilot

Android Yurt dışı telefona ROM atılırsa IMEI gider mi ?

Selamlar, babam birkaç ay önce bir tanıdıktan telefon almıştı şimdi bana verdi. Sanırım kaçak, kutusunda Note 13 Pro yazıyordu hatta Redmi 12 çıktı, IMEI sorgulayınca da Microsoft Lumia 540 çıkıyor. Bunda MIUI ve Android 13 yüklü, ben Android 15 ve HyperOS'a yükseltmek istiyorum fakat...
  5. Bold Pilot

Çözüldü✓ High Power Elite 750W Aldım Nasıldır?

Ben de almayı düşünüyorum da kim ne demiş ?
  6. Bold Pilot

R5 5500 Overclock sonuçları

Bence de darboğaz yoksa işlemci için oc gereksiz.
  7. Bold Pilot

🔥İndirim Google bütün kullanıcılarına 2 Aylık YT Premium veriyor

Bende de olmadı daha önce premium kullandığım için sanırım.
  8. Bold Pilot

Çözüldü✓ RX 6600 Furmark değerleri nasıl?

En az 15dk iste testi.
  9. Bold Pilot

2000 Tl altı 600-650w Psu önerisi

Inventus'ta 650w Fsp varmış fiyatta değişiklik olmazsa onu alıcam inşallah.
  10. Bold Pilot

Hocam High Power olan grup regülasyonluymuş o yüzden önermiyorlar Msi içinse kötü bir Psu olduğunu söyleyenler var. Başka öneriniz var mıdır ?
  11. Bold Pilot

2000 TL ileriye dönük Psu önerisi

Arkadaşlar şaka gibi 1 günde 400 lira zam yemiş. 2000 Tl altı 600-650w kaliteli ne önerebilirsiniz ? @kad1RRR @ConquerorXIV Msi A600DN kötü bir modelmiş.
  12. Bold Pilot

Razer blackshark v2 x cızırtı sorunu

1.5 yıldır kullanıyorum aynı kulaklığı ses ayarlama tekerleğiyle fazla oynamayın tam ortadayken sol taraf cızırtı yapabiliyor ortanın altında veya üstünde sorun yok.
  13. Bold Pilot

Normalde Nzxt C750 alcaktım 1 günde 400 lira zam geldi. Ne önerebilirsiniz kaliteli bir şey ?
  14. Bold Pilot

34K hazır sistem önerisi

Merhaba, arkadaşım için sistem arıyoruz. Bütçe 34k. Ne önerirsiniz ? Nvidia olmalı.
  15. Bold Pilot

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c750-bronze-pa-7b2bb-eu-750-w-fiyati,497907697.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAmMC6BhA6EiwAdN5iLe2zwe9NZLp8SjTLNEmFtejy5Rq1MtBnll3K3MJQ_tgsOM5HFM5hqRoCN_IQAvD_BwE Hocam bunu alıcam gibi ilerisi için daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
  16. Bold Pilot

Maalesef max 2k verebilirim.
  17. Bold Pilot

Merhaba, Kernel Power 41 (63) hatası aldıktan sonra sistemimi başka bir Psu ile test ettim ve sorunsuz çalışıyor. 2000 TL bütçem var. İleride 5000 veya 6000 serisi kartlarla kullanabilirim. Ne önerirsiniz ?
  18. Bold Pilot

Çözüldü✓ Oyunlarda restart atma veya kapanma

Tekrar merhaba, Kernel Power 41 (63) hatası aldığımı sonradan fark etmiştim. Arkadaşımın Psu'su ile test ettiğimde sistem sorunsuz çalışıyor. Çok şükür ekran kartında çıkmadı sorun. 2000 TL bütçeye ileriye dönük Psu önerisi yapabilir misiniz ?
  19. Bold Pilot

Max 2000 tl gamepad önerisi

2k bütçede 8BitDo Ultimate 2C en iyi seçenek. 9.nesilden iyi ve daha ucuz.
  20. Bold Pilot

Çözüldü✓ Oyunlarda restart atma veya kapanma

Haftasonu arkadaşımın evine gidip tek tek test etmeyi planlıyorum parçaları. İnşalah ekran kartında değildir yandım yoksa...
Geri