Arama sonuçları: *

1. R

Banat Pro 6240 Ultra Yumuşak Diş Fırçası 4’lü - 125 TL

Bu tarz yumuşak fırçalar diş eti için acısız olsada doktorum tarafından dişteki plakları iyi temizlemediği gerekçesi ile pek önerilmedi. Orta sertlikte bir fırça işinizi daha iyi görecektir. Curaprox 1560 fiyat olarak uygun olmasa da dişleriniz için değerlendirebilirsiniz.
  2. R

🔥İndirim Caterpillar Colorado Siyah Erkek Deri Bot 🔥 1981₺

2 gün önce 3500e almıştım :(
  3. R

🔥İndirim ABC Bembeyaz Çamaşır Suyu 4 kg 77 TL

Bu memlekette kimler neler neler yapıyor da utanmayı bırak yüzü kızarmıyor sen bundan neden utanacaksın. İhtiyacın varsa yapıştır gitsin
  4. R

Arc Raiders alınır mı?

Bir hafta sonu ücretsiz deneme verirler diye düşünüyorum. Benim de aklımda. Öyle olursa deneyip almak isterim .
  5. R

Ekran Kartı Sinerji'den mi, Amazon'dan mı alınmalı?

Amazondan bu güne kadar alıpta başkasının iadesi olarak gelmeyen hiç bir şeyim olmadı. O yüzden şahsım olarak bu tarz elektronik ürünlerde amazonu tercih etmiyorum.
  6. R

[Güncel] Cashback Listesi - Ocak 2026 - Netflix, Spotify, Gain

Papara sanırım daha online alışverişe açılmadı değil mi ?
  7. R

🔥İndirim Amazon Moda Kıyafetlerde %50 indirim Var

49 adet ürün saydım. Paylaşım için teşekkürler.
  8. R

S25+ mı İphone 16 mı

2 ay önce 60 hz ekrandan s25+ geçtim. Öncelikle o konuda hiç bir fark hissetmedim. İnternette bir daha 60 hz ekrana bakamıyorum gibi yorumlar vardı beklentim çok yüksekti. hiç bir fark hissetmedim kafana o konuyu hiç takmana gerek yok. S25+ kullanım olarak çok zevkli ve hızlı bir telefon alan...
  9. R

Ucuza Steam Hesabı Alınır mı?

Bu sitelerde insanlar kendi hesaplarına oyunu satın alarak onu kiralıyor. Etik değil ama yasakta değil. Hiç bir sorun yaşamadan kullanabilirsin. Sadece playstation oyunlarda PSN istiyor mu ona bak. God of war ragnaroku satın almış ama Psn yüzünden düzgün oynayamamıştım.
  10. R

🔥İndirim Maylo Çek Kullan Mendil 150 Yaprak 25,90TL

Teşekkürler yaz günlerinde ter silmek için iş görür 4 adet aldım.
  11. R

Yardım Iphone 13 hala alınır mı?

Bu soruyu bende kendime çok sordum ve sonrasında bütün gün prize bağlı yaşayamacağımı düşünüp s25+ aldım kafam rahat.
  12. R

TKL Klavyeye Alışması Ne Kadar Sürer?

Bir süre sonra alışılıyor ve ondan sonra bir daha asla tam boy klavye kullanmak istemiyorsun. 5-10 sene sonra elimdekini değişme ihtiyacı hissettiğimde %60 klavye almayı düşünüyorum.
  13. R

Estetik bir sistem için 28 bin TL vermeye değer mi sizce ?

İtibardan tasarruf olmaz kardeşim ver gitsin.
  14. R

❌İndirim Bitti! Hatalı Fiyat: Cronos The New Dawn Deluxe Edition 198TL

Papara ile denedim olmadı. Sanal kredi kartı ile denedim olmadı. Bende hediye kartı kullanarak aldım.
  15. R

Fiyatta hata olduğunu fark edip engel koymuş olabilirler :D
  16. R

Ödemenizi işlemekte sorun yaşıyoruz ve bu sorunu çözmeye çalışıyoruz. Diyor satın alamıyorum.
  17. R

❌İndirim Bitti! Casio Saat 3178TL....

Amazon çok kolay iade kabul ettiği için sıkıntılı ürünlerde çok oluyor. Daha önce sıfır traş makinesi alıp kıllı bir şekilde kutu açılışı yapan vardı forumlarda. Bunu da orjinal sipariş verip sahtesini geri yerleştirip iade edebilme ihtimalleri var.
  18. R

Call Of Duty Modern Warfare 3 ÜCRETSİZ

hata var muhtemelen farkedilene kadar geçerli.
  19. R

Samsung Galaxy wacth 7 Samsung telefon olmadan alınır mı

Çalışmayan özellikleri söyler misin merak ettim. Bende uyumlu çalışmaz diye okudum ama detayına hakim değilim.
  20. R

🔥İndirim SAMSUNG GALAXY S25 39.899TL EN DUSUK FIYAT AMAZON PRIME DAY

Daha önce hepsiburada da 38k görmüştüm. Ordan almayıp vatandan daha pahalıya plusunu aldım. Gönlünüzden compact ele sığacak bir telefon geçiyorsa pil için plus almayın. Ben keşke düz modeli alsaydım diyorum.
Geri