Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ Max 1500 tl klavye önerisi?

https://www.teknosa.com/hp-6yw75aa-omen-encoder-brown-cherry-siyah-oyuncu-klavyesi-p-788400482?gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjwusunBhCYARIsAFBsUP_m8XvReLoctLgRI8Wa_53bgfQjuK_pW61x22wXDYKiT48Wa9n17A8aAue4EALw_wcB
  2. K

Çözüldü✓ Max 11000 tl sistem toplama

Monitör dahil değil olur
  3. K

Çözüldü✓ Max 11000 tl sistem toplama

Max 11 bin tl bilgisayar
  4. K

Çözüldü✓ Lise için çanta tavsiyeleri

Liseye bu sene başlayacağım Sade hoş bir çanta istiyorum Bütçe max:300 tl belki biraz esnetilebilir 30 tl falan
  5. K

Çözüldü✓ Sony WH-CH710NB alınır mı?

Evet bencede çünkü evden dışarı çok çıkmayan bir insanım ve mikrofon kaliteside benim için çok önemli değil 1660822259 Sağolun hepiniz benimle uğraştığınız için, kusura bakmayın vaktinizi harcadınız
  6. K

Peki sanırım bu fiyat aralığındaki en iyi kulaklık soundsurge galiba onu alacağım bildiğiniz daha iyi bir kulaklık varsa onu da söyleyebilirsiniz
  7. K

Belki buda olabilir 1660821509 Valla çok kararsızım soundsurge 85 alabilirm kulakustu olarak yada kulak ici olarak kz samsung ve skullcandy var
  8. K

Genellikle evde oluyorum dışarıya pek çıkmayan bir insanım
  9. K

Tamamdır başka bir kulaklık oneriniz varmıdır 1000 tl ye kadar bulunan bide sizce kulakiçimi alayım kulaküstümü
  10. K

Tamamdır sanırım ya anker q 10 alacağım yada taotranics soundsurge 85 alacağım anker q 10 çok kaba duruyor
  11. K

Sizce hangini almalıyım dediğim gibi genelde türkçe rap dinliyorum
  12. K

Ben sanırsam biraz daha araştıracağım hocam
  13. K

Ama incelemelerine baktım ses kalitesi o kadar iyi değilmiş
  14. K

Galiba soundsurge alacağım ses kalitesi o kadar iyi değilmiş
  15. K

Çözüldü✓ Sony WH-CH710NB VS Taotranics soundsurge 85

Fiyatı düsmüş almalımıyım yoksa taotranics soundurge 85 mi almalıyım https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-sony-wh-ch710n-anc-gurultu-engelleme-ozellikli-nfc-kablosuz-kulak-ustu-fiyati,692854507.html Not: genellikle rap dinliyorum sadece müzik dinlemek için alacağım rahat olması da...
  16. K

Sizce hangisini alayım pişman olurmuyum sony alırsam bassları nasıldır
  17. K

Fiyatı düsmüş almalımıyım yoksa taotranics soundurge 85 mi almalıyım https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-sony-wh-ch710n-anc-gurultu-engelleme-ozellikli-nfc-kablosuz-kulak-ustu-fiyati,692854507.html Not: genellikle rap dinliyorum sadece müzik dinlemek için alacağım rahat olması da...
  18. K

Çözüldü✓ Taotronics soundsurge 85 vs Anker soundcare life Q10

Tamamdır sağolun sanırım sony alacağım
  19. K

Çözüldü✓ Taotronics soundsurge 85 vs Anker soundcare life Q10

Sony i de alabailirim sizce hangisi soundurge 85 mi sonymi
Top Bottom