Arama sonuçları: *

1. FatZeus

(Akım veya Gerilim) koruma özelliği bulunan 6'lı priz önerisi

Ya benim mevcut 6lı prizim varda yetmiyor ps5 te aldığım için ürünün hasar görmesini istemiyor 2sini ortak kontak yapmayı planlıyorum. Sadece tekli priz başlığı alarak mı prize bağlıyıp 2 prizi kontak sağlayayım ?
  2. FatZeus

(Akım veya Gerilim) koruma özelliği bulunan 6'lı priz önerisi

Merhabalar, 6lı Akım veya Gerilim koruma özelliği mevcut olan priz arıyorum. Olası elektrik kesintilerinin, ürünlerimin hasar görmemesini istediğim için bütçem mevcut. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
  3. FatZeus

PS5 satın almaya değer mi?

Çok önemi var mı şu an mesaj atmamın bilmiyorum. Ben yenik düştüm ve içimde ukte kalacağına almak istedim. İzmirden arkadaşımın aracıgılıgıyla güvenebileceğimiz birinden sony garantili 19.5k ya slim ps5 digital siparişi geçtim.
  4. FatZeus

Mouse (Tercihen kablosuz) / Mouse Pad tavsiyesi.

Teşekkür ederim herkese arkadaşlar. Emeğinize tavsiyelerinize sağlık <3
  5. FatZeus

Fnatic Thorn Wireless Mouse siparişi geçtim
  6. FatZeus

Aldım canım teşekkürler.
  7. FatZeus

Bütçe sarsmaz kanka sadece mental brokenlaşır biraz o kadar sarsacak bir tutar değilde arada bir aklıma gelir qopwdkwqopkqw. Neyse buyluyorum bu ürünü
  8. FatZeus

Biraz araştırdımda try hard rekabetçi oynamıyorsan alma diyorlar f-p uygun fiyatlı ürün alırsın vs dediler de. Bilmiyorum çok kararsız kalıyorum böyle olunca ya all in bana giriyor ya da almıyorum .d
  9. FatZeus

Sanırım Thorn fnatic alacağım
  10. FatZeus

Ya bilmiyorum kararsızım al alma aşamasında. Bu scroll olayları ve olay sadece mouseda da bitmiyor. Ben de biliyorum mouse'u aldığımda otomatik her şeyi mouse'un yapmayacağını ama karar verme aşamasındayım.
  11. FatZeus

Mağaza'da razer v3 pro deneme şansım oldu biraz büyük geldi gibi elime genel mouselarda scroll sorunları oluyormuş galiba karar veremedim
  12. FatZeus

steelSeries QCK Heavy aldım. Mouse'u düşünüyorum şu aralar
  13. FatZeus

Forza 4 açılcakken kapanıyor

Zamanında bende gtx 1650 vardı. Araştırmalarımda eski dönemin ekran kartı driverini yükleyince düzeltiyordu sorunsuzda oynatıyordu. Çok meşakatlı o oyunu oynamak :D
  14. FatZeus

Forza 4 açılcakken kapanıyor

Forza 4 kadar sıkıntılı bir oyun görmedim eski sistemim açabilmesine rağmen eski ekran kartı driverleriyla oynayabiliyordum yeni sisteme geçtim hiç açmıyor artık .d
  15. FatZeus

Bu mouse çok basic geldi bana ya hoşuma gitmedi. Kozmetiğede önem veriyorum ben.
  16. FatZeus

Uzun yıllardır dandik mouse kullanmaktan bıkmıştım. Çok çok önceden g300S bataklığına düştüm rahat 4-5 sene g300s kullandım. Aşırı mouse bilgim yok. O yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var. 3-4K bandında mouse'a bütçe ayırabileceğimi düşünüyorum. Hem oyun hem işte chill takılacağım güzel mouse ve...
  17. FatZeus

Dediğin gibi bilgisizlik olunca detaylı adamın bilgilendirmesi yönlendirmesi tecrübe yaşayıp özellikle yönlendirmesi başka oluyor lakin ne kadarda kurumsal satıcı olsa sarı sitede içimi rahat ettirmiyor.
  18. FatZeus

Güven vermedikleri için satın almamaya karar verdim.
  19. FatZeus

Bilmiyorum paramın çogunluğunu usdt tether trc20 de tutuyorum.
  20. FatZeus

Oturup detaylı düşündüm taşındım almamayı planladım. Pro'nun gelmesiyle gelirse o şekilde mağazadan satın alırım ya da almam teşekkürler tavsiye için.
Top Bottom