Arama sonuçları: *

1. P

🔥İndirim Chilkey ND75 Low Profile Mekanik Klavye 4,376 TL

Daha estetik durduğu aşikar ancak numpadsiz nasıl rahat ediyorsunuz ya, ya da ben şarkı değiştirmek için multimedya tuşlarına bağımlıyım mesela(genelde numpad üstünde konumlandıkları için numpadsiz nasıl oynuyorsunuz dedim aslında) oyun sırasında pıt pıt şarkı değiştirmek, ses kısıp açmak hoşuma...
  2. P

Fashfed Güvenilir Mi?

Bu tarz ayakkabıları 1 numara büyük almakta fayda var. 43 giyiyorum. Air Force seviyorum ancak 43 air force ayağımda rahat hissettirmezken 44 numaralar harika hissettiriyor. Aynı durumu Puma Rs X'te de yaşadım.
  3. P

5070 + 7800x3d sistem önerisi hakkında

Merhaba, Yeni bir sistem almak istiyorum ancak mevcut sistemlere baktığımda bu iki kombinasyonu yakaladığımda alternatif parçalardan dolayı sorun yaşıyorum. Hepsiburada üzerindeki gamegaraj sistemlerindeki ramler kötü örneğin. Ya da sitelerden baktığımda soğutucu kötü, ps kötü gibi sorunlar...
  4. P

Bunun için iade oluşturmalıyım? (dolap)

yani fotoğraftakiyle gelenin alakası yok, el yapımı da olsa bu kadar farklı olması etik değil, iade..
  5. P

🔥İndirim Philips one blade 840₺

kirli sakal için uygun mu
  6. P

4070super ve intel işlemcili sistem önerisi

Teşekkürler, işlemciyi 7500f yerine 7600 ya da 7600x yapsam nasıl olur hocam? Bir de bunu yapmam mantıklıysa sıvı soğutma olarak ne almalıyım?
  7. P

bakacağım hocam teşekkürler cevabın için 1713303417 öyleyse iyi ki foruma konu açmışım, bodoslama gidip almamışım...
  8. P

Pcden anladığını düşündüğüm bir arkadaşım. İntel nvidia birbirini destekliyor gibi şeyler söylemişti.
  9. P

bilgim güncel değilse affola, nvidia - intel arasındaki uyum daha iyi demişlerdi bana vakti zamanında.
  10. P

Merhaba, mevcut amd sistemimden çıkıp nvidia - intel sisteme geçiş yapmak istiyorum. Ekran kartı olarak 4070 düşündüm. Buna uygun mevcut alışveriş sitelerinde gözünüze çarpan ve darboğaz yapmayacak düzgün sistemleri önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
  11. P

Ryzen5 5500 RX6650XT sistem alınır mı?

Güvenilir site, sorun yaşamazsın
  12. P

Rx 6609 vs rxx 6777 xt

ben de bu ben de bu sistemi araştırıyordum ama goodram konusunda çok bilgim yok o yüzden tereddütteyim cevap için teşekkürler
  13. P

Rx 6609 vs rxx 6777 xt

merhaba, 334 tl ekstra verip ramleri 3600 mhz ve cl 18 değerine çıkartmak ne kadar mantıklı?
  14. P

Yardım Turknet sürekli kopma sorunu ve gelen cevaba istinaden yardım talebi

Merhaba, TP Link Archer VR300
  15. P

Peki çözüm olarak önerebileceğiniz bir şey var mıdır bu durumda?
  16. P

Merhaba, Yaklaşık 1,5 yıldır Turknet kullanıyorum. 100 mbps olan tarifelerini... Ve bu 1,5 yılda neredeyse yok denecek kadar az seviyede internet problemi yaşadım. Genelde stabil, 90-96 mbps civarlarında bir hız ile cayır cayır kullanmaktaydım. Ta ki Ağustos başına kadar. 1 ya da 2 Ağustostan...
Geri