Arama sonuçları: *

1. nightfall

30.000 TL'ye LAPTOP ÖNERİSİ

Ben de bu konuyu açmak için foruma girmiştim, bana da maksimum 35 bine kadar lazım sağlam bilenler yeşilllendirebilirse çok memnun olurum
  2. nightfall

🔥İndirim Bim'de Minecraft Figürleri 59TL!

Ben bunu niye yeni gördüm ya 😢😢😢
  3. nightfall

GM Phoenix 5G kullanan var mı?

Selamün aleyküm arkadaşlar. Başlıktaki telefonu alıp da kullanan var mı acaba, fikirlerini merak ediyorum. Lütfen kullanmıyorsanız incelemelerden yola çıkarak yazmayın, internette olanlara hâkimim. Ayrıca başka telefon önerisi de istemiyorum, sadece bunu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler 🖐🏻
  4. nightfall

Zippo benzeri Çakmak

5. nightfall

Havit H2002P mi Fuxi H3 mü?

Selamün aleyküm arkadaşlar. Şu sıralar kulaklık almaya niyetlendim ve tavsiyeler doğrultusunda şu iki kulaklık görünüş olarak hoşuma gitti. Kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Bunlar dışında gözüme takılan H2007U (sanırım yeni çıkmış) ve Attack Shark'ın L80 modeli var. İkisinin de ortada...
  6. nightfall

Otobüs firmasını nereye şikayet edebilirim?

Estağfirullah hocam ben de konuyu açtığıma bi tık pişman oldum sonradan. Millet diyecek sanki holdingi var da yarım saat çok önemli 😄 Yukarda okudunuz mu bilmiyorum, ben yoğunbakımda çalışıyorum nöbet usulü olduğu için anca aralardaki boşluklarda ailemin yanına gidebiliyorum o da ayda bir falan...
  7. nightfall

Yarım saat normal şartlarda uzun değil ben de farkındayım ama geçen seferkinde de bir saat kadar geç kaldılar. Bilet kesen arkadaşa sordum hep böyle yapıyor, bence bir dahakine başka firmadan alın dediler. Onda ötürü sormak istedim. İznim pek kısa olduğu için biraz gergindim o sıra açıkçası...
  8. nightfall

Selamün aleyküm arkadaşlar. 200 kilometre yola 40 tane adam taşıyan firmaya 400 lira para veriyorum, üstüne yarım saat (şimdilik) rötar yiyorum. Manisa'dan çıkması gereken saatte İzmir'den yeni çıkıyor adamlar. Daha önce böyle bir deneyimi olan oldu mu, nereye şikayet edebilirim bunları?
  9. nightfall

Yardım ATTACK SHARK L80 Alınır mı?

Hadi inşAllah, yorumlarını bekleriz 👋🏻
  10. nightfall

Yardım ATTACK SHARK L80 Alınır mı?

Harbi alan varsa yeşillendirse güzel olur ya çok hoş görünüyor bu kulaklık
  11. nightfall

1000₺ Kulaklık Tavsiyeleriniz?

Hocam teşekkür ederim, Attack Shark çok hoş duruyor. Bi tane Türk yorumu gördüm, bu fiyata çok iyi olduğunu anlatıyordu. Bütçeme tam gelip de en güzel görünen de bu sanırsam. Yine incelemelerine bi bakmak lazım tabi 1722730410 EyvAllah hocam buna bakacağım baya incelemesi varmış yutubda...
  12. nightfall

1000₺ Kulaklık Tavsiyeleriniz?

Selamün aleyküm arkadaşlar. Bu fiyata artı ya da eksi yakın olacak şekilde, özellikle basları kaliteli, mikrofonlu gaming kulaklık arıyorum. Şu (link) yeni çıkmış sanırsam, görünüşü de hoşuma gitti, yorumları da güzel. Sizin daha güzel tavsiyeleriniz varsa bilmek isterim. İyi forumlar.
  13. nightfall

WiFi ve BT Adaptör Tavsiyeleriniz?

Teşekkür ederim hocam sağolun
  14. nightfall

WiFi ve BT Adaptör Tavsiyeleriniz?

Selamün aleyküm arkadaşlar. Evvela sorumu sorayım, vakti olan alttakini de okuyabilir. WiFi 6 ve Bluetooth 5 destekli USB adaptör almak istiyorum arkadaşlar. Bluetooth için Asus BT-500 düşündüm anakartım Asus diye ama TP-Link UB-500 tavsiye eden de gördüm, fiyatları aynı sayılır. WiFi...
  15. nightfall

🔥İndirim Prillerde 2.Ürün 1₺ 🔥

6 litre pırıl 10 liraydı fiyatlar ne hale gelmiş
  16. nightfall

Kelebek bıçaktan anlayan, kullanan var mı?

Hocam çelikten değil de demirden yapılmış gibiydi, adam kendim biledim dedi ama bana pek keskin de gelmemişti ondan almadım, piyasayı da bilmediğimden belki daha güzeli az fazla parayadır demiştim, zaten yanımda nakit de yoktu 😄
  17. nightfall

Çözüldü✓ Xbox Gamepad'e Normal Type-C kablo Takılır mı?

EyvAllah hocam teşekkür ederim
  18. nightfall

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim 1721470451 Evet adaptörlü daha iyi olur hocam da ben hem wifi hem de bluetooth destekli bişey arıyorum. Anakartım Asus Rog Strix B550-F Gaming. Forumdan bir arkadaş şunu tavsiye etmişti, yalnız bilgisayarı beraber topladığımız arkadaş onu da Asus al dedi...
  19. nightfall

Kelebek bıçaktan anlayan, kullanan var mı?

Onu doğru dedin harbi 😅😅 EyvAllah hocam sağolun kıymetli fikirleriniz için 1721470107 Kör yüzlü eğitim için olanlar ya da pek keskin olmayanlar var hocam da geçen bit pazarında gördüm adam cs'deki kelebeklerden getirmiş ama 300 lira deyince dedim bu paraya değmez, ondan keskin bakmaya başlamıştım
  20. nightfall

Selamün aleyküm arkadaşlar. Xbox 9. Nesil kontrolcü almayı düşünüyorum, şu an bilgisayarımda wireless kartı olmadığı için ve kontrolcünün kabloyla satılan hâli de çok fiyat farkı yaptığı için bunu sormak istedim. Çünkü gördüğüm kadarıyla satılan kablonun bir özelliği yok ama kullanan, tecrübe...
Top Bottom