Arama sonuçları: *

1. nightfall

Yardım Exvega Andromeda kullanan var mı?

Selâmün âleyküm arkadaşlar. Yıllarca kıraathane taburesi ve yemek sandalyesinde oturduktan sonra artık bir koltuk almaya karar verdim. Başlıkta bahsettiğim markanın farklı desenleri çok hoşuma gitti ve fiyatı da 11.395₺. Yarı fiyatına satan markalar da var ama emin olamıyorum, almışken çok da...
  2. nightfall

Exvega Andromeda için Visco Önerir misiniz?

Selâmün âleyküm arkadaşlar. Exvega Andromeda'yı bu şekilde kullanan varsa acaba yardımcı olabilir mi? Ek 1750 lira istiyorlar visco sünger katmanı için. Afaki bir fark olur mu?
  3. nightfall

Yardım Sapphire Nitro+ 9060XT Sistemime Uyumlu Olur mu?

Teşekkür ederim yorumunuz için 1766711312 Fiyatları da ikiye katlıyor şöyle gördüğüm kadarıyla 😄 Teşekkür ederim yorumunuz için
  4. nightfall

Yardım Sapphire Nitro+ 9060XT Sistemime Uyumlu Olur mu?

Anakart: ROG Strix B550-F Gaming CPU: Ryzen 7 5700G PSU: Seasonic Focus 750W 80+ Gold Başlıktaki ekran kartının tam adı: Sapphire Nitro+ RX 9060XT Gaming OC 16GB Bu ekran kartının fiyatı şu an 22 bin TL civarı arkadaşlar. Aynı modelin 9070XT olanı ile arasında fiyat/güç olarak afaki bir fark...
  5. nightfall

🔥İndirim BYNOGAME CUMHURİYETE ÖZEL 102 TL İNDİRİM

Bitmiş arkadaşlar, bir günlükmüş 👇🏻
  6. nightfall

Sapphire VGA 9060XT'de VGA ne oluyor?

Selamün aleyküm. Bu kartı almayı düşünüyorum ama şu ikisi aynı mı acaba? Başlıkta vga yazınca anlayamadım bir farkı var mı diye. Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum taksit imkanının daha iyi olmasından dolayı. 1-...
  7. nightfall

Yardım 7900XT ile 5700G uyumlu olur mu?

Teşekkür ederim sağolun yardımınız için. Ddr5 sistem bana çok gelecek, şu haliyle bırakıp üstüne ekran kartı almak istiyorum sadece. Tavsiyeniz hangi kart acaba, marka model olarak belirtebilir misiniz rica etsem? Pek bilmediğim için bir sürü marka model var 🤷🏻‍♂️
  8. nightfall

Sistemi aldığım zamanlar için böyleydi. Ekran kartını üreten kişi arkadaş değil, bu kadar lafın ne alemi var? Her bilmeyenin böyle üstüne mi gidersiniz?
  9. nightfall

Bilmiyordum arkadaş tavsiye etti, teşekkür ederim. 1758964296 Bilseydim sormazdım zaten arkadaşım, niye dalga geçeyim üstüne konuyu yukarı taşımaya çalışayım? Arkadaş bunu tavsiye etti, ben de daha yükseği işlemciye uyar mı diye soruyorum, forumun amacı bu değil mi? Yardımcı olacaksanız...
  10. nightfall

Konuyu üste çıkar ~
  11. nightfall

Selâmün âleyküm arkadaşlar. Bilgisayarımın özelliklerini aşağıda yazdım. İdareten entegre gpu ile kullanıyordum ama yakın zamanda bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Bilgisayarımı toplayan arkadaşım bu anakart ile Sapphire 7700XT Nitro+ uyumlu olacağını söylemişti ama sanırım karaborsaya düşmüş...
  12. nightfall

30.000 TL'ye LAPTOP ÖNERİSİ

Ben de bu konuyu açmak için foruma girmiştim, bana da maksimum 35 bine kadar lazım sağlam bilenler yeşilllendirebilirse çok memnun olurum
  13. nightfall

🔥İndirim Bim'de Minecraft Figürleri 59TL!

Ben bunu niye yeni gördüm ya 😢😢😢
  14. nightfall

GM Phoenix 5G kullanan var mı?

Selamün aleyküm arkadaşlar. Başlıktaki telefonu alıp da kullanan var mı acaba, fikirlerini merak ediyorum. Lütfen kullanmıyorsanız incelemelerden yola çıkarak yazmayın, internette olanlara hâkimim. Ayrıca başka telefon önerisi de istemiyorum, sadece bunu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler 🖐🏻
  15. nightfall

Zippo benzeri Çakmak

16. nightfall

Havit H2002P mi Fuxi H3 mü?

Selamün aleyküm arkadaşlar. Şu sıralar kulaklık almaya niyetlendim ve tavsiyeler doğrultusunda şu iki kulaklık görünüş olarak hoşuma gitti. Kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Bunlar dışında gözüme takılan H2007U (sanırım yeni çıkmış) ve Attack Shark'ın L80 modeli var. İkisinin de ortada...
  17. nightfall

Otobüs firmasını nereye şikayet edebilirim?

Estağfirullah hocam ben de konuyu açtığıma bi tık pişman oldum sonradan. Millet diyecek sanki holdingi var da yarım saat çok önemli 😄 Yukarda okudunuz mu bilmiyorum, ben yoğunbakımda çalışıyorum nöbet usulü olduğu için anca aralardaki boşluklarda ailemin yanına gidebiliyorum o da ayda bir falan...
  18. nightfall

Yarım saat normal şartlarda uzun değil ben de farkındayım ama geçen seferkinde de bir saat kadar geç kaldılar. Bilet kesen arkadaşa sordum hep böyle yapıyor, bence bir dahakine başka firmadan alın dediler. Onda ötürü sormak istedim. İznim pek kısa olduğu için biraz gergindim o sıra açıkçası...
  19. nightfall

Selamün aleyküm arkadaşlar. 200 kilometre yola 40 tane adam taşıyan firmaya 400 lira para veriyorum, üstüne yarım saat (şimdilik) rötar yiyorum. Manisa'dan çıkması gereken saatte İzmir'den yeni çıkıyor adamlar. Daha önce böyle bir deneyimi olan oldu mu, nereye şikayet edebilirim bunları?
  20. nightfall

Yardım ATTACK SHARK L80 Alınır mı?

Hadi inşAllah, yorumlarını bekleriz 👋🏻
Geri