Arama sonuçları: *

1. S

Facebook Facebook Kimlik Onay Hatası

Arkadaşlar 10 yıldan beri kullandığım facebook hesabım lütfen yardımcı olun.. Hesabıma virüs bulaştı veya çalındı ancak epostaya erişimim var ve şifremi yeniledim. giriş yapabiliyorum ancak karşıma Kodmatik ten açılmış iki faktörlü dorğulama kodu çıkıyor. Bu kod bende olmadığı için kimlik onayı...
  2. S

Yardım İ9 12900K işlemci OC yapınca mavi ekran hatası

Daha önceki anakartım asus rog strix z370g gaming ve işlemcim i5 8400 dü.. AI Suite3 ile hız aşırtma yaparken hiç sorun yaşamıyordum. Şuanki anakartta AI Suite3 içinde OTO OC var. Onu yaptığımda pc açılırken Overclocking %68 diyor.. işlemci hızı normalde stock halde 5100 iken OC ile full 5400 de...
  3. S

ama ramlerimin uyumluluğuda anakartımın desteklediği listede görünmüyor. Ama onları stabil 3600 mhz ye çıkartabiliyorum XMP ile... bazıları ramin yapabileceğini söyledi. Bu yüzden minidumb dan tam sebebini öğrenmek istedim. aı suite 3 üzerinden oto OC yapıyorum zaten voltajını vs herşeyi kendi...
  4. S

FPS oyunları oynuyorum ve evet render da yapıyorum. Olay ekran kartı ile ilgili mi ki? işlemci - anakart değil mi olay.. bu işlemciye OC yapıpda sorun yaşamayan birsürü insan var. bende neden böyle oluyor bilmiyorum. minidumb dosyalarını okuyabilen biri olsa durumu daha iyi anlayabilecem
  5. S

Neden yapmayayım ki ? Anakartı zaten bu kadar maliyetleri yapan şey bu değil mi? İşlemciyi ve Anakartın üstün özelliklerini kullanma fırsatım varken neden yapmayayım.
  6. S

bu forumda minidumb okuyabilen kimse yok mu?
  7. S

Arkadaşlar ASUS ROG STRIX Z690a-Gaming D4 anakart aldım. Ayrıca yeni ekran kartı ve işlemcide aldım. İşlemcim: Intel Core i9-12900K 1700 3.2GHz box ışlemci BX8071512900k. Ekran kartı: Gigabyte gVN306TGAmıngocpro RTX3060 Ti Gaming OC Pro 8 GB 256 bit GDDR6 PCI-e 4.0 ekran kartı. AI Suite 3 den...
  8. S

ASUS ROG STRIX Z690a-Gaming D4 için RAM önerisi

şu lanet minidumb dosyasını okuyabilen kimse yok mu bu forumda
  9. S

koskoca forumda bilgisi olan kimse yok belliki.
  10. S

G.Skill 16GB(2x8) Trident Z RGB 4000mhz CL18 alınır mı?

şu ram hakkında hiçbişey bilmeyipta yorum yapanlar yok mu işte.. yok cl 16 tavsiye ediyormuş :D Mhz arttıkça CL ninde arttığını bilmiyor vatandaş heralde. 5333 mhz ler CL40 mesela. ozaman almasın mı
  11. S

yardımcı olabilecek kimse yokmu
  12. S

Arkadaşlar az önce yine mavi ekran hatası aldım bu kez hata kodunda Kernel Security Check yazıyor. Minidumb dosyasını paylaşıyorum. Lütfen okuyabilen varsa yardımcı olsun. sorun ramlerde mi başka birşeyde mi? https://drive.google.com/file/d/1DDpnV_xG2y4pyiW4e2c3nOlAaDLtpWDc/view?usp=sharing
  13. S

Ram ler yeni alınmadı. Yani iade edemem. Memtest86 ile test yaptım bir sorun bulunmadı- bellek tanılama aracı ilede tarama yaptım bir sorun bulmadı. sanırım bunlar sadece ramde arıza olup olmadığını bakıyor. Ram lerim çalışır vaziyette. Ancak bu ram ler bu anakartın sitesinde uyumluluk kısmında...
  14. S

Ankartım DDR4 DDR5 değil
  15. S

Arkadaşlar ASUS ROG STRIX Z690a-Gaming D4 anakart aldım. Ayrıca yeni ekran kartı ve işlemcide aldım. İşlemcim: Intel Core i9-12900K 1700 3.2GHz box ışlemci BX8071512900k. Ekran kartı: Gigabyte gVN306TGAmıngocpro RTX3060 Ti Gaming OC Pro 8 GB 256 bit GDDR6 PCI-e 4.0 ekran kartı. RAM lerimin tam...
Geri