Arama sonuçları: *

• Users: ORNN
  • Order by date
  1. ORNN

I3 13. nesil işlemci için hava soğutma önerisi

i5 13400f işlemci için https://www.itopya.com/cooler-master-hyper-h412r-92mm-kule-tipi-islemci-sogutucu_u27301 bu soğutucu iş görür mü işlemci üzerinde şuan stok fanı bulunuyor
  2. ORNN

bilgisayarımı satıyorum ne kadar eder

hocam 11e anlaşalım kredi borcum var onu ödemem lazım 1711929321 eyvallah hocam 1711929336 eyvallah hocam
  3. ORNN

bilgisayarımı satıyorum ne kadar eder

acil nakit ihtiyacımdan dolayı pc mi satıyorum tahmini ne kadar eder Ryzen 5 5500 Gainward 1660 süper Asus B450M dragon anakart 2X8 3200 Mhz ram 500GB M2 ssd 600W 80plus bronz cool master psu Game master mash kasa
  4. ORNN

steam hesabımdan ea hesabı

ea hesabım ben askerdeyken çalındı ve banlandı şu anda steam hesabımda bulunan bütün ea oyunlarının online modunu oynayamıyorum bunun için ea destek hesabına yazdım mail attım ama hiç birşekilde fayda olmadı steam hesabımdan ea hesabımı kaldırmak istiyorum mümkünmüdür bilgisi olan paylaşabilirmi
  5. ORNN

EA hesabım ben askerdeyken ban yedi

EA hesabım çalındı ve süresiz ban yedim ne kadar uğraşırsam uğraşayım düzeltmek için bir şey yapamadım mail atamıyorum canlı destek hattı varmı onu bile bilmiyorum bu durumu yaşayan varmı bilgisi olan
  6. ORNN

Yardım EA hesabım durdukyere ban yedi

moruk EA destek hattına nasıl mail atabiliyoruz benim başıma da geldi ben askerdeyken hesabım çalındı ban yedim hiç bir şey yapamıyorum
  7. ORNN

American megatrends hatası

Hocam pc de USB 3.0 kablosunu anakaraya takınca bu hatayı veriyor şuan kabloyu anakart tan çıkarttım pc açıldı fakat klavye ve fareyi görmüyor şuan da
  8. ORNN

American megatrends hatası

Pc anakartında USB 3.0 başladıktan sonra pc american megatrends ekranında kalıyor ve klavye tuşlarından hangisine basarsam basayım bir şey değişmiyor
  9. ORNN

Subay olarak askere gitmek??

işin rahat ve 6 ayda sana o paranın katını kazandıracaksa hiç subaylığa vs de başvurma bedelli git 1 ay yap gel en mantıklısı
  10. ORNN

dediğim gibi başına gelen astsubay vazgeçip bedelli gitmek istemiş askerlik şubesinden de çocuk oyuncağı mı bu işine bak cevabını almış Benim bildiğim kadarı bu ama 6 ay su gibi akıp geçiyor 180 lira vermeye değmez
  11. ORNN

klavyenin RGB ışıkları yanmıyor neden olabilir

Logitech G203 model klavyem var fakat RGB ışıklarını uygulama üzerinden dahil hiç bir şekilde açamıyorum ne yapmalıyım
  12. ORNN

hocam ben askerdeyken bir yedek astsubayın da başına aynısı gelmiş subay çıkarsan hayırlı olsun çıkmazsa 6 ay askerlik yaparsın
  13. ORNN

Asus monitör ekranda renk bozulması neden olur?

tamamdır hocam akşam deneyip sana haber veririm
  14. ORNN

1704200366 hocam arkda video açık oluyor bazı internet sayfaları da açık alt+tab yaptığım zaman sorun gidiyor fakat bu sefer intenet siteleri arasında geçiş yaparken 3-5 saniye süreyle tekrar monitör aynı hale geliyor
  15. ORNN

1704198578 1704198619 Kusura bakmayın video atmıştım normalde ama atamamışım ekran görüntüsü alıp attım
  16. ORNN

monitörü sıfır aldım asus marka kavisli ekran ekran kartım intel arc a750 monitörüm neden böyle yapıyor olabilir
  17. ORNN

hangi işlemci daha iyi performans verir

eyvallah hocam 1702939056 eyvallah hocam rekabetçi oynamadığım için uğraşmaya gerek yok o zaman
  18. ORNN

hangi işlemci daha iyi performans verir

Oyun olarak daha çok hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum rdr, gow vs gibi, 4060 8GB ekran kartım var yanına 13 12100f mi R5 5500 mü kullansan diye düşünüyorum hangisi daha sağlıklı olur.
Top Bottom