Arama sonuçları: *

1. L

RGBlerim ve fanlarım çalışmıyor

Yemin ediyom utandım abi nereyi açacam ben şu Supplyın olduğu yerde 4 tane vida vardı söktüm onlari ama hiçbir şeyi açamıyorum 😭 1743509310 Abi burada böyle takılmaması şeyler var
  2. L

Abi kusura bakma zamanından alıyorum ama bu şeylerden hiç anlamıyorum arka kapak bu powersupplyın olduğu kapak mı
  3. L

Beyler daha bu sabah hiçbir sıkıntı yoktu kapadım PC yi az önce açtım baktim RGB ler yanmıyor fanlarda çalışmıyor ama elektrik var PC açılıyor monitöre güç veriyor yani ilk defa böyle bir şey oldu ne yapmam lazım?
  4. L

Genshin İmpacte bu normal mi?

Ne yapmam lazım? Oyunu başlata tıkladıktan sonra da bir kaç error yazısı çıktı ve bu ekran açıldı
  5. L

Genshin İmpacte bu normal mi?

Gençler hayatımda ilk defa genshin yükledim ama 4:30 dakikadır ekran böyle bir sıkıntı mı var yoksa normal mi ?
  6. L

Oyun indirmeyi durdurup pcyi kapatsam sonradan kaldıgı yerden devam eder mi

epicten fortnıte ındırıyorum ındırmeyı durdursam pc yı kapatıp actıktan sonra devam edermı
  7. L

Bu klavye alınır mı??

Bende buna bakmıştım fakat tam emin olamadım mekanikmiydi?
  8. L

Bu klavye alınır mı??

https://www.amazon.com.tr/dp/B09DNRKZBS/ref=asc_df_B09DNRKZBS1690929000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09DNRKZBS&linkCode=asn&th=1 Bu kalvye alınır mı? fps oyuncusuyum max 600 falan verebilirim çok kaliteli bir şey aramıyorum zaten. %60 olursa iyi olur .
  9. L

Konforlu aile aracı önerisi

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar yakın bir gelecekte parayı vuracağım ama konumuz bu değil bir kaç araç almayı planlıyorum bunlardan 2 si zevkime 1 taneside ailemin gezip tozabilmesi için . Fakat konfor araçlarına çok yatkın olmadığım için size sorayım dedim , istediğim araç özel hissettirmeli...
  10. L

Rampage parvus alınır mı? alınmazmı .

Arkadaşlar Rampage Parvus'un youtube da 2 tane inceleme videosu var yok ve onlarda çok açıklayıcı değiller bir size sorayım dedim çünkü hem alanım dar olduğu için küçük klavye almak istiyordum ve görünüşü hoşuma gitmişti size alınır mı? alınmaz mı ?
  11. L

FPS oyuncusu için monitör önerisi .

Teşekkür ederim bu bilgileri dikkate alacağım
  12. L

FPS oyuncusu için monitör önerisi .

Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar dilerim, genelde cs go , valorant arada da LOL oynuyorum yani rekabetçi fps oyunlarına bir ilgi alakam var , odyssey G3 24" 1ms 165 hz bu monitörü düşünüyordum fakat bu konularda bir profesyonel olmadığım için tam karar veremedim sizinde görüşünüzü almak...
  13. L

Cinli perili hayaletli korku filmi önerir misiniz

Şakasına dedim ztn
  14. L

Cinli perili hayaletli korku filmi önerir misiniz

Dabbe falan dermişim .d
  15. L

100TL bandında alınabilecek en iyi cs awp skini ?

Arkadaşlar , hocalar sizce 100 tl bütçe ile alınabilecek en iyi awp skini hangisi
Geri