Arama sonuçları: *

1. M

Windows etkinleştirmek istiyorum

https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-key-satin-al/ Ben burayı kullanıyprum genelde
  2. M

Razer Wireless nerden alabilirim

razerda pairing utility tanımlama var yani yarın iletişime geçeceğim
  3. M

onlarda nerden ne zman satın aldın diye soruyor
  4. M

Küçük olanı
  5. M

elimde Razer DeathAdder V3 Pro 8K var wirless bozuldu ve nerden aldığımı hatırlamıyorum elimde dongle var fakat wireless çalışmıyor 8khz wirless nerden alabilrim öneriniz var mı
  6. M

Laptop kapandı açılmıyor

Acer nitro
  7. M

Laptop kapandı açılmıyor

Anakart yanmış değiştik
  8. M

Modem Qos ayarı yapılamıyor

modemimde qos ayar sekmesi var fakat boş gözüküyor ve bu sebepten ötürü yapamıyorum yardım edicek var mı
  9. M

Laptop kapandı açılmıyor

bekledim zaten buraya yazmadan önce bir kaç forumda okudum zaten bu bilgiyi ve denedim bekleyerek ama işe yaramadı
  10. M

Laptop kapandı açılmıyor

denedim olmadı
  11. M

Laptop kapandı açılmıyor

laptop modeli acer nitrov16
  12. M

Laptop kapandı açılmıyor

laptop açıktı 10 dk mutfağa gittim geldim kapanmış ve hala açılmıyor açmaya çalışıyorum ama ışık yok çalışmıyor
  13. M

Bilgisayar servis firmaları hakkında bilgi

Benim maks 3 gün sürdü hocam herhangi bir sorun yaşamadım ve her işlemi bana bildirdiler
  14. M

Zaten attığınız işlemci 20k sadece fiyat tabi biraz şişiriyorlar ben anakart kendim alıp gönderdim 1753086909 Sizde ürünleri kendiniz alıp montaj ve kurulum için gönderebilirsiniz
  15. M

Sıkıntı yok ben verdim geldi sorunsuz
  16. M

Pc knk masaüstü
  17. M

Tka bilişim veyahut premium bilgisayar servisi gibi firmalar evden gelip bilgisayarı alıyor ve onaraıyor bu tarz firmalara daha önce bilgisayar teslim eden arkadaşlar var mı sorum olucak sizce güvenilir mi ve hizmet kalitesi ne durumda aldığınız hizmetten memnun musunuz
  18. M

Valorant düşük kp alıyorum.

Oyunun mantığı bu knk mesela smurf hesap açınca oyun anlıyor 2 3 rank birden atlatıyor aynı şekilde kötü oynadığını bulunduğun elo senin performansın üstünde olduğunu anlayınca oyun düşürmeye çalışıyor bu sefer onun için anca senin düzgün oynaman gerek oynayışını geliştirmen gerek gamesens...
  19. M

Valorant düşük kp alıyorum.

Oyunun mantığı şu oynadığın eloyu hak etmiyorsan az veriyor takıma kötü adamları atıyor sen rank düş diye
  20. M

70k gaming laptop önerisi

Arkadaşlar laptop önerisi lazım maks 70k olursa sevinirim hikayeli oyunlar fps oyunları ve iş için kullanacağım
Geri