Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim THERMALTAKE WATER 3.0 360MM ARGB 2895TL Beleş

İtopya üzerinden aldım bu akşam kurucam eve geldi am5 için uyumlu diyordu itopyada 1732270491
  2. S

oddysey g8 oled monitör için Micro HDMI 2.1

Memnunum tek eksi yani bilgisayar harici kullanımda ekran yanlardan boş kalıyor 1731270048 Kablo buldum fakat alma gereği duymadım tabi siz isterseniz öneririm
  3. S

Ps5 dualsense pc bağlı fakat çalışmıyor

yardımcı olucak var mı
  4. S

Ps5 dualsense pc bağlı fakat çalışmıyor

arkdaşlar dualsense pc bağlı fakat gow girdiğim zaman oyunda çalışmıyor sebebi nedir nasıl düzeltebilirim. (not: kablo ile bağlayınca sorunsuz çalışıyor)
  5. S

24999 TL Samsung Odyssey Neo G8 34 0.1 ms FreeSync Curved

Hocam pc bağlamadan kullanım var bu artı ama bu durumun bir de eksi yönü var pc dışı youtube vs girerseniz 16:9 oluyot ekran yarım ekran oluyor yanlar boş kalıyo
  6. S

24999 TL Samsung Odyssey Neo G8 34 0.1 ms FreeSync Curved

Şuan aktif olarak kullanıyorum gayet memnunum almayı düşünen arkadaşlara artı ve eksilerini yazarım
  7. S

Colorful Ekran Kartı Stokları

Cs envanteri boş hatta komple Steam envanteri boş knk benim oyunlardan düşürdüğüm kartları bile satıyorum dur profilimi atayım 1728226477 https://s.team/p/gftt-hqcj/PCBJTPCC
  8. S

Reis ben skin sevdalısı olmadığım için skin düşürünce satıyorum direkt oyun alıyorum o parayla
  9. S

Amazon alışveriş hakkında

Ben amazondan 1.5 sene önce kulaklık almıştım stelseries a7+ üründe birden bire ses gelmemeye başladı garantiye yolladım arızalı olduğunu tespit ettiler ellerinde aynı veya muadili bir ürün olmadığı için amazon ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler amazon müşteri hizmetlerine yazdım...
  10. S

Evet oynuyorum
  11. S

Yalan olmasın en soncuyu 4070tı ben almıştım 5 ay oldu galiba gelmedi stoğa
  12. S

Oled monitör aldıktan sonra yapılması gerekenler

akşam daha detaylıca bakıp dediklerini yapacağım teşekkür ederim 2 monitör kullanıyorum biri valo vs için hikayeli oyunlar film dizi içinde oled aldım
  13. S

G8 oled var akşam bakacağım ayarlara çok teşekkür ederim
  14. S

Hayırlı sabahlar arkadaşlar oled monitöre geçiş yaptım ve dün kurdum bu gün kullanmaya başlayacağım kullanıma başlamadan önce yapmamı tavsiye ettiğiniz bir kaç atar var mı ve rica etsem hdmı mini 2.1 önerir misiniz
  15. S

🔥İndirim 25199 TL Samsung 34" Odyssey G8 OLED 3440x1440 0.03ms(GTG) 175Hz 1800R Monitör

Ben var biliyodum zaten kendilerine sordum yine var dediler sorun olur garantiye yollarım yok derlerse mesaj elimde thh ile hakkımı ararım sorun yok
  16. S

🔥İndirim 25199 TL Samsung 34" Odyssey G8 OLED 3440x1440 0.03ms(GTG) 175Hz 1800R Monitör

Bende sordum bizzat kendilerine bana var dediler
  17. S

3 yıl samsung garantisi var geçen hafta aldım kargoda yarın gelir büyük ihtimalle gelince ilk deneyimlerimi yazarım hocam 1726436331 Yok kumandadan kapatırsanız eğer yine kumandadan açmak zorundasınız tv gibi 1726436437 4 aydır oled düşünüyorum bu monitör de radarımdaydı 30 k bandındaydı 1 1.5...
  18. S

Klavyem TR Q olarak ayarli ama Ingilizce yaziyor nasil duzeltirim?

Win ve boşluk tuşuna basın düzelicektir
  19. S

Ücretsiz pc oyunu önerisi?

Hocam istersen steamden aile paylaşımı yapabilirim
Top Bottom