Arama sonuçları: *

1. E

Laptop şarjı %30 olunca kapanıyor

Tamamdır hocam teşekkür ederim.
  2. E

Sorunun sebebi uzun süreli pilde kullanım diyebilir miyiz yoksa hemen hemen her laptop da zamanla olan bir sorun mu?
  3. E

Üniversite ve iş konusunda akıl danışma

Açıkğretimden ikinci üniversite olarak ybs okuyabilirsin. Zaten yazılım bölümlerinde okuduğun üniversiteden ziyade yapacağın iş ön planda tutuluyor. En kötü freelancer olarak çalışırsın. Dolar üzerinden alırsın maaşını tertemiz.
  4. E

Selamlar, elimde lenovoya ait bir laptop var. YKS sınavına hazırlandığım zamanlar 4-5 ay boyunca bilgisayarı neredeyse her gün 6-7 saat pile takılı olarak kullandım. Bu şekilde kullandıktan bir ya da iki ay sonra bilgisayar şarjı daha %20yken kapanmaya başladı. Tekrar açma tuşuna basınca da...
  5. E

MSI MPG TRIDENT 3 ARCTIC YAZILIM İÇİN İDEAL Mİ?

Hiç bilgim yok bilgisayarlar konusunda aynı fiyata bir masaüstü önerir misiniz?
  6. E

MSI MPG TRIDENT 3 ARCTIC YAZILIM İÇİN İDEAL Mİ?

Selamlar, msi mpg trident 3 artic masaüstü bilgisayarı yazılım için uygun mudur? Oyun oynamıyorum sadece yazılım için kullanacağım laptoptan ziyade masaüstü tercih ederim ancak fiyatları biraz laptopa yönelmeme neden oldu. Bu bilgisayar işimi görürmü kaç yıl götürür? Fikirleriniz için şimdiden...
  7. E

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü İçin Bilgisayar Önerisi

crack olarak macbooka kurulmuyormu
  8. E

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü İçin Bilgisayar Önerisi

Merhaba bu sene üniye geçtim ve bölümüm yönetim bilişim sistemleri yazılım ağırlıklı olarak ilerleyeceğim nasip olursa. Bütçem max 23k. Ek olarak Photoshop ve Illustrator programlarını kullanmam gerek. Hem yazılım için hem Photoshop ve Illustrator için kullanabileceğim bir sistem arıyorum...
Geri