Arama sonuçları: *

1. S

Windows 10 format atarken programları saklamak

Ayarlar kısmından bilgisayarı sıfırlarken dosyalarımı sakla dediğim de windowsun kurulu olmadığı başka bir D; harddiskinde kurulu olan epic games den, steam den yüklenen yada crackli oyunlar mesela silinir mi tekrar yüklemek zorunda kalır mıyım?
  2. S

ps3 usb ile dosya atma

Arkadaşlar selam elimde bir usb vardı normal iş yerinde babamın kullandıgı ben bu usb ile su 2 gündür falan ps3 ün içine istediğim gibi dosya atabiliyodum boyutu farketmiodu ta ki bugün ps3 ı açtım usb i taktım hiç bir şekilde gözükmüyor internette multiman den gösterdikleri yöntemleri de...
  3. S

CPU ve GPU sıcaklığım düşük kullanım yüzdesine rağmen 90-95 derecede çalışıyor

kanka haklısında oyunlarda falan bazen cıkıyor 80 üstüne hep 80 üstünde değil ama azda olsa 80 üstüne cıktıgı oluyor yani en düşük ayarlarda bile anlamadıgım sey su düşük kullanım yüzdesine ragmen 95 derecelere cıkması birde 85 üstüne cıktıgında oynamıyorum artık
  4. S

yüksek oldugunu biliyorumda malum elden ring falan oynarken kac senelik laptop 80 derece de idare ediyordum orununuda görmedim ve evet 95 e kadar denedim 95 de fps aşşırı düşüyor gpu ve cpu %40 - %50 derecelerda kullanılmasına ragmen
  5. S

ta tam hatırlamıyorum hocam ama kaliteli bir şeydi baya 130tl ye falan almıştım
  6. S

Çözüldü✓ Gpu Fan ve ısısı ayarları yapabilceğim uygulama

İnternete msi afterburner diye yazarsan çıkar
  7. S

Konu başlığında da gördüğünüz üzere laptopum 1 2 hafta öncesine kadar Gpu ve cpu %100 kullanımda bile max 80 85 derece'de çalışırken şimdi %30-40 kullanımda bile 60 dereceden 90-95 dereceye fırlıyor birden, ve böyle oluncada düşük kullanıma rağmen fps'de düşüş oluyor. Ha kullanım %100 e çıkıyor...
  8. S

cpu 90 derecenin altına düşmüyor

hocam nasıl normal moda aldınız tam olarak aynı sorun bendede var da yardımcı olur musunuz
Geri