Arama sonuçları: *

1. A

FM 22 Antrenman tesisleri geliştirme.

Antrenman tesislerini nerden geliştirebilirim bulamadım bir türlü yardımcı olabilir misiniz?
  2. A

Yeni Şarkım Nasıl Olmuş?

kanka bence güzel olmuş ama bazı yerlerde sesler çok üst üste gelmiş gibi
  3. A

Steam Client sürekli güncelleme yapıyor.

Her bilgisayarı açıp steam'e tıkladığımda paket çıkartılıyor, yükleme doğrulanıyor,steam güncelleniyor gibi pencereler çıkıyor ve 15-20 dakika bunu yaptıktan sonra steam açılıyor. Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
  4. A

Lise kayıt için neler gerekli

ben puanla girmiştim, tercihler açıklandığında çıkan okula direkt kaydın yapılıyor sanırım. Ben gittiğimde kayıtlısın demişlerdi.
  5. A

1250-200 TL Arası Gamepad Önerisi

Logitech F310 alabilirsin, ben 1 yıla yakındır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Vatan'ın internet sitesinde 369 lira şuan.
  6. A

Epic Games GTA 5 yükleme sorunu

Epic Games'ten GTA 5 yüklüyorum ilk başlattığımda 113 gb gösteriyordu sonra 183 oldu ardından da 262 gb. Neden böyle oluyor, daha ne kadar iner yardımcı olabilecek var mı
  7. A

Shop Yapabilen Varmı Bi

aynen ondan bakayım dedim
  8. A

Shop Yapabilen Varmı Bi

hala lazımsa bakabilirim bi
  9. A

Tavsiye ettiğiniz Tasarım uygulamaları

Canva veya picsart kullanabilirsin mobilde
  10. A

D diski yükleme sorunu.

Steamden oyun yüklüyorum fakat D: diskine yüklerken ara ara indirme duruyor. C'ye yüklediğimde düzgünce yüklendi. Birkaç defa da bilgisayar açılırken D diski onarılıyor tarzı ekranlar çıkmıştı. Sorun ne olabilir, ne yapmam gerek? Kurulu sistem windows 11.
Geri