Arama sonuçları: *

1. P

Sizce mantıklı mı ? Önerileriniz nedir ?

Arkadaşlar iyi günler.Herkesin bildiği üzere parça fiyatları çok yükseldi ve herkes yükselmeye devam edeceğini söylüyor.Daha yükselmeden bir sistem dizmeyi düşünüyorum ama benim için önemli olan şey vade farksız taksite bölebilmem amazon üzerinden aşağıda belirteceğim çoğu parçada vade farksız 9...
  2. P

Philips Evnia 280hz garanti

Videoda galiba Abdullah abi yanlış bilgi verdi sıkıntı yok zaten.Ben merak ettiğimden sordum
  3. P

İncehesapta aynı monitöre 3 yıl garanti verebiliyor o zaman
  4. P

İyi günler herkese kanalda incelenen Philips evnia monitörü aldım.İncehesaptan alamadım stoklar bitmişti bende itopyadan aldım.Youtubedaki video garanti süresi 3 yıl diyordu ama bana ulaşan garanti belgesinde 2 yıl yazıyor bilginiz var mı acaba ? İncehesaptan alanlarda 3 yıl mı mesela ?
  5. P

Haibrag sitesi güvenilir mi ?

Arkadaşlar iyi günler mcdodo kılıf alacam telefona istediğim kılıf mcdodonun kendi sitesinde ve bilinen e ticaret sitelerinde tükenmiş.Haibrag isimli e ticaret sitesinde var ve piyasadan biraz daha ucuz.Burdan alışveriş yapan varsa aranızda bilgilendirirse çok sevinirim.Ürünler orijinal mi mesela ?
  6. P

İos 16.4.1 gece pil tüketimi

Teşekkürler deneyeceğim
  7. P

İos 16.4.1 gece pil tüketimi

Arkadaşlar ios 16.4.1 i yükledikten sonra günlük pil kullanımında hiçbir problem yok ama gece sarjım yüzde 10 gidiyor hiçbir şey yapmadan.Yabancı forumlarda da benzer problem yaşayan kişiler gördüm.Sizde böyle bir problem var mı ? Sonraki güncellemelerle düzelir mi yoksa servise yollamalı mıyım ?
  8. P

Çözüldü✓ Iphone 14 pro gece sarj yemesi

wifi ve bluetooth bu kadar etkiler mi hocam
  9. P

Çözüldü✓ Iphone 14 pro gece sarj yemesi

Arkadaşlar iyi günler herkese 3 aya yakındır ıphone 14 pro kullanıyorum.Son günlerde bir şey dikkatimi çekmeye başladı.Telefon geceleri anlamsız fazla sarj yiyormuş gibi geliyor.Mesela 80 civarındayken uyuyorum sabah kalktım 66-70 arasında oluyor.Bu arada o sürekli açık ekran özelliğini de...
  10. P

Çözüldü✓ Şu dönemde 3060ti alınır mı ?

Hocam açıkçası sıfır kart alma peşindeyim
  11. P

Çözüldü✓ Şu dönemde 3060ti alınır mı ?

Arkadaşlar şu an uyguna 3060ti kart var hepsiburada da sizce fiyatlar daha düşer mi 3060 ti için yoksa fırsat yakalamışken almak mantıklı mı ?
  12. P

Sistemimi nasıl yükseltebilirim?

Hocam ryzen 5 5600 su an 2.800-2900 civarında b450 yi ikinci el alabilirsin.Senin parçalar ne kadar eder bakmak lazım ama fps üzerine sistem dizeceksen aklında bulunsun ön belleği yüksek ve çok çekirdekli işlemciler daha iyi
  13. P

Sistemimi nasıl yükseltebilirim?

Hocam kesinlike 16 gb ram e yükselt bence onun üstüne bütçen el veriyorsa ryzen 5 5600 ve b450 m anakart alabilirsin.Ben 5600 kullanıyorum 300-400 arası alıyorum aşırı fark ettiriyor
  14. P

Çözüldü✓ Bu sistem için ideal psu ne olmalı

Çok teşekkürler hocam
  15. P

Teşekkürler hocam
  16. P

Çok teşekkür ederim 1671618900 Hocam o sitelerde hesapladım ama yine sizden görüş almak istedim.Çok teşekkür ederim
  17. P

Corsair Spec Delta kasa kullanıyorum içinde Corsair 550 w 80 plus psusu var Ryzen 5 5600 Çift fanlı rgbli sıvı sogutma 3 önde rgbli fan arkada düz fan 2 8 gb drr4 ram 1 ssd 1 hdd var Bu sistemde 1660s den 3060 a geçmeyi düşünüyorum.Psu yükseltmesi gerekir mi ?
  18. P

Çözüldü✓ Corsair Spec Delta Rgb kasaya 240mm sıvı sogutma üst kısıma sığar mı ?

hocam peki nasıl taktın sogutucuyu ? Ön tarafa mı taktın ? 1661857673 hocam ramlerim GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram bu model
  19. P

Çözüldü✓ Corsair Spec Delta Rgb kasaya 240mm sıvı sogutma üst kısıma sığar mı ?

Arkadaşlar bazıları sormuş ama net bir cevap bulamadım internette.Corsair spec delta rgb kasam var.240 mm sıvı sogutma almayı düşünüyorum üst kısıma taktığında ramlere değiyor mu ?Kullanıp böyle bir problem yaşayan varsa yardımcı olursa çok iyi olur.
Geri