Arama sonuçları: *

1. C

Nedenini bilmediğim ekran dalgalanması

ekranım son zamanlarda dalgalanmaya başladı bu durum ram overclock yaptıktan sonra oluşmaya başladı bu durum küçük oyunlar oynarken oluyor fm24 eu4 cities gibi oyunlarda valorant cs gibi oyunlarda bu sıkıntı olmuyor overclock yaparken aynı zamanda windows 11e de geçiş yapmış bulunmaktayım...
  2. C

Işlemci ve ram overclock

evet bilmiyorum fakat şundan yapmak istemiştim 280hz monitorüm var 250 fps falan alıyorum valorantta takılmalar olabiliyor emin olmamıştım zaten sağolun
  3. C

Işlemci ve ram overclock

merhabalar öncelikle 5600x işlemciye ve 3600mhz cl17 kingstone ramlere sahibim ana kartım b550m plus bu bileşenlerle overclock yapsam çok zararı olur mu ya da overclock olur mu işlemciyi nasıl overclock edecğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. C

Ana Konu Profil Fotoğraflarına Noel Şapkası Ekleme Etkinliği / 2022 - 2023

Hocam benimki arada kaynamış galiba yapabilir misiniz
  5. C

Çözüldü✓ Biostan ram hızlarını nasıl yükseltebilirim

Anakartım asus b550m plus işlemcim 5600x ramlerim kingston fury beast 3600mhz ramleri 3600mhz e çıkarabilir miyim bu sistemde?
  6. C

b550m plus Aerocool Mirage 12 Lite nasıl bağlanır

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-ha-02-8-port-fan-coklayici-pwm-argb-fan-kontrolcu bunu aldım hocam
  7. C

+dan sıvı soğutucuda aldım sıkıntı olur mu o dediğininiz nereden alıcam hocam peki site yada link varmı elininizde
  8. C

4 adet aerocool mirage 12 lite aldım b550m plus anakartım var asus xpg invander kasasına sahibim bağlama işlemi nasıl bazılarının uzaktan kumandalı kontrolcü alması gerekiyorumuş benim alamama gerek var mı
  9. C

rampage atom driver nasıl kullanılır

driver yüklüyotum açıyorum progamı pass yazısında kalıyor klavye gidiyor çalışmıyor
  10. C

Deep Cool Gammaxx L240T nasıl

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-gammaxx-l240t-blue-240mm-sivi-sogutma-fiyati,608816100.html deep kuul un bu modelini önerdiler bütçe açısından daha yukarı çıkamam gibi max bu fiyatlar yani 240lık arıyorum
Geri