Arama sonuçları: *

• Users: Sdkcn
  • Order by date
  1. S

2003 1.9dti Corsa debriyaj boşa düştü

Merhabalar aracım 2003 opel corsa 1.9dti. Olay şöyle oldu: Arabayı belli bir süre sürdükten sonra birinci viteste gaz yemiyordu ne kadar gaz verirsem vereyim sarsılıyordu araba ve çok yavaş gidiyordu ama bu problem sadece tahmini 20 dakika veya daha üzeri sürünce yaşanıyordu. 1 hafta önce falan...
  2. S

🔥İndirim GIGABYTE 23.8" G24F-2 3399 TL

Indirim ne zamana kadar devam edecek bilen var mı?
  3. S

Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim?

Ikisini de deneyip gorme taraftariyim su anda ilden ile hatta mahalleden mahalleye degisebiliyor stabil internet
  4. S

Hangi anlamda kötü?
  5. S

1 ay kullanıp ücretsiz iptal edebiliyor muyuz? Cok bilindik olmadigi icin guvenemiyorum ne yalan soyleyeyim en kotu 1 ay millenicom denerim sonra netspeed Fiberde gayet iyiler ama vdsl basglanti oldugu icin guvenemedim. Benim de temennim o yönde inşallah egitimi iyidir.
  6. S

Ikisinin arasında kaldım ikisinin de fiyatlar çok yakın millenicom seçeceğim gibi duruyor
  7. S

Ping ve müşteri hizmetleri konusunda nasıllar? İlk defa duyuyorum ikisini de güvenilir midir? Netspeed daha once 1 2 kere duymustum ama gıbırnet ilk defa duyuyorum Hangisi daha iyidir bir bilginiz var mı?
  8. S

Merhaba Dostlar, Yakın zamanda üniversite icin Muş'a taşınacağım taşınacağım evin 61mbps lik bir vdsl bağlantı sağladığını öğrendim hangi internet sağlayıcısı hem ping açısından hem hız açısından bağlantı kopmaları bakımından hangi internet sağlayıcısı daha iyidir? Aklımda turknet var fakat...
Geri