Arama sonuçları: *

1. R

Oyun oynarken monitör arızalandı

Monitör hiç dp hdmi vb görüntü aktarma kabloları takılı olmadığında sadece güç takıldığında bile sinyol yok kısmındada veriyor
  2. R

Oyun oynarken monitör arızalandı

Arkadaşlar merhaba, Bugün warzone oynarken monitör alt taraftan birden çizgi çıktı ve 10 saniye içinde monitörün ekranının yarısına kadar böyle parazitlenme gibi kayma gibi birley oluyor her 1 saniyede düzeliyor 2. Saniye tekrar oluyor ve monitör yarısına kadar böyle bir sorunla karşılaşan var...
  3. R

Geceleri apex'te oynayacak birileri

Arkadaşlar merhaba, Gece 01:00 gibi pc başında oluyorum iş gereği geceleri apex legends oynayan varmı beraber oynayalım malum oyunda türk bulmak aşırı zor
  4. R

Casper Monitör Yardım hk.

Arkadaşlar Merhaba, Monitörümd MPRT Açık Kapalı Ve Tepkime süresi yüksek orta düşük kapalı diye ayar var en iyi performans için ne yapmalıyım casper mail attım Değerli Müşterimiz Mprt ayarlarını kapalı konumda kullanabilirsiniz. Dediler Ama çoğu formda mprt açık olmalı dioyr ve açtığımda...
  5. R

Acil yardım monitör kapatınca ekran kartı çalışmıyor

Yokmu yardım edicek
  6. R

Acil yardım monitör kapatınca ekran kartı çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba, Rx 5500xt ekran kartım pc normal çalışıyor ekran kartı fln sıkıntı yoktur lakin monitörü kapatma tuşuna bastığımda ekranı kapattığımda 5 dk olmadan ekran kartımın rgb ışığı ve fanlar çalışmayı durduruyor ve ne oyun oynarsam fan asla çalışmıyor 90 derecelere çıkıyor stres...
  7. R

Rx 5500xt wattman hatası hk.

Arkadaşlar merhaba, Rx 5500xt ekran kartım lakin hergün wattman hatası ile karşılaşıyorum driver ayarları değişiyor ve garip şekilde hergün wattman hatası veriyor lakin fps etkilemiyor ama ekran kartı rgb ışıkları sönüyor bi anda ve fanlar çalışmıyor ekran kartı 85 derecelere çıkıyor yükte...
  8. R

Crackli Oyun İndiriyorum Ama Oyun İso Olarak Geliyor

Damon tools tarzı program indirip o isoyu bilgisayara cd takılmış gibi göstermek setup gelicek daemon tool indir
  9. R

Çözüldü✓ Bilgisayarın ekran kartı 65 70⁰ arası

Tam yükte ise normal
  10. R

4000 TL Bütçeye Monitör Tavsiye?

Bir konu dahaa açmıştım yine hızlı bir şekilde yardımcı olmuştun çok teşekkür ederim çok göze batıcak ghosting olurmu
  11. R

4000 TL Bütçeye Monitör Tavsiye?

Öncelikle Selamun aleyküm beyler, Sadece 2 adet seçeneğim var monitör açısından valorant lol felan oynuyrum genelde fps tarzı aoc c27g2ze 240hz 0.5 ms VA PANEL Asus Vg258qr 165hz 0.5 ms TN PANEL Bu iki monitörden hangisi Beyler bana ghosting felan yaşatmaz asus ta öyle sıkıntı yok diyolar ama...
  12. R

Oyun için Monitör Tavsiyesi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-vg258qr-0-5ms-165hz-full-hd-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html fps oyunları için tavsiye etmiyormusunuz yani
  13. R

Hocam vg258qr sıfır alıcam AOC C27G2ZE/BK 27 240 hz Va Panel bu üründe 2.el ama çok az kullanılmış temiz
  14. R

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar valorant ve lol oynuyorum ara sırada warzone monitör almam lazım ve fikrinize bilginize ihtiyacım var AOC C27G2ZE/BK 27 240 hz Va Panel Asus VG258QR 165hz TN Panel Kimisi Va panel önermiyor ghosting oluyor diyor oyun için tn daha iyi diyor lütfen bi yardım...
Geri