Arama sonuçları: *

1. Tekirr

Aileyle vinland saga veya fmab izlenir mi

Hocam ailemle anime izleyeceğim ve animeye çok yabancı değiller, Miyazaki filmleri izlediler, öyle anime izleyen toptur kafasında değiller yani. Evlatlıktan ret edilmemek için kan şiddet olabilir ama Evangelion gibi suyu çıkmamalı. Ve öp beni, yala beni, yut beni, şap beni, şup beni sahneler ve...
  2. Tekirr

Cachy OS'e geçilir mi?

Hocam işlemcim 5600 ve ekran kartım 4060. yaklaşık 1 aydır Linux Mint 22.3 Cinnamon kullanıyorum. Bayağı alıştım Linux'a(önceden de kullandım) sorunsuz kullanıyorum. Ama cacyh OS biraz dikkatimi çekti. Sizce kurulur mu? Kurursam ne değişir. Ne kazanırım?
  3. Tekirr

Tomb raider goty save dosyası

hocam bilgisyara linux kurmadan önce teleferik görevinde kalmıştım. şimdi tomb raideri heroic gamesten(epic games yani) yükledim ve heroic gamesten açamayınca steame steam dışı oyun ekleden tombraiderin exesini ekleyip açtım oyun açılıyor ama attığım save dosyalarına bozuk veri deyip açmıyor ne...
  4. Tekirr

Casper Nirvana NB 15.6 Celeron B800 yerine i3 2330M veya i5 2450M takılabilir mi

Hocam bir arkadaşımda Casper Nirvana NB 15.6 bir laptop var. Bu laptopun işlemcisi Celeron B800'lü bir şey, biz bunu i3/5 neyle değiştirebiliriz? Anakart: Intel corporation HM65 Express chipset lpc Controller [8086:1c49] Model: A15A Ve gördüğüm kadarıyla aynı kasayla anakart i3 2330M, i5...
  5. Tekirr

Windows 10 açılırken siyah ekran

kendi kendine açıldı hocam w10
  6. Tekirr

6 gb 8.1 kurcam zatne w10da kasıyor gibi.
  7. Tekirr

Hocam, arkadaşımın Celeron P800 işlemcili bir Casper dizüstü bilgisayarı var. Bugün bakım vb. yapıp W7 olan dizüstü bilgisayara Windows 10 2021 LTSC kurdum. Microsoft Edge'i açınca bir süre sonra birden siyah ekran verdi, görüntü yok. Açıp kapattım; Casper yazısı ve Windows logosu vb. geliyor...
  8. Tekirr

Excalibur monitör kırıldı

Hocam şu Excalibur'un meşhur 200Hz'lik kavisli olan monitörü vardı bende. Daha demin bu monitörde herkesin yaşadığı gibi klavyeye düşüp kırıldı ve ekranın yarısı yok. Ne yapacağım? Pedere ne diyeceğim asıl sıkıntı o. Allah'tan başka monitör var, da o da VGA'lı.
  9. Tekirr

Arc 303 elektrikli bisiklet nasıldır

Hocam elimdeki Bianchi 513 kaça giderse satıp Arc 303 almayı planlıyorum nasıldır? Artısı eksisi? Bu değilse ne olur? Bütçe: En fazla 30k taksitli. Not: Kalın tekerli olanları önermeyin sevmiyorum.
  10. Tekirr

IMEI açtırmak için şart var mı?

Hocam, parça için bir 603 alacağım, mümkünse direkt anakartı değiştireceğim ama parça olarak alacağım. Cihazın parça olarak alacağım cihazın IMEI'si 1 yıldan dolayı kapalı. Kendim e-devletten açabiliyor muyum? Eğer açamıyorsam parça sök takla uğraşmak gerekecek maalesef.
  11. Tekirr

TT mobile numara taşıma ne zaman tamamlanır?

bide hocam yazmıyor da ücretlendirme 1 kb başına mıdır 100 kb başına mıdır
  12. Tekirr

sms gelemiyor ki netgsmin sim bozuk
  13. Tekirr

TT mobil 20 gb 1000 dk 250 sms 155 TL

20 gblıkmdı o
  14. Tekirr

telefoncuda değiştirdik numarayı adam bir cihazla bir şeyler yaptı sonra verdi elime simi üşengeçlik gibi
  15. Tekirr

yaptıklarıda üşengeçlik aslında ev taşımıyorlar sonuçta. netgsmi arıyorum mesela uygulamdan yazın diyorlar uygulamadan yazıyorum 13 saat sonra apn ayarla diyor. ya kardeşim sim bozuk ne apnsi
  16. Tekirr

? ne alaka hocam?
  17. Tekirr

TT mobil 20 gb 1000 dk 250 sms 155 TL

bedava gibi çökebilirsiniz https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/yeni-muhtesem-20gb-tarifesi
  18. Tekirr

Lise veya Ortaokul'a Akıllı saat getirilir mi?

benim gittiğim okulda yasaktı en son.
  19. Tekirr

Hocam, netgsmin SIM'i bozulduğu ve müşteri hizmetlerine ulaşamadığım için bugün 1:30 gibi TT'ye geçtim. Numarayı taşıyan telefonucu 2 gün sonra dedi. 2 günden önce tamamlanabilir mi?
  20. Tekirr

Bein Connect üzerinden anime yayınlanacak

daha dün çıktı bu evet şu an az ama yine bir adım atılması iyidir.
Geri