Arama sonuçları: *

1. emirylmz

Yardım Galeri senkronizasyonunu nasıl yapacağım

s24 cıhazımdan baktım sımdı galerıde one drıve ıle esıtle secenegı var. Cloud depolama alanınız yeterlıyse bunu kullanabılırsınuız veya google dirve da aynı sekıl mobıl ıcın
  2. emirylmz

Yardım Galeri senkronizasyonunu nasıl yapacağım

İki cihazda samsung olduğu için smart swıtch uygulamasını kullanın. Samsungun kendı uygulaması
  3. emirylmz

Renault Austral 1.3 Hybrid Esprit Alpine paket nasıldır?

Fiyat iyi hocam. Airbag onarımları düzgün yapıldıysa , emnıyet kemerlerı ve aırbaglerde dırencle kandırma olayı yoksa düzgün işlem yapıldıysa alınabilir. Diğer en önemli noktada şase podye direkler . Şase de bir yamulma veya onarım varsa aracın dengesini bozar. Ucuz diye canımızı ıkıncı plana...
  4. emirylmz

Yardım Android cihaz yedekleme ve formatlama ( omıx x600)

Selamlar. Omıx x600 marka cıhazımı formatlayacağım sapıttığından dolayı . Telefonu nasıl yedekleyip veri kaybı olmadan formatlayabilirim. Fotoğraflar kişiler wp mesajları vs.
  5. emirylmz

s24 ultra'ya imei atılır mı?

telefona donanımsal olarak işlem yapılıyor. Kalıcı yani anlayacağınız
  6. emirylmz

Bıos , boot menu ekranlarına giremiyorum, yardım lazım.

hocam olmadı. Bizde wındowsun programından sıfırladık dırek : medıa creatıon tool
  7. emirylmz

Bıos , boot menu ekranlarına giremiyorum, yardım lazım.

Casper laptopda f,2 f8, f11,f12 , f2+delete, kombınasyonlarını denedım ama bır turlu bıos veya boot menu acılmıyor. Direkt windwos acılıyor. Sanırım bir de klavyede bazı tuşlar bozuk . Nasıl giriş yapıp bilgisayarı formatlayacağım ? Yardım ederseniz acilen sevinirim.
  8. emirylmz

Yardım Huawei tablet şifre unuttum

Huawei mate pad 11.5 tabletımın ekran kilidi şifresini unuttum . Bunu veriler kaybolmadan sıfırlama yöntemi var mı ?
  9. emirylmz

Öneri 5-6 bin TL arası monitör önerisi

https://www.hepsiburada.com/msi-g2722-27-flat-ips-1920x1080-fhd-16-9-170hz-1ms-freesync-premium-gaming-monitor-p-HBCV00003XFFBW?magaza=fix%20teknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.62.7 Görüntü kalitesi ve performans olarak iyi...
  10. emirylmz

Ekran koyucusu önerir misiniz?

Merhabalar. Mate pad 11.5 modelini satın aldım . Ekran koyucu önerir misiniz? Ekranı güzel koruyacak ama fp ürünü ve fiyatı çok pahalı olmayacak bir ürün gerekli ii
  11. emirylmz

Laptop ve tablet arasında kaldım ne almalımıyım?

Üniversiteye hazırlıkta kullanılacak belki de sonrasında üniversite de . Fakat zaten 7gen 1 iyi bir işlemci . Çoğu oyunu en yüksek grafiklerde oynatabiliyor.
  12. emirylmz

hocam maalesef bütçe o kadar çıkma imkanımız yoktu. Aldık nu akşam 11.5 modelini .Hayırlı olsun bakalım.
  13. emirylmz

Anladım . Bu fiyatlara makul bir bilgisayar yok yani . yani 500 lira fazla verilecek - cihaz 64 gb birde yanında hiç bir aksesuar bulunmuyor. Bana mantıklı gelmedi doğrusu. Sd 7 gen 1 nasıl işlemci peki 3,4 yıl idare ettirebilir mi ? Çok performans kaybı vermeden.
  14. emirylmz

Merhabalar üniversite sınavına hazırlanan bir yakınıma hazırlanma sürecinde online ders vs. işleri için ve derslerini yapabilmesi için bir cihaz arıyoruz fakat bütçe biraz sıkıntılı . HUAWEİ MATE PAD 11.5 modeli dikkatimi çekti . Biraz inceledim ve yorumlar iyi gibi. Üniversiteye hazırlık...
  15. emirylmz

Bilgisayarımı komple nasıl yedekleyebilirim.

ürün tamir esnasında formatlanmaz ise ellemem . Ama format yerse öyle yaparım
  16. emirylmz

lisans anahtarı elimde yok maalesef. Ama pahalı bir şey değil alabilirim yani. Aslında içinde oyun falan da yok ve gereksız dosyalar 200 gb yer kaplıyor ben en ıyısi sadece fotografları ve ındırılen belgeelrı falan kopyalayayım . Bana yeter onlar
  17. emirylmz

hocam imaj diyorsunuz fakat farklı bir diskim yok elimde kopyalayabileceğim . Buluta yükleyip oradan geri aktarım yapabilir miyim diye düşündüm?
  18. emirylmz

windows lisansı silinir mi . Freedos du ben kendim aktifleştirdim lisansı. O zaman one drive almaya gerek yok ve google drive da da ucuz paketi alsam yeterli olur. 2TB lığa gerek yok
  19. emirylmz

Öncelikle merhabalar. Laptopumda bir arıza çıktı ve Asusun servisine kargolayacağım . Bu tamir sürecinde cihaz formatlanır veya formatlanmaz kesin bir şey bilemediğimden dolayı da laptopumu komple yedeklemek istiyorum . Burada da karşıma iki seçenek çıkıyor. One drive ve Google drive. One drive...
  20. emirylmz

Pes 20 indirebileceğim güvenli site

Dostlar pes20 indirmek istiyorum cunku pc anca onu kaldırıyor. Forumda paylasım yapmak yasak bılıyorum . Bildiğiniz bir site varsa özelden iletebilirmisiniz.
Geri