Arama sonuçları: *

1. A

5 yıllık ea hesabım durduk yere ban yedi

fc25 kanka deliriyorum normaldir hızlı mesajtan basit oyundu spamladım bi 3-5 kişiye ondan yemişimdir
  2. A

zorbalıktan yemişim :D
  3. A

3 günlük ban yemişim ama sebebi nedir
  4. A

EA den Hesap durduk yere ban yedi 5 yıllık heasbim durduk yere ban yedi oyunlara girebiliyorum ama Online olarak oynayamaz hale geldi. Ne yapmam lazım daha önce yaşayan biri var mı?
  5. A

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Suluğu iptal edip sadece mouse u alsam oluyo mu ?
  6. A

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Ne farkı var kral onu da yazaydın
  7. A

ㅤASUS ROG STRIX SCOPE DELUXE KABLOLU MEKANİK RGB OYUNCU KLAVYE sizce alınır mı?

asus rog strix scope tkl deluxe var bilek desteği çok rahat ama kullanmıyorum. diğer şeylerde de memnunum klavyeden malzeme kalitesi güzel
  8. A

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

290 a düşen klavye için neden 1k ödüyorum anlamıyorum 1740 tl bonus vs ne oluyor
  9. A

GPU %99 olup anlık donma yaşıyorum

Upupup
  10. A

format kesin çözüm mü hocam pc yük olarak 200 gb lık yerim var ama kesin çözüm diyosanız format atıcam
  11. A

Yaklaşık 2 gündür anlık donmalar yaşıyorum LoL ve FIFA 25 gibi oyunlar oynuyorum. Bilgisayara Valorant yükleyip Valorant girdikten sonra artmaya başladı. Anlık droplar oyun donmaları oluyor. Bugün baktığımda GPU %99 kullanıyor gözüküyor. Isınma vs durumları CPU 80 üzerine çıkmıyor GPU 70'lerde...
  12. A

Laptop için termal macun

Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W - Yüksek Performanslı Termal Macun https://app.hb.biz/u59UeOtKqXlG Bunu almayı düşünüyorum fikiri veya önerisi olan var mı
  13. A

❌İndirim Bitti! ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A, 6.299 TL Vatanda

? atıp tutan vs bi durum yok ilk mesajımı attım orda yaşın küçük herhalde yazışına takıldım ben bilader thh nin daha ne olduğunu bilmeyip thy yazıyosun sonra caz cuz yapıyosun umarım alanlara gider bana batan bi durum yok ama yazış şekilin sıkıntılı sanki yıllardır thh başvurup alıyomuşsun da...
  14. A

❌İndirim Bitti! ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A, 6.299 TL Vatanda

Yaşın küçük kardeş herhalde thy uçak firması oluyo bu arada meraktan soruyorum forumda 10larca ürün geldi geçti böyle en son lenovo legion monitör mesela hangisinde thh ile alan gördünüz ? thh thh diyip tutturuyonuz sonuç yok
  15. A

🔥İndirim MSI 27" MAG 27C6PF 1920x1080 16:9 CURVE VA 180HZ 0.5MS Visa ile 5099 ₺

alabiliyosan 2k al dostum 2 .el falan bakabilirsin
  16. A

🔥İndirim MSI 27" MAG 27C6PF 1920x1080 16:9 CURVE VA 180HZ 0.5MS Visa ile 5099 ₺

https://www.itopya.com/aoc-27-27g4x-180hz-05msmprt-1msgtg-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-ips-gaming-monitor_u25216?srsltid=AfmBOoqOTv379W-uGEVbWICjbYK1EnePmup3_xBE0Y4ZHvsHjWBlvHtk ıps olduğundan bu alınabilir ben aldım memnunum tek sıkıntısı ölü piksel ile gelebiliyor o da şans işi
  17. A

🔥İndirim Ceramical marka Bilgisayar Masası 1.374 TL

yine pahalıdan aldık ama iyi çok üzülceğim bi indirim değil
  18. A

Yeni monitörde ölü piksel

pazartesi olsun itopya tarfı ile görüşeyim duruma göre iade ederim
  19. A

Hangisi Legion R27QE mu AOC 27" 27G4X mu

görüntü ayarlarını değiştirdin mi ? uygulamadan
  20. A

Hangisi Legion R27QE mu AOC 27" 27G4X mu

lenovo hakkında da adamlar güzel şeyler yazmamış ama