Arama sonuçları: *

1. S

HDMI to Micro ile laptop ekranını tablete yansıtma

Merhaba, elimde eski tabletim bulunmakta. Laptopa bağlayıp tableti ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum. spacedesk uygulaması ile ekran paylaşılabiliyor fakat kasma var. Aşağıda bulunan linkteki aleti alsam laptoptaki ekranı tablete sıkıntısız paylaşabilir miyim? (Laptop tarihi eser, sadece...
  2. S

Razer DeathAdder fare sol üste kayma sorunu

Merhaba, Razer DeathAdder farem videoda göründüğü gibi bilgisayara bağladığımda sol üste doğru kayıyor. Fareyi hareket ettirmeye çalıştığımda hiçbir işe yaramıyor. Tüm tuşlar sorunsuz şekilde çalışıyor. Bu sorun neden kaynaklı? Sensöründe mi bir sorun var veya yazılımında mı?
  3. S

AsRock A520M-HDV Bios Güncelleme

Merhaba, Asrock A520M-HDV için biosunu güncelleyeceğim. Mevcut sürüm P2. 10. Nasıl güncelleyeceğim?
  4. S

Ekran kartı driver sorunu

Merhaba, (driver) çözünürlük ile ilgili bir problem yaşıyorum. Bilgisayarımda Nvidia driverlar yüklü olduğunda çözünürlük maksimum 1024x768'e çıkarabiliyorum. Güvenli modda başlatınca 1920x1080 çıkıyor. Driverları silip normal başlatınca da 1920x1080'e çıkıyor. Ama driverı yüklediğim zaman...
  5. S

Çözünürlüğü yükseltemiyorum

Denedim fakat çözünürlük hem kötü gözüküyor hem de kabul etmiyor.
  6. S

Çözünürlüğü yükseltemiyorum

Merhaba, Rampage RM244 flash monitöre sahibim. Yeni bilgisayar aldım. Sürücüleri kurdum. Fakat çözünürlük değiştirme kısmında sadece 800x600 ve 1024x768 var. Hiçbir türlü daha üstü gözükmüyor. HDMI ile bağlı. Yardım ederseniz çok memnun olurum. Ekran kartı: GTX 1660S.
  7. S

Monitörüm çalışıyor fakat ekran gelmiyor

Merhaba, monitörümde bir problem var. Ekran gelmiyor. Normalde her açtığımda ekrana power vs. gibi bir yazı geliyordu. Üstelik güç düğmesini kapatamıyorum. Durmadan yanıp sönüyor. VGA'yı takmadan denedim ama hiçbir işe yaramadı. Güç kablosunu değiştirdim hine işe yaramadı. Problemi ne olabilir...
  8. S

Monitör güç geliyor fakat ekran gelmiyor

Merhaba, monitörümde bir problem var. Ekran gelmiyor. Normalde her açtığımda ekrana power vs. gibi bir yazı geliyordu. Üstelik güç düğmesini kapatamıyorum. Durmadan yanıp sönüyor. VGA'yı takmadan denedim ama hiçbir işe yaramadı. Güç kablosunu değiştirdim hine işe yaramadı. Problemi ne olabilir...
Geri