Arama sonuçları: *

1. T

Kurgu İçin Laptop Tavsiyesi

çok teşekkür ederim gerçekten cevabın için evet fiyatlar malum uçmuş ama aynı fiyata bunu almak daha iyi oldu teşekkür ederim tekrardan iyi forumlar 😊🥰
  2. T

Merhaba tekrardan attığınız bilgisayarın 16gb ram olanını sipariş verdim şimdi Bu sizin attığınız: https://app.hb.biz/MNc0Z8TrgnTk Bunu aldık...
  3. T

Vergi İndirimi Bilgisayar Önerisi

Bilgisayarın güncel fiyatı 11.900 tl :(
  4. T

Vergi İndirimi Bilgisayar Önerisi

Vergi indirimden tavsiye edebileceğiniz uygun. Sistem gereksinimleri fiyatına göre iyi olan bir laptop önerebilir misiniz. Oyun oynamayacağım masaüstü bilgisayarım var Google da surf için video film izlemek için alacağım.
  5. T

açıkçası laptop tarafında da benim pek bilgim yok masaüstünde var 4050-60 lı sistemlerin fiyatlarını görünce şok oldum gerçekten. Evet sadece ram olarak ekleme yapılabilir başka bir ihtiyacı yok gibi büyük ihtimalle de bunu alacağım çok teşekkür ederim 🤗🙏
  6. T

dışının önemi yok yeterki özellikleri iyi olsun ve render da utandırmasın
  7. T

Adobe premier, photoshop gibi programlar ve kurgu için 20-25k arasında laptop tavsiyeniz ihtiyacım var. Okula götüreceğim. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. T

Ender 3 Pro Yalpalama Sorunu Ses Çıkarma

Arkadaşlar merhaba ender 3 pro yazıcımla dün squid game maskesi bastım. Fakat bu maskının şimdi üstünü basacağım bakine sağ ve sol köşelerde yalpalıyor drift atıyor gibi nedenini bir türlü çözemedim lütfen yardım. Fotoğraftaki beyaz bizim baskımız diyelim yani alt katman kırmızı ok ile...
Geri