Arama sonuçları: *

1. Filchan

RTX 4060 Ti sisteme PSU önerisi

nzxt c750 aldım hocam ne dersin
  2. Filchan

RTX 4060 Ti sisteme PSU önerisi

2500-3000 bütçem var. Şu an 500W PSU kullanıyorum yetiyor ama alalı yıllar geçti ve sanırım artık öldü problem çıkartmaya başladı. Değişmem en doğrusu diye düşünüyorum. Bütçeme uygun alabileceğim, özellike çok ses çıkarmayan, bütçe dostu, sağlam bir PSU önerir misiniz?
  3. Filchan

2x16 GB DDR4 RAM önerisi

Uyumlulukta bir problem olmasından değil ama kalitesiz kötü bir marka almayayım diye danışıyorum aslında, asıl önemli olan para ya da indirim değil. Mümkünse güzel bir RAM olsun yeter. 2x32 RAM'de alabilirim mesela eğer bütçeme yeterse.
  4. Filchan

2x16 GB DDR4 RAM önerisi

Kasım ayının sonuna doğru başlamıyor mu? Şurada alacağım şey zaten en fazla 3-4 bin liralık bir şey, 30 gün bekleyip 1000 lira indirim almanın bir anlamı yok gibi. Zaten çoğu indirimlerde, indirimden önce fiyatını yükseltip sonra indirim ayağına eski fiyatına çekiyorlar. Özellikle bu tür kasım...
  5. Filchan

2x16 GB DDR4 RAM önerisi

Selam. Elimde 2x8 GB RAM var ve 32'ye yükseltmek istiyorum. Bana 2 adet 16 GB, kit RAM lazım. Bütçem 2000-3500 civarındadır. Taksit yapan bir yer olmalı. https://www.tebilon.com/kingston-beast-2x16gb-ddr4-3600mhz-siyah-cl18-pc-ram-kf436c18bbk2-32tr/?ref=akakce&v=1.45.5 Ben bunu düşündüm ama...
  6. Filchan

Kioxia Exceria Plus G2 1 TB sağlık durumu nasıldır?

Ben bilgisayarı kapatmıyorum sürekli açık genelde çok nadir kapatıp açıyorum. Ondan normal yani benim SSD'nin daha fazla çalışması. Diğer SSD'yi falan göreceksin hele sen 45000 saat falan.
  7. Filchan

Valla kral anlamadım bende niye sağlığı bu kadar düşük diye.
  8. Filchan

Önemli pek dosya yok çoğu diğer diskimde. Genellikle programlar oyunlar windows vs. burada.
  9. Filchan

Kioxia Exceria Plus G2 1 TB kullanıyorum. 1 yıl 9 ay oldu neredeyse alalı. Değerler aşağıda olduğu gibi, sizce normal mi? Ben bir şeyler varmış gibi hissediyorum ama bilemedim.
  10. Filchan

yayın açmak için kaç bit vermeliyim

Nerede ne kadar kaliteli yayın yapacağına göre değişkenlik gösterir. Örneğin YouTube'da 4K 60 FPS H.264 ile yayın yapacaksan 35 Mbps vermen gerekiyor. https://support.google.com/youtube/answer/2853702?hl=en Burada listede yazıyor hangi çözünürlük için ne kadar verebileceğini ve vermen...
  11. Filchan

Wraith Garanti sureci nasil isler

Müşteri hizmetlerine ulaş ve garantiye göndermek istediğini söyle. Onlar sana ne yapacaklarını söylerler.
  12. Filchan

VGN VXE ATK68 nasıldır?

Yardımlarınız için teşekkürler. Aldım.
  13. Filchan

VGN VXE ATK68 nasıldır?

VGN VXE ATK68 almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Kullanan var mı?
  14. Filchan

Mouse'u nasıl temizlerim?

Süt döküldüğü için sol taraftaki 2. click ağır basıyor içini temizlemem lazım fakat nasıl yaparım bilmiyorum. VGN Dragonfly F1 Pro kullanıyorum.
  15. Filchan

dying light 2 düşük fps

Normal bir sorun yok.
  16. Filchan

Yardım Sizce Ne Yapmalıyım ?

Evet baya garip. Sorun var sanırım forumda. Gelmişken cevaplayayım; Turkcell Vodafone'dan daha iyidir her türlü.
  17. Filchan

Yardım Sizce Ne Yapmalıyım ?

30 bine 4050 mi?
  18. Filchan

R5 5500 İslemci 3200 tl alınır mı?

Anakartınız vs. nedir? Ayrıca 5500 yerine 5600 öneririm önbelleği daha yüksek.
  19. Filchan

B450M S2H v2 ile R5 5600 işlemciyi nasıl 4.9 GHz overclock yaparım?

B450M S2H v2 anakart kullanıcısıyım. İşlemciyi stabil 4.9 GHz değerinde çalıştırmak istiyorum. Adım adım ne yapmalıyım?
Geri