Arama sonuçları: *

1. E

Öneri 2 monitörden hangisini almalıyım?

Ben Lenovo olanı tercih ederim.
  2. E

Kasayı taşırken kule tipi soğutucu sökülmeli mi?

Sökmen daha sağlıklı olur.
  3. E

Pc toplama yardım beceremedim

Ekran kartındaki güç girişlerini doldurman gerekiyor. Eğer PSU'da yeterli giriş yoksa dönüştürücü alman gerek. Ekran kartında yetersiz güç geldiğine dair ışık falan yanıyor mu?
  4. E

SİSTEM YENİLEYECEĞİM YARDIM

DDR4 sistem mi kuracaksın? Ekran kartın nedir?
  5. E

Performax kasa sıkıntı çıkartırmı?

500-600 TL bütçe ile PSU değiştirmeniz daha iyi olacaktır. Çok fazla elektrik giden bir yer ise UPS almanızı öneririm. Her gün gidiyor mu?
  6. E

Dying Light 2 işlemci sıcaklığı

CPB kapattıracak kadar yüksek sıcaklıklar değil. Dert etmenize gerek yok. R7 3800X kullanıyorum.
  7. E

Bütçe ne kadar? Genelde bileşenleri elektrik gitmesi değil dengesiz voltaj ile gelmesi bozuyor. Elektrik gidince direkt fişi çekmeniz iyi olur ama bazen anlık olduğu için kesin bir koruma sağlamayacaktır. Online UPS tam koruma sağlar ama fiyatları çok yüksek.
  8. E

Oyun kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum. Kullanım az olmasına rağmen sıcaklık değerleri diğer oyunlara göre fazla oluyor.
  9. E

Kaliteli bir PSU ve UPS almanız çok iyi olur.
  10. E

Diğer oyunlarda kaç derece oluyor? Normalde 64 derecelerde gezerken Dying Light 2 oynadığım zaman 70-72 dereceleri görüyorum. İşlemciye biraz fazla yüklenen bir oyun sanırım.
  11. E

pc oyunu güzelmi ve spiderman oyununu açarmı

https://www.amd.com/tr/partner/insights-amd-fidelityfx-super-resolution#:~:text=AMD%20FSR%20s%C3%BCper%20y%C3%BCksek%20kaliteli,etkiyi%20de%20en%20aza%20indiriyor. Buraya bakabilirsiniz.
  12. E

HDMI'dan DVI'a çevirme aktif ile pasif farkı

Sinyaller farklı ise aktif. Her iki sinyalde aynı ise pasif dönüştürücü gerekiyor. Analog-dijital sinyal için aktif. Analog-analog veya dijital-dijital sinyal için pasif dönüştürücü kullanmanız yeterli. Sizin dönüştürücü almanıza bile gerek yok. Direkt takabilirsiniz. Sadece kablonun Single link...
  13. E

xbox gamepass almak için site önerisi

Yeni hesaplara özel kod satılıyor genelde. O şekilde alabilirsiniz.
  14. E

13000 tl sistem önerisi

Vatan Bilgisayar olması şart mı?
  15. E

Steam Bakiye İle Hediye Atma Banı

Hesabına harcadığın para ile hediye ettiğin oyunların parasına göre bu uyarıyı verebiliyorlar. En az kayıpla nasıl olur bilmiyorum ama takas en mantıklısı olur gibi.
  16. E

pc oyunu güzelmi ve spiderman oyununu açarmı

Oyun güzel ve sistemin yeterli. FSR ile kasmadan düşük ayarda oynayabilirsin.
  17. E

Yardım sistemim Marvel’s Spider-Man Remastered kaldırırmı

FSR ile oynayabilirsin.
  18. E

Ekran kartsız sisteme oyun önerisi

Eastward Dead Cells Enter the Gungeon Neon Abyss
Geri