Arama sonuçları: *

1. Fury35

Monitörümdeki ışık sızması

Monitörümü yaklaşık 4-5 ay önce almıştım. Hiç ışık sızması var mı diye kontrol etmedim. Bir ara videoda denk gelince merak edip baktım, sonuç ise; Vatan'dan almıştım. Sizce garantiye gönderirsem kesin değişim verirler mi? Yoksa beni boş boşuna uğraştırırlar mı?
  2. Fury35

Familia Plus 32 Rulo 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 197 TL, 2 tanesi kupon ile 344 TL

Familia Plus 32 Rulo 3 Katlı Beyaz Tuvalet Kağıdı 197 TL, 2 tane alırsanız 300 TL üzerine 50 TL kupon veriyor. https://www.hepsiburada.com/familia-plus-32-rulo-3-katli-beyaz-tuvalet-kagidi-p-ZYHAYAT55021338?magaza=Hepsiburada
  3. Fury35

Familia Natural 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 48 Adet 280 TL, 2 tane kupon ile 460 TL

Familia Natural Tuvalet Kağıdı 48 Adet 280 TL ye satılıyor, ayrıca 2 tane alırsanız 500 TL ve üzerine 100TL kupon veriyor. Yani 1 tanesi 230 TL ye denk geliyor. https://www.hepsiburada.com/familia-natural-tuvalet-kagidi-48-adet-p-HBCV00009W23DB?magaza=Hepsiburada
  4. Fury35

Çözüldü✓ Yeni aldığım 4070 superi iade edip 5070 almalı mıyım?

Cidden fiyatının 25.649 TL ye yakın olacağını mı düşünüyorsun, Türk esnaflarını yeterince iyi tanıyamamışsın, en az 30.000-34.000 TL den çıkacak modeller, bekle ve gör.
  5. Fury35

Oyun oynarken pc’den cizirti sesi geliyor

Sadece oyun oynarken geliyorsa muhtemelen o ses ekran kartından çıkıyordur. Coil Whine olarak geçer bir zararı yoktur ancak sinir bozucudur.
  6. Fury35

RTX 4060TI sistemde görev yöneticisinde 2 GPU gözüküyor

Mesajını yeni gördüm sorunun çok basit bir çözümü var halledemediysen anlatayım.
  7. Fury35

Kasamdan power reset kablosu cıkmadı

Bunu yazmıştım internet nereden çıktı.
  8. Fury35

Kasamdan power reset kablosu cıkmadı

Kasanın üzerinde reset tuşu olmasına rağmen reset için kablo yoksa büyük ihtimalle kopmuştur, çünkü kasanın düğmelerinin olduğu yerin arkasında devre kartı vardır kablo oraya lehimli haldedir. Benim kasamda reset tuşu yok haliyle kablosuda yok ancak POWER SW kablosu yoksa iade etmen lazım çünkü...
  9. Fury35

CPU boost ile FPS düşüşü

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D Anakart: Asus B650E-E GAMING WIFI Ekran Kartı: RTX 4060 Ti 16 GB RAM: 32 GB 6000 MHz İşlemci soğutucu olarak da Lian Li nin 360mm soğutucusunu kullanıyorum. Şimdi olay şu, işlemci çok güçlü ve ısınan bir işlemci olduğu için kafa yormamamk için BIOS dan CPU boost...
  10. Fury35

7800x3D için opimizeme ayar

Lüfen bana bana bu konuda yardımcı olun. İşlemcim boştayken, internette gezinirken hızını sürekli arttırıp düşürüyor bu nedenle sıvı soğutmamın fanları deliriyor, sakinleşiyor bu nedenle aşırı sinir bozucu bir ses kirliliği yapıyor, ısınıyor da. Benim tek isteğim sadece oyun uygulamalarına...
  11. Fury35

Logitech Z407 anakarta bağlanmıyor

Bu hoparlörü aldıktan sonra kurulumunu yaptım ve kutunun içinden çıkan jack girişini anakartın tüm girişlerinde denedim ancak hiçbirinden ses alamadım. Ana hoparlörün üzerinde Type-C girişi var bu çıkışı telefonlarda kullandığımız normal bir kablo ile PC'nin USB girişine taksam sorun olur mu...
  12. Fury35

RTX 4060TI sistemde görev yöneticisinde 2 GPU gözüküyor

Yeni sitem topladım, işlemci 7800x3D. Ekran kartım RTX 4060 Ti. Sistemi daha yeni kurdum, görev yöneticisine baktığımda şu gözüküyor.
  13. Fury35

Kasamın Hava Akışı Nasıl Olmalı ?

Eyvallah.
  14. Fury35

Kasamın Hava Akışı Nasıl Olmalı ?

Yeni sitem topluyordum ve kasa olarak bu modeli aldım, fan konumlandırmaları işinde kafam çok karıştı iyi bir soğutma için hava girişi mi çok olmalı yoksa hava çıkışı mı ? Kasam bu: Bu kasanın görsellerine bakarken gördüğüm bütünm fan konumları dışarı üflemeli kısacası bütün taktığı fanları...
  15. Fury35

RGB kasa fanı önerisi

3 lü olursa daha iyi olur
  16. Fury35

RGB kasa fanı önerisi

Hem yüksek CFM değeri olan hem de RGB olan 120mm fan olarak ne önerirsiniz, ayrıca aşırı pahalı olmasın.
  17. Fury35

RTX 4000 Super serisi hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Yurt dışı dolar fiyatı olarak RTX 4070 ve RTX 4070 Super aynı fiyatta ama gel gelelim ki bizim Türkiye'de ki saçma fiyatlandırmaya, lansman fiyatını göze almayın. Gördüğüm fiyatlara göre 4070 Super ile 4070 Ti neredeyse aynı fiyatta. Yani RTX 4070 Super alacak kadar bütçem olsa az daha ekleyip...
  18. Fury35

4060 ti Cyberpunk 2077 Düşük FPS

Sanırım çözdüm, izlediğim performans testlerinde benim kadar yüksek ayarlar yapılmamış RTX sayko ayara çekilmemiş üstelik testte kullandıkları işlemci benimkinden çok daha iyi olduğu için aldıkları FPS haliyle benimkinden daha yüksek kalıyor, frame generation özelliğini açtıktan sonra FPS 100 ve...
  19. Fury35

1080P de, DLSS kare oluşturmayı açınca pek fark olmuyor üstelik internette izlediğim oyujn testlerinde DLSS kapalı iken bile yüksek performans vermesi gerekiyordu sanırım.
  20. Fury35

Eski ekran kartım olan RTX 2070 söktüm, yerine RTX 4060 ti taktım, özel kurulum ile sürücüleri kaldırıp yeniden kurdum ve ardından oyuna girdim, 90 FPS leri beklerken max 55 en düşük ise 30 FPS leri gördüm. İşlemcim R5 3600 Bu sorun neden olmuş olabilir, darboğaz mı yoksa ekran kartında bir...
Geri