Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Sony Playstation 4 + COD MW2 6999 TL

PC kasası daha çok satılıyor bariz belli çünkü kasa iyi ise monitör kötü ise pek sorun yok ama PS4 de pes oynarken 55 4k TV ideal en kötü 32 monitör yoksa anlamı yok
  2. T

🔥Acer 165Hz 1ms Monitör 2799TL 🔥

165hz alır HDMI 2.0 varsa her iki cihazda da yani monitorde vardır büyük ihtimal ve neye baglanicaksa onda da olması şart incelemedim ama eminim
  3. T

Hangi tür ram almalıyım

https://ty.gl/jn4pzv2si0 Galiba bu so-dimm olacak 1.2v olacak yerinde olsam rami söker modeli yazar tipkisini alırdım fotoda da model yazıyor aslında bu arada verdiğim linkteki satıcı kit şeklinde alinmadikca mevcut bellek ile birlikte çalışma garantisi vermiyor
  4. T

Ekranda yatay çizgiler oluşuyor

Hiç anlamam ama alma geldi prizle elektrik akımı ile vs vs bi alakası olmasın elektrik ile alakalı bence ilk açılışta çıkıyor sonra gidiyor ise monitör mu hatalı yoksa bakmak lazım monitör modelini forumlara yazıp
  5. T

Çözüldü✓ Bios Güncelleme Acil Yardım

Senin anakart zaten f10 dan itibaren 2600 u destekliyor görüntü gelmeme gibi durumolacağını sanmıyorum ke di sitesine girip doğru modeli yazıp bios indirmelerine bakarsan sıra ile yuklemen gereken olursa orda kırmızı not şeklinde belirtir anakart stokta benim baktigim doğru ise 2666mhz ocile 3000
  6. T

🔥İndirim 1more comfobuds kablosuz 486tl🔥

Kulaklık iyi satın alanın beklentilerini karşılar bence Flipbuds pro kullanıyorum xiamio marka ama kulaklığı one more yaptı kaliteli marka sadece TR de pazarı yok
Geri