Arama sonuçları: *

1. M

30k Laptop Öneri̇si̇

Hocam e işte siz kendiniz attınız ısınıyor cihaz. 0 makine alıp termal macunla uğraşmak saçmalık. Üstelik defalarca 25.1.2 versiyonu diye belirttim attığınız versiyon 25.1
  2. M

30k Laptop Öneri̇si̇

Hocam anti monstercı değilim fakat testler ortada. Tulpar serisinin bi kaç videosunda sıcaklıklar normal zaten. V25.1.2 serisi çok ısınıyor sadece. Msi kasa diye çok yükselmiştim fakat sıcaklıkların düşük olduğu test bulamadım
  3. M

30k Laptop Öneri̇si̇

Bu teste ben de baktım fakat test sahibi sıvı metal macun kullandığından dolayı sıcaklıklar o seviyede. Makine stok kullanılırsa deli gibi ısınıyor hocam. Attığınız T5 modeline bakıyorum şu an. Monsterdan başka öneriniz var mıdır?
  4. M

30k Laptop Öneri̇si̇

Hocam attığınız model v25.1 Benim size dediğim model v25.1.2 300hz modeli V25.1.2 modelinin testlerine bakarsanız dediğimi anlayacaksınızdır. Bu problem win11 kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum çünkü v25.1deki sıcaklıklardan sonra v25.1.2’deki sıcaklıklar anormal. Attığınız modeli...
  5. M

30k Laptop Öneri̇si̇

Hocam Tulpar 7 v25.1.2 sürümünde ciddi ısınma sorunları mevcut testlerde. 100 derece işlemci sıcaklığı nedir? Bu testlerden sonra başka bi makine bakmaya başladım. Sıcaklık değerleri böyle olmasaydı net monster t7 alacaktım fakat sıcaklıklar uzun vadede ciddi sorun çıkartacak gibi. 30K’ya laptop...
  6. M

30k Laptop Öneri̇si̇

Hocam hp kullandım yıllarca ama eski modellerinde çok sorun vardı hp markaya tövbe ettim desem yeridir. Omen serisi nasıldır bi bilginiz var mı?
  7. M

30k Laptop Öneri̇si̇

Bütçemi 30K’ya kadar çıkartabildim ve önerilerinize açığım. Monster Tulpar T7 V25.1.2 düşünüyordum fakat ısınma sorunu varmış sanırım bi çekindim açıkçası.
  8. M

23K LAPTOP ÖNERİSİ (Acer Nitro alınır mı)

Hocam T7 V25.1.2 hakkında yorumunu var mıdır? İyi ısınıyormuş sanırım aklımı kurcaladı biraz
  9. M

Hocam biraz bakma fırsatı buldum da Tulpar T7 Serisinde V20.4 ve V22.2 gibi 2 seçenek buldum. V22.2 olanın kasası farklı bi kasa sanırım ve QHD ekran. İkisi arasında ne gibi farklar var...
  10. M

Teşekkürler hocam iyi forumlar
  11. M

Peki hocam bütçemi zorlayabilirsem Tulpar T7 düşünebilirim; Monster hakkında ne kadar kötü yorum duyduysam servisi için de bi o kadar iyi yorum duymuştum. Acer hakkında özellikle ışık süzmeleri sıkıntı oluyormuş sanırım Acerdan vazgeçtim an itibariyle :D Monster T7 alacak bütçem olmazsa Lenovo...
  12. M

Hocam monster hakkında pek olumlu yorumlar duymadım çevremden kronik sıkıntıları olan cihaz diyorlar. Acer hakkında ne düşünüyorsunuz? Son olarak i5-11400H ile Ryzen 5 5600 H arasında sizin tercihiniz hangisi olurdu? İşlemci konusunda pek bi fikrim yok açıkçası bilmiyorum detayını.
  13. M

Herkese iyi forumlar. İyi bir bilgisayar almayı düşünüyorum bütçem max 23-24 bin TL. Oyun ağırlıklı olacak ve mühendislik okuyacağım için mühendislik işlerimi de halledebileceğim bir bilgisayar arıyorum. Aklımda Acer Nitro 5 (RTX 3060 - i5 11400H) var fakat Acer hakkında kararsızım.. Acer...
Top Bottom