Arama sonuçları: *

1. Bayfuji

İdeaPad Gaming 3 SSD yükseltmesi için yardım

Haklısın hocam arayıp soralım bakalım.
  2. Bayfuji

Hocam sıkıntı surda, 2. Yuvanın 1tb destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Servisi aramakta fayda var doğru diyorsun.
  3. Bayfuji

Merhaba arkadaşlar, elimde "İdeaPad Gaming 3-15ACH6 Laptop - Type 82K2" cihaz var. Ben bu cihaza 1TB ya da 512gb SSD yükseltmesi yapmak istiyorum ama kafam epey karışmış durumda. Cihazımın hali hazırda kullanılan SSD yuvasının yanındaki boş yuvaya 1TB SSD takabilir miyim? Bazı forumlarda 2...
  4. Bayfuji

Lenovo G24-20 Alınır mı ?

Çok güzel olur hocam, kafasında soru işareti olan arkadaşları da aydınlatmış oluruz.
  5. Bayfuji

Öneri Lenovo G24-20 vs Asus TUF VG249Q1R

Hocam ben de yabancı forumlara epey bir baktım, gördüğünüz ya da duyduğunuz herhangi bir sıkıntı/problem var mı?
  6. Bayfuji

Teşekkürler hocam tüm ilgi ve alakanız için. Siparişimi verdim, kullanım yaptıktan sonra sizin de aktarımlarınızı kullanarak forumda bir konu açacağım bu cihazla ilgili. Merak eden arkadaşlar beklemede kalsınlar.
  7. Bayfuji

Neden beğenmediniz hocam, eksi yönü ne sizin için?
  8. Bayfuji

Sizi epey bir soru yağmuruna tuttum :D son bir sorum olacak, HDMI kablosunu nereden aldınız? Çünkü 165hz destekleyen HDMI bulamadım bir türlü.
  9. Bayfuji

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim, mahsuru olmazsa üç sorum daha olacaktı: 1- Oyunlarda ani dönüşlerde ekteki resimde olduğu gibi yırtılma yaşıyor musunuz? 2- Ölü piksel vs ile karşılaştınız mı? 3- Bende de laptop var ama display port girişim yok, siz hdmi ile mi bağladınız? Eğer öyleyse kaç...
  10. Bayfuji

Ne dersin hocam Lenovo alınır mı?
  11. Bayfuji

Evet onu atlamışım, Lenovo daha önde görünüyor ama bazı yabancı forumlarda şikayetlere rastladım ve emin olamıyorum açıkçası.
  12. Bayfuji

Uzun araştırmalar sonucunda bu iki monitörü buldum ama hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. Tavsiyeniz ne yöndedir? Lenovo...
  13. Bayfuji

Öneri Lenovo G24-20 Monitör 0,5ms 144hz 2999 TL

Arkadaşlar merhaba, monitörü alan oldu mu?
  14. Bayfuji

Hocam merhaba, ben de almayı düşünüyorum aynı cihazı. Memnun musunuz? 1- Nereden aldınız, ölü piksel vs çıktı mı? 2- Ghosting veya benzeri kronik sorunlarla karşılaştınız mı? 3- Cihazın ayakları çok mu yer kaplıyor, 30 cm galiba? Genel olarak fikrinizi ve deneyiminizi yazarsanız çok çok memnun...
Top Bottom