Arama sonuçları: *

1. W

IOS Uyumlu Akıllı Saat Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 3000-5000 tl aralığında ios işletim sistemi ile uyumlu bir akıllı saat arayışım var. Samsung modelleri bildiğim kadarıyla ios uyumlu olmadığından huawei watch fit 2 düşünüyorum şimdilik. Dikdörtgen olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. W

1800 Tl'ye kadar gaming kulaklık önerisi

Anakartın jak girişinde problem var ondan dolayı hocam , sizin ve @samethe168 arkadaşımızın attıklarının hepsi 3.5 mm galiba ne yazıkki. 2200 TL'ye cloud 2 var ama acaba bu fiyatlarda başka bir alternatif var mı acaba diye bir danışayım dedim
  3. W

1800 Tl'ye kadar gaming kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar 1800 tl civarında kablolu ve girişi usb olan bir gaming kulaklık öneriniz var mıdır ? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
  4. W

15000-16000 TL Civarı Laptop Önerisi Verir Misiniz?

Hocam çok yordum sizi kusura bakmayın. En son açtığım konuda son 2liyi yazdım sizde tufun 6800hlı modelini önermişsiniz bazı konularda. Son fikrinizi belirtirseniz sevinirim , teşekkürler şimdiden. https://forum.donanimarsivi.com/konu/hp-victus-i5-12500h-mi-asus-tuf-ryzen-7-6800h-mi.598307/
  5. W

Hp Victus I5 12500H mı? Asus Tuf Ryzen 7 6800H mı ?

Arkadaşlar normalde bütçeye göre öneri konum vardı ama son olarak bu ikisi arasında kaldım ve sadece @berke. arkadaşımız sağolsun yardımcı olduğu için belki bu konuda herkesin fikrini alabilirim diye düşündüm. 1-...
  6. W

Arada 1.5 K fark var ve hem 8 gb ram ekleyeceğim hem servise yollayacağım hem de DDR4 victus DDR5, galiba her türlü keşke victusu alsaydım derdim gibi sizce :D
  7. W

O zaman mantıklı olan victus trendyoldaki olan galiba. Ama o da bütçemi aşıyor baya zorluyor sizce daha mantıklı bir seçim var mı ?
  8. W

Öncelikle yanıtın için teşekkürler. Şimdi indirimler belli oldu bende seçenekler oluşturdum yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1-...
  9. W

Merhaba arkadaşlar bol bol konu var ama benim laptopu almaktaki amacım Solidworks ve Autocad kullanımı. Birde işte basit valo lol belki fifa kaldırabilecek şekilde olabilir.Yarın intel gaming günleri başlıyormuş sanırım o yüzden indirime girme ihtimaline yönelik 17-18k civarı laptoplarda...
Top Bottom