Arama sonuçları: *

• Users: Faker
  • Order by date
  1. F

Superonline Taahhüt Sonu

Herkese selamlar, uzun süredir superonline kullanıyorduk. Çeşitli sebeplerle birkaç ay önce Türk Telekom bağlattık. Superonline internet hala bağlı. 1 hafta sonra taahhüdüm bitecek. Uygulamaya girip yeni bir taahhüt onaylamazsam mevcut paketim otomatik uzar mı? Yani son günden bir gün önce...
  2. F

Wifi 5 / Wifi 6 Modem

Hocam taahhüt fiyat açısından avantaj sağlasa da eğer memnun kalmazsanız uzun bir süre kullanmaya mecbur kalıyorsunuz. Fazladan ödemek mi daha kötü yoksa kötü bir deneyim olursa uzun süre mecbur kalmak mı diye düşününce Türknet daha cazip geliyor. Ben normalde superonline'dan çok memnundum ama...
  3. F

Wifi 5 / Wifi 6 Modem

Zaten superonline kullanıyorum ve evet fiyat açısından düşününce mantıklı bir tercih olmuyor ama superonline artık herkes tarafından sansüronline olarak biliniyor sebeplerini biliyorsunuzdur. Hem bu yüzden hem de genelde Türknet kullanan kişilerin oyunlarda daha düşük ping aldığını gördüğüm için...
  4. F

Wifi 5 / Wifi 6 Modem

Valla ben de anlam veremedim ama durum bu şekilde
  5. F

Wifi 5 / Wifi 6 Modem

Başka operatörden geçiş yapıyorum. Başvuru ekranında modem almak istiyorum diye bir seçenek vardı ama 2 × 850 TL ödeme gösterdiği için herhalde modemin kalıcı olması için sunulmuş bir seçenek diye düşünüp işaretlememiştim. Ayrılınca iade etme şekliyle kiralık modem verirler diye düşünüyordum ama...
  6. F

Wifi 5 / Wifi 6 Modem

Fiber olup olmadığını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? Wifi 7 destekleyen cihaz yokken faydası olur mu? Oluyorsa öyle de yapabilirim pek anladığım işler değil.
  7. F

Wifi 5 / Wifi 6 Modem

Herkese selamlar, internetimi Turknet'e geçireceğim. Bu sefer kendi alacağım modemi kullanmak istiyorum. Maalesef kendi altyapıları olmadığı için alacağım hız 100 mbps olacak. Benim telefonum Wifi 6 destekliyor ancak evdekilerin telefonları Wifi 5 destekliyor. Tüm bunlar dikkate alındığında Wifi...
  8. F

Başka Operatörden Türknet'e Geçiş

Bu ekran sizde çıkmış mıydı? Çıktıysa işaretlemiş miydiniz?
  9. F

Başka Operatörden Türknet'e Geçiş

Herkese selamlar, Türknet'e geçiş yapacağım ancak başvuru ekranında şöyle bir şey çıktı. Bu modemi kalıcı olarak almak için mi yoksa evdeki mevcut modemi kullanmayacaksam seçmek zorunda mıyım?
  10. F

Superonline Hattı Başka Odaya Taşıma ve Modem Değişikliği

Herkese selamlar, evimizde 2 tane internet girişi var (giriş mi deniyor yoksa çıkış mı deniyor bilmiyorum yanlışsa özür) ve internetimiz şuan benim odamdaki girişten bağlı. Biz bunu salondaki girişten almak istiyoruz. Daha önce orada kullandığımız internet vardı hatta kablosu hala orada. Bu...
  11. F

Evde Bulunmayan Bir Cihaz İnternetime Bağlanıyor

Mecbur kalırsam öyle yapacağım zaten ama başka yolu varsa diye bir sorayım dedim. O kadar uğraşmam ya :) Başka yolu yoksa şifre değiştirir geçerim. Yine de teşekkür ederim. İyi de evde şuan öyle bir cihaz yok. Yakın bir yerde oturan biri de yok. Bu devirde interneti olmayan mı var niye böyle...
  12. F

Evde Bulunmayan Bir Cihaz İnternetime Bağlanıyor

Herkese merhaba, modem arayüzüne girdiğimde evde bulunmayan bir cihazın internetimize bağlı olduğunu gördüm. Bağlı cihazlardan kaldırdım ama kısa bir süre sonra tekrar geldi. Bağlanmasını kalıcı olarak yasaklamanın bir yolu var mı? (Şifreyi değiştirmek dışında)
  13. F

EA FC 25 PC'de Hile Kullanımı Hakkında

Selamlar dostlar, yeni adıyla EA FC yeni jenerasyona geçtiğinden beri PS5 almak farz oldu ancak benim gibi işsiz olanlar için bu ekonomik şartlarda pek mümkün olmuyor maalesef. Öncesinde PS4'üm vardı ama bir hamleyle çöpe attılar bizi :) Bu oyunu PC'de oynamak da büyük çile. Karşınıza hile...
  14. F

İki Modemi Kablosuz Köprüleme

Selamlar dostlar, elimde 2 adet Huawei HG255s modem var. Bu iki modemle kablosuz köprüleme yapmak istiyorum fakat internetten araştırdığımda, videoları izlediğimde bir kişinin yaptığı ayarı diğeri yapmıyor vs. o yüzden kafam karıştı. Bu işten anlayan varsa nasıl yapılacağını anlatabilir mi veya...
  15. F

AMD RSR ve VSR Özellikleri Hakkında Sorular

Selamlar dostlar yakın zamanda Ryzen 5 5600, RX 6700 XT bir sistem aldım. Ekran kartı özelliklerinde Radeon Super Resolution ve Virtual Super Resolution adında özellikler gördüm. VSR'yi anladım. Ekranınız 1080P ise bu özelliği devreye sokarak 2K gibi gösterip yükün ekran kartına binmesini...
  16. F

Çözüldü✓ BIOS RAM Hızı Arttırdım PC Açılmıyor

İşlemcim maks 3200 mhz destekliyorken ben 3600 ayarlayınca sıkıntı olmuş haliyle. İşin kötüsü bunu bilmediğim içinde sipariş verirken ramleri 3600 mhz yapmıştım boş yere ufakta olsa ekstra para ödemiş oldum. Çözüm olarak anakartın bios flashback özelliğini kullanarak tekrar bios yükledim ve bu...
  17. F

Çözüldü✓ BIOS RAM Hızı Arttırdım PC Açılmıyor

Merhaba dostlar bugün aldığım sistemin RAM'leri 3600 Mhz olmasına rağmen ve anakartım bu hızı desteklemesine rağmen 2666 Mhz gözüktüğü için BIOS ayarlarına girip memory frequency 3600 Mhz yapıp kaydedip çıktım. Kasa çalışmasına rağmen klavye ve monitör çalışmıyor. Kapatıp tekrar denedim fakat...
  18. F

Gaming Gen Monza 6700 XT Sistem Siparişim Hakkında

Göndersem muhtemelen banada aynı cevabı verirler. Neyse artık zamanla alışamazsam veya yük altına girince şiddeti artarsa son çare kasayı masanın altına alır o şekilde biraz azaltırım. Vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  19. F

Bu tam olarak neyden kaynaklanıyor her sistemde olan bir şey mi?
  20. F

Bende zaten bu kadar şiddetli duymuyorum videoda yakın çektiğim için biraz yüksek geliyor ama oturduğum yerden hafif kulak çınlaması gibi duyuyorum. Biraz gereğinden fazla geliyor gibi hissettim ama ben genelde eski sistemlerimi masanın altında kullanırdım bu sefer masanın üstüne koydum o yüzden...
Geri