Arama sonuçları: *

1. asmarena6

🔥İndirim Koorui G2721E 27" 1 ms 2K Pivot IPS 320 Hz Oyuncu Monitörü 10.399TL 🔥

Kooriu 32 inç kullanıyorum alalı 3 sene oldu galiba. Sıkıntısız sorunsuz. Alacaklara belki kafaları karışıksa yardımcı olur.
  2. asmarena6

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

değiyor değiyor tabi. 40 yılda bir gelecek bir fırsattı trendyolun iptal edip önünü kesemediği. kasko sigorta her şey yıl sonuna denk geliyor ya göçertiyor beni :D
  3. asmarena6

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Aldığım her şey teslim edildi. Bundan sonrasında kalan arkadaşlara başarılar. Taksitte yapamadık. By ay sonu kartı nasıl ödeyecez b ilmiyorum :D
  4. asmarena6

Abonelikleri takip edebilmek için website yaptım

İşte bunun bize mobil uygulaması lazım. Çoğu abonelikler mobilden alınan vırt zırtlar. Bunun için websitesine girmek biraz zor geliyor. Ama mobil uygulama olursa çok iyi olabilir. Elinize sağlık
  5. asmarena6

❌İndirim Bitti! Citizen Tsuyosa / En iyi F/P Otomatik Saat / A101-14.999 TL 6 Taksit

Neredeyse hepsi bitti. İndirim bitti olarak işaretliyorum.
  6. asmarena6

❌İndirim Bitti! Citizen Tsuyosa / En iyi F/P Otomatik Saat / A101-14.999 TL 6 Taksit

Alt kısmında gold bi kısım göreceksin onun içindeki kısım metal renkte olmalı mesela en kolay yöntem bu. iç dış komple altın rengiyse çakmadır. Video vardı atayım onuda 1760004040 Başlığada sabitleyim hatta
  7. asmarena6

Olmaz olursada çakarız iadeyi. Anlaşılıyor zaten tsuyosaların çakması.
  8. asmarena6

TekSaat güvenilirdir. Ordan alınmış saatler replika değil.
  9. asmarena6

https://www.a101.com.tr/arama?k=C%C4%B0T%C4%B0ZEN&kurumsal=1 Güzel otomatik bir saatim olsun diyenler için kaçırılmayacak fırsat. Piyasadaki 10 bine satılanların hepsi istisnasız çakma. A101dekiler TEKSAAT garantili gelecek. Pyasa Fiyat 19 binlerde. 6 Taksitte güzel fırsat. En çok tercih edilen...
  10. asmarena6

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

%20 indirimli sayfayı mı kolaçan etmek daha mantıklı yauw. Yoksa komple depo dan elektronik kısmına mı bakmak lazım :D
  11. asmarena6

❌İndirim Bitti! Deepcool Le520 240mm ARGB Sıvı Soğutucu : 1999 TL

Almayı düşünen arkadaşlar için ; 5 Senedir bunun 3 fanlı rgb olmayanını kullanıyorum. Sorunsuz görevini yerine getiriyor.
  12. asmarena6

Amazon İndirim Furyası Mağduriyeti Ve Cahil Arkadaşların Tavsiyesii

Aynen öyle bende basıp gönderirdim ne olacak sanki, neyse banada söver şimdi 3d den kötü basmış diye :D
  13. asmarena6

Her yerde var bu çürük elmalardan hocam, sen insanlara yardımcı olmaktan vazgeçme. Avel işte naparsın kafası basmıyor.
  14. asmarena6

Bu konu ne ? İade talep oluştur iade et gitsin ne sorun yaşadığını anlamadım ben. Amazon depo ürününde iade edemezsin gibi bir şey yokki. Depo ürünlerinin olayı bu zaten. içinden çiçek gibi sadece kutusu hasarlı üründe gelebiliyor böyle ürünlerde. alacaksınız hoşunuza gitmeyen bi durumu varsa...
  15. asmarena6

Sıcağını unut kanka. Soğuk suyumu sabahtan doldurayım akşama kadarda ofiste hüp hüp ısınmadan içeyim için üretilmiş bir ürün o. Amacın buysa gayet işlevsel kullanırsın. Sıcak için bu sistem verimli çalışmıyor hem çabuk soğuyor ağzı açık olduğundan hemde ağzın haşlanıyor cart diye unutup emcüklersen.
  16. asmarena6

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FFH1V4FZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title 27" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör 30k ya geliyor. piyasası 42k
  17. asmarena6

ihtiyacımız olan ürünü alıp kutularını pert edip iade edip depoya düşmesini bekleyelim :D Bunu yapmaya yakında başlar bizim millet du bakalım amazon bu depo işinden ne zaman vazgeçecek
  18. asmarena6

❌İndirim Bitti! KOŞŞŞ IPHONELARDA 9 TAKSİT SADECE AXESS

Amazonda axesslere 9 taksit var vade farksız acele edin. https://www.amazon.com.tr/dp/B0FQFBXXXV?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Geri