Arama sonuçları: *

1. asmarena6

💪Spor salonu tercihim sizce hangisi olmalı (Anket)

2 Salon tipinide yıllarca kullandım. Belediye Seçme sebebim hep havuz sisteminin olmasıydı. Onun haricinde avantajlı bir durumu yok. Hafta 3 gün sana yetecektir. Ancak bizim belediyecilik sistemi yatmak üzerine olduğu için. Bayramda kapatır seyranda kapatır bakım var der kapatır. Havuza klor...
  2. asmarena6

"Bir Kişi mi ölmeli?, Beş Kişi mi ölmeli? Ahlaki Kararınız Ne Olurdu?"

Koşarak gider profesörü çözüp 5 kişinin yanına bağlarım. Kolu da çekmem ölsün hepsi.
  3. asmarena6

❌İndirim Bitti! Paşa Çiğ Kaju Fıstığı Şeffaf Paket 250 Gr X 3 Adet 436 TL (2 Adet Alımda 218 TL)

Paşanın tüm ürünlerini denedim neredeyse hepsi çok taze ve kaliteli. Kampanya oldukça stoklamanızı öneriyorum.
  4. asmarena6

❌İndirim Bitti! Deniz king masaj aleti 312TL

Ben kullandımda eh işte yani. Benim daha çok sırtım ağrıyo insanda bunu sırtına tutup ovcalatamıyor sonuçta :D Ancak spor sonra bacaklara falan yaaprsanız güzel oluyor
  5. asmarena6

Sizce Oyunlara Para Yatırmak Mantıklı mı? Gelin Sohbet Edelim

Online olmayan oyunlara para vermiyorum. Atıyorum GOW Ranganöreke vermedim Gamepasslere zaten aylık ödeme yapıyorum. Onun hariçi atıyorum diablo 4 ilk çıktığında almıştım. Son zamanlarda sanırım online olmayıp para verdiğim tek oyun Baldurs Gate 3. Bide bazı oyunların battlepaslları cazip...
  6. asmarena6

Çözüldü✓ E fatura fiyat farkı

iade edeceksinz yapacak çok fazla bir şey yok bu durumda
  7. asmarena6

Bu Bilgisayarı Alıyorum Yardımcı Olur Musunuz

12 taksit olarak Gamegarajdan alacğaım. 12 taksit önemli. Bu ayarda daha iyi bir tercih yapılabilir mi yoksa bunu alıp geçeyimmi
  8. asmarena6

20k ne alınır telefon

Benim cihaz kasası hurdaydı hocam nerdeyse. Batarya %77 ydi 2021 ilk çıktığında alınan cihaz. Sahibindende biraz gezdim. Benimkinden cok daha iyi durumda cihazlarda var. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-yurtici-iphone-13-128-gb-1161790892/detay
  9. asmarena6

20k ne alınır telefon

Yok TR cihaz
  10. asmarena6

20k ne alınır telefon

2. el iphone 13. dün 23 e sattım.
  11. asmarena6

İphone 16 Pro yu Satmak mı Kullanmak Mı

Merhaba iPhone 13 kullanıyorum telefonumdan da memnunum açıkcası bir sorunu yok. Geçen gün Hepsiburada indirimden ucuza 16 Pro aldım. Satsam sanki değmeyecek kullansam 30 bin liraya 13 ten 16 pro ya geçmiş gibi olacağım ama o farka değer mi bilemedim. Ne yapmalıyım sizce.
  12. asmarena6

650.000 TL Bandında Sedan Aile Arabası Önerisi

Eski arabada peug falan başınız çok ağrıtır hocam. Şu piyasada nakitte beklemek kumar. o yüzden öncelikle en yeni yıl modelde araç neyse onlara bakılmalı. Bu bütçede alacağın aracın donanımı 1 çalışacak 3 bozulacak. Bütçe oldukça aracın üstüne ekleyerek daha yüksek bütçeli araçlar alınmalı...
  13. asmarena6

Yardım Motor için f/p ekipman hangilerini almalıyım

pantolon alacaksan dizlik alma en azından şimdilik. dizlik alacaksan pantolon alma montu hertürlü alacaksın bunda alt kısımdaki gibi bir seçenek sunmuyorum :D bu yüzden mont dizlik bak öncelikle. revit h2o montta işini görür dizlikte ben leatt kullanıyorum ama sertifikalardan sonra işin içine...
  14. asmarena6

İPhone 13 mu 15 mi alınır?

15 al
  15. asmarena6

❌İndirim Bitti! KOORUI 2K 144 HZ VA-IPS MONİTÖR 4700 TL AMAZON!

Ben aktif olarak 34 inç curved olanı kullanıyorum gayette memnunum
  16. asmarena6

Yağ yakımı ve antrenman planım hakkında düşünceleriniz nelerdir

wheereee issss cardiioooo??
  17. asmarena6

Pc için ps5 kolumu yoksa xbox kolumu

9. nesil al keyfine bakk
  18. asmarena6

Öneri (Bitti)Ekipman Alışverişi Yapacaklar İçin Yurtdışı Sitesi Fcmoto Uygun fiyatlar.

30 euro sınırından dolayı artık konunun bir önemi kalmamış ve güncelliğini yitirmiştir. Kamuyu Aydınlatma Platformu :)
Top Bottom