Arama sonuçları: *

• Users: barut
  • Order by date
  1. B

Yardım Türk Net Çok Pahalı Geliyor Başka Önerisi Olan Var mı

Valla türksat ile görüştüm maksimum 50 veriyorlarmış o da 35 40 olarak gelirmiş ilk 6 ay 799 sonraki 6 ay 899 olarak güncellenecekmiş. Yüksek ihtimalle ya Türk net ya da netsped
  2. B

Yok hocam bugün kesinleştirdim millenicoma geçmeyeceğim aşırı şikayeti var kimse dediğin gibi muhatap bulamıyor benim bina da eski o yüzden ya Türk net ya da türksat
  3. B

Bıraktım sabah hala aramadılar
  4. B

Nasıl kablonet e söylediğin takdirde sana fiber çekiyorlar mı 1783870455 Türksatta ben baktım da uygun paketi bulamadım 35 Mb kadar sınırsız diyor bana çıkmıyor fiber falan. Hat gelip çekerler mi bilmem ama yan binada fiber var bende yok şaka gibi
  5. B

Kampanya yokki şuan 950 tl ile abone oluyorsan. Kurulum ücretini de 6 ay bölüyorlarmış aydan aya 1100 TL ödüyorsun
  6. B

Yok konuştum şimdi sadece montaj ücretini alıyorlar onu da taksite bölüyorlarmoş
  7. B

Çok güzel açıkladın hocam teşekkür ederim peki modem önerin var mı. Atıyorum Türknetr geçtim. Kendi modemlerü iyi mi yoksa kendim mi alayım
  8. B

Yıllrın İnterneti ama ücret yüksek hocam ya
  9. B

Yıllık Cash direk ödemek zor hocam ya 1783857651 87 mb çıkıyor bana fiber olmuyor bu dimi
  10. B

Bende 87 mb desteği var 950 tl. Taahhütsüz de değil. 200 300 diyon da dostum ev geçindirrrken gözüne batıyor işte
  11. B

Yardım Acil Vdsl Modem Önerir Misiniz?

Dostlar yeni İnternet bağlatıyorum. Millenicom da modem 1850 tl imiş türknet de 2100 TL. Bunlara para vermek yerine kendim daha iyi bir şey alabilir miyim önerisi olan var mı
  12. B

Modemim yok millenicom ile görüştüm vdsl taahhütsüz 700 tl, lakin 1350 tl kurulum ücreti varmış. 1783856277 Taahhütsüz olanlar daha ucuz hocam ya
  13. B

Bir de önereceğin modem var mı hocam millenicomun modemin mi. Alayım kendim mi alayım
  14. B

Yok hocam şundan dolayı sordum. Fixnet vardı mesela merkezleri Trakya menşeili Bulgaristandan hat çekip getirmişler İstanbul tarafına daha iyi verebiliyo. Bunlarda kendi altyapısı var mı diye sordum 1783853483 1783853735 Hocam 860 küsür 6. Aydan sonra mı ödeyecem
  15. B

Burdaki arkadaşlara değilde genelde şikayet varda görmüştüm bir kaç tsne yorum. Peki Antalya tarafında ağı etkili midir hocam millenicom un
  16. B

Millenicom sürekli duyuyorum. Tek duyduğum sorunu teknik destek kısmı biraz pasif ve muhatap bulmak zor diyorlar onun dışınds interneti çok kötü vs diye bir şey duymadım
Geri