Arama sonuçları: *

1. H

5070 Sistem Toplayacağım

ben 2022 de toplamıştım 6000 serisiyle çözüldü gibi söylemler vardı ilk zamanlar yaşamadım 1-2 yıl sonra yaşamaya başladm ama nadir oluyordu
  2. H

5070 Sistem Toplayacağım

Ekran kartı 5070 veya ti alıp anakartı 850 alsam işlemciyi 7500f gibi uygun bi şey alsam işlemciyi daha sonra yükseltirim en azından varmıdır o şekilde önerdiğiniz sistem 1774218391 Doğrudur hocam ama bende azda olsa sorun yaşadım ister istemez bi uzak bakıyorum ama ilk rx6800lü sistemimi...
  3. H

5070 Sistem Toplayacağım

amd biraz korkutuyor yazılım konusunda 4 yıldır rx6800 kullanıyorum 5-10 defa fortnite da wattman aldım son zamanlarda ets2 de kendiliğinde kapandığı oldu hata vs yazmadan uzun süreli büyük sorunlar yaşamadım ama belli olmuyor çok sorun yaşayan varmış amd de 6000 serisinden sonra çözüldü vs...
  4. H

5070 Sistem Toplayacağım

RTX 5070 ve R7 9700x ile sistem toplamayı düşünüyorum yaklaşık 5 yıl 2k da götürmesi yeterli Msi ve Asus markalar önceliğim ama fiyatları çok uçuyor Kartın 3 fanlı olması daha iyi olur https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5070-b850m-1tb-ssd-16gb-ram.html Bu sistemi gördüm ama...
  5. H

Direksiyon seti önerisi

@Advocate hocam bu direksiyon simidinin görünüşünü özelleştirmek için sticker eklenti vs. alabileceğimiz bi yer biliyor musun
  6. H

Direksiyon seti önerisi

@Advocate teşekkürler peki uygun fiyatlı, direksiyonla uyumlu vites önerisi verir misin
  7. H

Direksiyon seti önerisi

pazaramada peşin fiyatına taksit var fakat satıcı Betaplus brnim bildiğim beta oyun teknolojileri gaming.gen.tr oluyo betaplus da onların mı garanti durumu olduğunda nereye gönderirim güvenilir midir?
  8. H

Direksiyon seti önerisi

Merhaba arkadaşlar direksiyon seti almayı düşünüyorum herkes rampage i çok ezmiş fiyatı biraz düşük ama çok kötü set. Aslında alıcaktım belki hevestir diye ucuz bi şey almak istedim ama heves olsa bile direct drive çok fark eder başka oyun oynatmaz galiba sizce ne yapmalıyım En f/p sanırım pxn...
  9. H

İlk defa gamepad alacağım

teşekkürler thunderobot alacağım
  10. H

hocam gamepower da jiroskop varmış thunderobot da yok gpnin görüntüsü de hoşuma gitti neredeyse aynı fiyattalar jiroskobu neye göre tercih etmeliyim gp veya thunderobot farkı çok mudur
  11. H

G30S TE ve GP Force arasında jiroskop farkı varmış galiba sadece aim için mi gerekli yokluğunu hisseder miyim hangi durumda tercih etmem gerekir? Genel olarak hikayeli oyunlar oynayacağım
  12. H

Merhaba arkadaşlar ben PC de hikayeli oyunlar oynamak için gamepad almayı düşünüyorum. Daha önce hiç gamepad kullanmadım ama playstation tuş dizilimi sanki daha rahat olacakmış gibi geliyor. Xbox dizilimi olanda joystcik in biri yukarda olduğu için parmağımı yoracak gibi geliyor...
  13. H

Mavi Ekran Mavi Ekran hatası alıyorum

Merhabalar bi kaç haftadır mavi ekran hatası alıyorum minidump linki ve memtest sonuçlarını ekledim galiba ramlerde sorun var 2.5 yıllık sistem ramlarin ikisi de mi sorunlu yoksa bi tanesimi acaba nasıl anlayabilirim minidump: https://drive.google.com/file/d/1Qzg02L64xDZhy0Xm3r4HeHdw4hDOfz6S/view
  14. H

Galaxy A25 mi Redmi Note 14 mü

Arkadaşlar gündelik kullanım için bir telefon alacağım bu iki telefondan hangisini almak daha mantıklı telefonla oyun oynanmayacak sosyal medyada gezinmek ve gündelik kullanım için bi kaç uygulama yükleyince kasmayacak önerdiğiniz başka telefonlar varsa da süper olur
  15. H

Eğitim ve gündelik için sizce hangisi

acer aspire lite 17499tl ye düşmüş bu fiyat bandına alınır mı 1746548972 önerebileceğiniz bu fiyat bandında bu tarz bi laptop var mıdır
  16. H

en sonda tercih edilebilir dediğiniz lenovo travelmate olan mı lpddr5 olması daha mı iyi ddr5 veya ddr4 e göre
  17. H

Merhaba arkadaşlar eğitim, sunum programları, gündelik için bu bilgisayarlardan hangisi en f/p varsa başka önerilerinizi de bekliyorum bütçe 25k civarı 30 a zor https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-lite-13-nesil-core-i5-1235u-8gb-512gb-ssd-16inc-w11.html?utm_source=vtnShare...
  18. H

1.5K ya kadar mouse önerisi

1.500TL ye kadar mouse önerebilir misiniz simetrik olması gerek sol elle kullanıyorum
  19. H

RTX4070Ti mı RX6800 mü

12gb vram problem olur mu diye düşündüm de anladım teşekkür ederim
  20. H

RTX4070Ti mı RX6800 mü

6800 16GB 4070Ti 12GB Hangisini tercih ederdiniz? (2K için) VRAM açısından sıkıntı olur mu bu ekran kartları arasında?
Geri