Arama sonuçları: *

• Users: xAnty
  • Order by date
  1. X

Öneri %60 Hot swap klavye önerir misiniz ?

Tr olmadığı için amazondakiler çok tatmin etmedi. Trendyolda tr buldum onda da stok yoktu.
  2. X

Baya güzel bir kalvyeye benziyor her şey tam istediğim gibi ama stok kalmamış stok gelirse almayı düşünüyorum. Alternatif olarak Redragon K617 Fizz nasıl sizce.
  3. X

Merhabalar, ben hem küçük hem dizaynı güzel switchide orta segment (outemu gibi) hot swap, kasası beyaz bir klavye arıyorum. Bütçem yaklaşık olarak 1.5k civarında. Beni uzun süre idare edecek, keyifli bir klavye arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. X

Valorant Support Yanıt Vermiyor

Merhaba, Benim valorant hesabım çalınmıştı ve bende bilet attım. Hesabın sahibi olduğum anlaşıldı ve bir mail geldi. Mail de ise benden bir e-posta adresi istediler. Bende cevap olarak bir e-posta adresi yazdım fakat iki gün geçti cevap gelmedi. Çalışma saatleri dışına mı denk geldi? Yoksa...
  5. X

Ekran Kartı Takılınca PC Açılmıyor

Öncelikle Merhaba, Dün öğlen saatlerinde pc kastığı için resetlemek istedim ve biostan flashımdaki windowsu seçerek yeniden kurmayı planlıyordum fakat Biosa giriş yaptığımda ekran gözükmüyor ve simsiyah ekran gözüküyordu. monitör "NO SİGNAL" yazısı belirip siyah ekranda kalıyordu. Biosa girmeyi...
  6. X

Vanced Manager İçinden Youtube Vanced İndiremiyorum.

Önceden kullandığım bir uygulamaydı fakat telefonumu resetledim ve yeniden kurmak istedim bu sefer ise manager içinde yükleme tuşu gözükmüyor ve sürüm numarası yazmıyor. Ek bir uygulama mı yüklemem gerek yoksa ayarlardan bir izin mi vermem gerek tam olarak belirtirseniz sevinirim.
Geri