Arama sonuçları: *

• Users: Fitoz
  • Order by date
  1. F

Mai70 a810s Park Gözetleme Kiti

Mai70 A810S dash cam almayı planlıyorum. Normalde çakmaklık girişiyle geliyor ama direkt park gözetim kablosu kiti alıp aküye bağladığım zaman çakmaklık girişine gerek kalır mı?
  2. F

Ea Fc26 oyun iadesii

Tamamdır saolasın
  3. F

Ea Fc26 oyun iadesii

Provizyonda gözükmüyor ama sıkıntı olur mu acaba
  4. F

Ea Fc26 oyun iadesii

Oyunu iade ettim fakat ekte de olduğu gibi param iade olmuş gözüküyo oyunu kredi kartıyla aldım acaba bi sonraki ekstre de mi gözükür paranın geldiği?
  5. F

1tb ssd 300gb gözüküyor

lütfen yardım edin cmd de böyle gözüküyor
  6. F

1tb ssd 300gb gözüküyor

her şey gri
  7. F

1tb ssd 300gb gözüküyor

resimde de olduğu şekilde ne format atarken ne de burda herhangi bir türlü işlem yapabiliyorum nasıl çözerim diğer 293gb lık c ye eklemek istiyorum (TEK BİR TANE SSD VAR)
  8. F

İşlemci ekran kartı darboğaz

2k açınca boğmaya başlar değil mi?
  9. F

teşekkür ederim
  10. F

çok az dediğiniz böyle ufak kasmalar yapar mı peki
  11. F

i5-11400f işlemci ile 7800xt kullanmayı planlıyorum darboğaz yapar mı oyunlarda?
  12. F

Ekran kartı/ Watt yeterliliği

6800xt için ne dersiniz hocam
  13. F

psu yu yakın zamanda aldım ekran kartını da bi sorundan dolayı almak durumundayım alıcakken hem iyi bir şey hem de sisteme uymasını sağlamaya çalışıyorum
  14. F

Msi A550BN 550W psu var ve i5 11400f işlemci var ve ekran kartı olarak da rx 6700 xt almayı planlıyorum watt olarak bir sıkıntı yaşar mıyım ya da işlemciyi darboğaz yapar mıyım?
  15. F

Switch değiştirebilir miyim?

Gördüm kırma işini kolaya benziyor aslında küçük yan keskiyle olur gibi teşekkür ederim 1746036318 Teşekkür ederim
  16. F

Teşekkür ederim
  17. F

Pek anlamadığım için sormak istedim saolun
  18. F

Bu klavyeden almayı planlıyorum fakat switch değiştirme konusunda bir fikrim yok bu klavyede switchler değişebiliyor mu? https://www.amazon.com.tr/YINDIAO-K96-Çalışırken-Değiştirilebilir-Anahtarlar/dp/B0C6SSF3RH
  19. F

Imei kayit ucreti hakkinda

saolun tam fiyat 20 bin civari degil mi?
  20. F

Imei kayit ucreti hakkinda

Telefondan telefona imei atma ucreti degisiyor mu alacagim telefon iphone 13 pro 256 gb
Geri