Arama sonuçları: *

1. D

HyperX Cloud lll Wirelles Ayarların sıfırlanması

HyperX Cloud lll Wirelles kulaklığımda kulaklık ayarlarını fotoğraftaki gibi ayarladıktan sonra ayarları kapatıp tekrardan girdiğimde ayarlar sıfırlanıyor. Biçim kısmı 48000 Hz'e Uzamsal ses kısmı Kapalı oluyor. Denetim masasından da ayarladım. Ama yine aynı. Yardımcı olursanız sevinirim
  2. D

CS GO Silah Kasasını nereden satabilirim?

Kasayı satıp gameship uygulamasından cüzdan bakiyeni paraya çevirebilirsin dostum
  3. D

Visual Studio C# ACİL YARDIM !!!!!!

Bu hatayı alıyorum ve bir türlü düzelmiyor. ACİL yardım
  4. D

Çözüldü✓ İTOPYA BOZUK ÜRÜN GÖNDERDİ İADE ALMIYOR

Evet, kolun yapısında o var zaten. R3 ve L3 tuşları öylr tasarlanmış
  5. D

Bende kullanıyorum 9. Nesil gamepad bende de içine göçme olayı var. Yani o tarafta sıkıntı yok. Yeni bir tane alsaa bile aynı şey olacak için göçme konusunda
  6. D

Dostum içine göçme olayı hepsinde var. O bir arıza değil. Normal bir durum. Drift problemi yaşıyorsan itopya ile değil Microsoft ile görüşmen lazım. Zaten onların garanti politikaları çok çok iyi
  7. D

TÜPLÜ TELEVİZYONDA SÜPER LİG PUAN DURUMU BAKMA

Eski tüplü televizyonlarda süper lig puan durumuna bakmak için bir mod açardık. O modun ismi neydi acaba?
  8. D

İnce Hesap Xbox Wireless Kontrol Gaming Gecesinde

Öyle bir şey yok dostum. Ben bizzat teknosadan aldım kolu. Microsoft'un sitesine kayıt ettim ve 2 yıl garantisi oluyor
  9. D

1600-1800 TL gamepad önerisi

Üstüne 200-300 daha koyup itopyanın cuma indirimlerinden sıfır Xbox 9. Nesil gamepad alabilirsin. Çıkamam diyorsan o paraya, 2. El temiz bir tane Xbox 9. Nesil bulabilirsin
  10. D

xbox 9. nesil gamepad mi yoksa monster pusat gamepad mi?

Dostum bu sorulacak soru değil. Xbox kolu ile monster kolunu karşılaştırmak Xbox'a büyük ayıp. Monster kolunda hem trigger tuşlarından hemde analoglarında yaklaşık olarak %20 civarında ölü bölge var. Başını çok ama çok fazla ağrıtır. Monster kolunun tek artısı şarjlı olması. Alacaksan Xbox...
  11. D

Çözüldü✓ Xbox 8-9. Nesil Nerden Alınmalı?

Evet evet Microsoft Türkiye garantili. Gönül rahatlığıyla teknosadan gidip alabilirsin
  12. D

Çözüldü✓ Xbox 8-9. Nesil Nerden Alınmalı?

Brom böyle bir kol alacaksan ikinci ele girme derim. Çoğu ikinci el olarak satılan kollarda drift problemi var. Başını çok fena ağrıtır. Gamepad alacaksan gidip Media Markt, Teknosa gibi teknoloji mağazalarından kendin alacaksın. İnternetten istediğin kollar genellikle tozlu oluyor ve o tozlar...
  13. D

steam hesabımı satmayı düşünüyorum ne kadar eder?

Açık konuşmak gerekirse 1500 ile 2000 arasında gideceğini düşünüyorum
  14. D

Garantiye gönderdiğim kolum için gelen e posta

Brom Microsoft'un garanti politikasına hayran kaldım diyebilirim. Benim sağ analog da drift problemi vardı. Ürün ellerine ulaşır ulaşmaz direkt değişim yaptılar. Ama tek sıkıntı çalıştıkları kargo firmasında. O kadar kötü bir firmayla çalışıyorlarki. Ama Microsoft'un garanti politikası mükemmel
  15. D

PC için DualSense alınmalı mı?

Bende iki kolu deneyimledim. Xbox kolu daha iyi bence malzeme kalitesi vs. USB dongle mevzusuna ise. Öyle bir şey yok brocum. Eğer anakartın BT destekliyorsa sıkıntısız bağlanabiliyorsun. Kolun üst tarafında bir tuş var ona 5 saniye falan basılı tutunca otomatik BT özelliğini açıyor kol...
  16. D

PC için DualSense alınmalı mı?

Hocam o zaman Xbox gamepad'i almanızı öneririm. Çünkü PC ile tam uyumlu çalışabiliyor 3. Parti uygulamalar olmadan. 1 yıldır her gün kullanıyorum. Ve o kadar memnunum ki. Gerek ergonomisi ve gerek malzeme kalitesi vs. Ben PC için Xbox 9. Nesil kolunu tek geçerim. Ha Xbox fan boyluğu...
  17. D

65K ya Pc iyi mi? sizce ?

Brom sadece işlemciyi R7 7800x3d ile değiştirmeni öneririm. Çünkü Dünya'daki en güçlü oyun işlemcisi şu anda. 96 MB L3 önbelleği var. Watt değerlerine göre efsane işler yapıyor
  18. D

Kadro derecesi yeşil pasaport için uygun mu?

Hocam ona artık bakılmıyor diye biliyorum. Bunu bende gördüm ama babama sorduğum zaman 1/4 derecesinde olduğunu söyledi. kafam karıştı.
  19. D

Kadro derecesi yeşil pasaport için uygun mu?

Herkese merhabalar. Benim babam devlette 1/4 derecesinde çalışıyor. Babam bu derece ile yeşil pasaport alabilir mi? Teşekkürler
  20. D

Garantiye gönderdiğim kolum için gelen e posta

Garantiye gönderdiğim xbox kolum için böyle bir e posta aldım. Yaşayan varsa bundan sonraki süreç nasıl işliyor 1684413831 Bu e posta servise ulaştıktan sonra geldi bu arada
Geri