Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Vernel Marka Yumuşatıcılarda 2. Ürün 1 TL

Kargo fiyatı olmadığında kârlı. Aksi halde 70 TL'ye başka sitelerde de var
  2. M

Cities Skylines yolu kavisli yapmaya zorluyor

Normal asfalt yol veya toprak yol yap 1 birimlik. Sonrasında sola veya sağa dönüş ver. Sorun ortadan kalkacaktır
  3. M

metin 2 tarzı bir oyun önerisi

Mmorpg oyunlar biraz müptela işi artık. En son albion online oynuyordum. Uluslararası server olması, oyun mantığı, karakterin bir sınıfının olmaması istediğin zaman istediğin silahı veya zırhı giyebiliyor olmak, oyun içi içeriğin fazla olması nedeniyle çok güzel. Knight online ve metin 2...
  4. M

-çözüldü- Video edit işinde ücretlendirme neye göre yapılmalı

Konu ile alakalı biri değilim ancak mantıken şöyle bir yol izleyebilirsin. Bu işi bir firmaya maaşlı olarak yaptığında ne kadar maaş isteyeceğini düşün. Bu maaşın günlük ve saatlik ortalamasını al ve buna göre bir fiyat belirle. Bu işte yeni olduğun için bu hesabın biraz altında fiyat vermek...
  5. M

20.000 TL bütçe dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım 20.000 Tl bütçe ile dizüstü bilgisayar almak istiyor. Çok fazla bilgisi olmadığı için bana sordu. Daha önce yeğenine HP Victus 16 almıştık. 8 GB ramli RTX 3060 lı olan modeli. Araştırırken aynı fiyat bandında Gigabyte marka gördüm işlemci i5 12. Nesil, ekran kartı...
  6. M

Paramla dolar'euro yoksa altınmı almalıyım

Borsadaki halka arzdan bahsediyorum. Son 1-1.5 yıldır çok popüler ve bence riske girmeye değer. Birçok katılımcı eşinin, anne ve babasının hesabını kullanarak da katılıyor. Son bir yıldır zararla borsaya giriş yapan hisse sayısı çok düşüktür inan
  7. M

Paramla dolar'euro yoksa altınmı almalıyım

Kısa vadede kăr gözetliyorsa halka arzlara katılmak daha makul bence. Geçtiğimiz haftalarda katıldığım toplamı yaklaşık 2200-2300 tllik halka arzda kărım şuan 1500 tl civarında. Sadece Twitter vb yerlerden bu işleri yapan kişileri takip edip yorumları okumak dahi yeterli oluyor. Tabii ki bu bir...
  8. M

Yeni bilgisayar aldım oyun önerileri ?

Sekiro Nioh Code Vein Mortal Shell
  9. M

Hızlı oynamalık MMORPG oyun önerisi

Albion online'ı dene kesinlikle. Klasik lwl sistemi yok. Pvp mantığı çok güzel. Oyun içi yapılabilecek şeyler çok fazla
  10. M

Yardım Albion online solo gank nasıl yapılır?

Ben dungeonlar için 1h nature staff oynuyordum son sürekli oynayışımda. Dungeon divelarda 1v1 lerde item farkı absürt değilse başedebiliyordum ama yüzdeye vurursak daha çok ölen taraf oluyordum. Stalker313 den etkilenerek cursed staf kullanmaya başladım. Seviyesini bir tık yükselttikten sonra...
  11. M

Araba multimedyasını nasıl androide çevirebilirim

Birçok multimedyada uygulaması oluyor telefonu bağladıktan sonra multimedyadan uygulamayı açıyorsunuz o şekilde bağlanıyor
  12. M

Azrail A.S Aynı Anda Birden Fazla İnsanı Nasıl Öldürüyor?

Dünyada yaşadığımız mantık ve fizik kurallarıyla ilahi güçleri anlamlandıramayız. Ruh insana üflenmiştir denir. Veya Allah'ın arşa çekilmesine ilişkin ayeti buna esas alabiliriz. Ruhun alınması kısmını da azraile teslim edilmesi gibi düşünülmesi de mümkün yahut azrailin yardımcıları vardır gibi...
  13. M

Azrail A.S Aynı Anda Birden Fazla İnsanı Nasıl Öldürüyor?

Biz kendi boyutumuzda düşündüğümüz için zaman ve mekan kavramları var. Oysa zaman ve mekan da yaratılmış olgulardır. Bu nedenle tam olarak açıklayıcı bir cevap bulmak çok mümkün gibi görünmüyor
  14. M

Yardım Router Yapmasini Bi̇len Var Mi?

1. Modemden gelen kabloyu 2. Modeme taktıktan sonra bilgisayarından 2. Modeme bağlan. Ağ arayüzünden ayar yapman gerekiyor
  15. M

Windows fotmstlandıktan sonra internet algılamama sorunu acil yardım

Google'a msi h610 driver yazarak ilgili sayfaya ulaşabilirsin. Oradan da win 10 veya win 11 hangisiyse seçerek indirirsin. Çok küçük boyutlu bir dosya zaten
  16. M

Windows fotmstlandıktan sonra internet algılamama sorunu acil yardım

Win 10 kurduysanız lan driver kurmalısınız. Aynısını yaşadım. Arkadaşım win 11 kurduğunda direkt olarak tanıdı interneti. Ben win 10 kurduğum için cep telefonuma lan driveri indirip kablo yardımıyla bilgisayara atıp kurdum
  17. M

1.2 Puretech motoru sıkıştırmak zarar verir mi?

Turbolu motorlar yapısı gereği atmosferik motorlara göre daha fazla parça barındırdığından arıza yapma ihtimali doğal olarak daha fazla olur. Ama aracınıza iyi bakar, bakımlarınızı zamanında yaptırır ve kaliteli yağ kullanırsanız turbo ömrünü uzatmanız mümkün. Belirttiğim hususlar haricinde...
  18. M

1.2 Puretech motoru sıkıştırmak zarar verir mi?

Turbolu araçlarda yağ normal sıcaklığına gelmeden aracı sıkıştırmak turboya zarar verir. Ayrıca 1 saat üzeri kullanımdan sonra motoru durdurmadan önce birkaç dakika yağın soğumasını beklemek faydalıdır. Mümkün mertebe kaliteli yağ kullanmaya dikkat edin
  19. M

Öneri Sessiz klavya önerisi yapar mısınız?

Silikon klavye alabilirsiniz. Diğer klavyelerin yeterince sessiz olabilecegini zannetmiyorum. Kardesin uyurken silikon klavyeye gecersin sorun cozulur
  20. M

KLAVYE ÖNERİSİ LÜTFEN

Inventus'ta redragon k568 de indirim vardı. Blue switch siparis verdim ben de 450 tl gibi bir fiyata
Geri