Arama sonuçları: *

1. Witcher1999

Yardım Sizce hangisini almalıyım? KISITLI SÜRE

volume ayarı ile multimedya tuşları benim ilgimi çeken şey bide işte bilek desteği ve antighosting olayları
  2. Witcher1999

sevgili arthur morgan neden rampage önermiyosunuz peki
  3. Witcher1999

https://www.incehesap.com/rampage-kb-r97-x-tracer-oyuncu-klavye-fiyati-70163/ sizce bu mu yoksa logitech g213 parodiy klavye mi
  4. Witcher1999

Yardım Multimedyalı Bilek destekli KLAVYE ÖNERİSİ ACİL !

switch noluyo membran noluyo ustam tam olarak
  5. Witcher1999

Hocam açıklamalı anlatımından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum genel olarak hep bildiğim yaygın isimler işte asus msi gigabyte rampage everest logitech gamepower tarzında olduğu için hep onları filtreleyerek bakıyodum, herkes bi öneride bulunuyor ilk defa gördüğüm ama tabii ki benim cahilliğimden...
  6. Witcher1999

şefim valla asusa güveniyorum monitör ve ekran kartı olarak onu kullanıyorum şuana dek asustan yana bişi görmedim (farem logitech ondan yana da görmedim ama şikayet çok o klavyeye)
  7. Witcher1999

kral sence hangisinden almak mantıklı :D şok mu n11 mi
  8. Witcher1999

niye bilmiyorum ama klavyeler uçmuş. tam istediğim bi tip sadece logitech var onuda almayin diyolar..
  9. Witcher1999

kral naptın 6.999TL fiyatı
  10. Witcher1999

kral böyle ses açma kapama değiştirme ve bilek desteği olan klavye türü bakıyorum varsa Allah için atıver ya bulamıyom günlerdir klavye kötü...
  11. Witcher1999

baktım da bütçe max 1700 1800 burda hem istediğim gibi multimedya tuşları yok hem bilek desteği :(
  12. Witcher1999

kral güzelmişte ben pek switcli kullanmadım aşırı cahilim bu konularda sadece multimedyalı oyunda geri dönüş hızı iyi veren ve bilek desteği olan klavye arıyom ama 1 haftadır bulamıyom..
  13. Witcher1999

kral senin alma sebebin neydi benim gibi multimedya tuşlarından ötürü mü yoksa başka bir sebebin var mıydı
  14. Witcher1999

hiç tuş ataması yapmadım bilmiyorum o yüzden
  15. Witcher1999

şef sen yetkili bi abiye benziyon, yukarda şuan ki klavyemi attım ona benzerde logitechi buldum az çok istediğim klavye tipini anlamışsındır o tip bi önerin var mı acaba
  16. Witcher1999

usta kullandığım klavye bu - 2017'de 85TL ye aldım ve şuan hala kullanıyorum fakat artık doğal olarak özellikleri olmadığı için ve yeni temizledim bazı tuşlara basıyorum içinde kalıyor. emekli olmak üzere attığım görseldeki klavye de gaming bi klavye ve multimedya tuşlarıda olduğu için ikisi...
  17. Witcher1999

beni multimedya tuşları olması mest etti, bide geri dönüş hızı falan iyi diyolar neden öyle dedin ki kral
  18. Witcher1999

https://www.incehesap.com/logitech-g213-prodigy-oyuncu-klavye-fiyati-37411/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAvvO7BhC-ARIsAGFyToXo_ioOig-yO5TIpi3KAWCQaa-wMk--YpOvAaifb4Mg6Pun5GSu568aAjViEALw_wcB BU klavye ile...
  19. Witcher1999

Yardım 500-1000TL Arası Oyuncu klavyesi önerisi lütfen

hotswap ne demek oluyor
  20. Witcher1999

Yardım 500-1000TL Arası Oyuncu klavyesi önerisi lütfen

öncelikle önerin için teşekkür ederim, müziği durdurmak devam etmek için tuşlar yok burda. F6 F7 Gibi tuşlara koyuyorlar genelde o tuşlarla birlikte karışmıyor mu nasıl ayırt ediliyor
Top Bottom