Arama sonuçları: *

• Users: Toma
  • Order by date
  1. T

🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

Hemen 5 dk lık yürüme mesafesinde vatan var iş dönüşü uğrarım yol üstü zaten mantığı ile mağazadan teslim aldım. Kargo çıkmadı o nedenle
  2. T

🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

Valla bir kahve parası olduğu için bende aldım deneyeceğim.
  3. T

❌İndirim Bitti! Montech KING 95 PRO Outlet Kutu Hasarlı 4.752 TL

Soğutması oldukça iyi alta 2 fan ekledim. Sıcaklık değerleri oldukça güzel tabi tam akvaryum ya da psu altta kasa zevk meselesi bende psu arkada olunca sevmiyorum mesela. Kasa iyi lafım yok ama inanılmaz bir fırsat değil sonuçta kutu hasarlı ürün geldiğinde sorun varsa iade ile uğraşabilirsiniz...
  4. T

❌İndirim Bitti! Montech KING 95 PRO Outlet Kutu Hasarlı 4.752 TL

Niye bulamayasın daha 2 ay önce lian li vector 3 reverse 1 egzos fanlı akvaryum kasasını aldım 3800 e. Tamam güzel kasa olabilir ama alternatifsiz ya da çok büyük fırsat değil bence
  5. T

🔥İndirim CORSAIR M75 AIR WIRELESS 1700 TL

Videoda 2000hz deniyor ama sitede 1000hz yazıyor site doğrudur heralde
  6. T

🔥İndirim Oscoo RGB 32GB (2X16) 6000MHZ CL46 DDR5 - 10.079 TL

Bu ram fiyatları ne olmuş böyle 6000mhz cl28 corsair RGB leri 5000 e almıştım 2x16 olarak şimdi 15.000 e bile bulunmuyor
  7. T

🔥İndirim Baseus Bowie H1i ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 899TL

H2 anc serisi de indirim de değer mi sizce ? 1763835324 H2 anc serisi de indirim de değer mi sizce ? 1400 e geliyor
  8. T

🔥İndirim İdefix Baseus İndirimleri (Powerbank+Kulaklık)

H2 Anc modeli de iyi fiyata geliyor değer bir kulaklık mı indirimle 1500 e geliyor.
  9. T

❌İndirim Bitti! Vodafone 5 GB 121 TL 10 GB 147 TL 20 GB 196 TL

Benim de Türk Telekom da 9 günlük tahüütüm kaldı bittiği gün mü başvuru yapmalıyım cayma bedelinden kaçmak için yoksa 2-3 gün kala başvuru yapmamız gerek bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Geçiş süreçleri de birkaç gün sürüyor sanırım
  10. T

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Razer Deathheader v3 hyperspeed mouse olsa tadından yenmezdi.
  11. T

🔥İndirim 🔥🔥🔥Logitech G403 Hero 1099 TL (SAKIN SAKIN KAÇIRMA) 🔥🔥🔥

Kablolu, eski ve kronik sorunları olan bir model fiyat avantajı olabilir ama bu devirde tercih edeni zor olur diye düşünüyorum
  12. T

❌İndirim Bitti! Lian Li Vector 100 R 3700₺

Teşekkür ediyorum ben düşüş devirler oldukça sessiz ama yüzde 90 üstünde fan sesi var ancak standart fanlar kadar corsair deepcool thermalright kullandım hemen hemen aynılar.
  13. T

Arkadaşlar kurulumu yaptım görsel isteyen arkadaşlara örnek olması için paylaşıyorum. Üst panelin plastik olması ve yan hava girişlerinde toz filitresi olmaması benim için eksi ama ısıl değerler ve görüntü beni tatmin etti.
  14. T

Bende aldım gitti o halde
  15. T

Yan 3 lü fanlar reverse mü bilgiyi hiç bir yerde bulamadım
  16. T

🔥İndirim Sandisk / Kioxia 64 GB Usb Bellekler 171 / 179 TL🔥

Valla hocam her markanın her modeli aynı olmuyor. Benzer modellerin karşılaştırıldığı testlere bakmak lazım. Marka iyi diye her modeli de iyi olmuyor. Bakınız 3 yıldır kullandığım kingston çok beğenilen ve övülen bir model tüm dosyayı atma hızı iyi ama dosyalar arasında gezerken ya da çok...
  17. T

Kişiye özel mi kod mu?
  18. T

Kioxia 128 liği 2 yıldır sürekli kullanıyorum tek kelime ile mükemmel, aynı anda kingston 3.0 metal flashını da kullanıyorum tam bir kanserlil dosyalara tıklayınca 3 saniye sonra açıyor. Sandisk aktif kullanmadığım için yorum yok ama kingstonu çöpe atmak için 1 adet daha 128 lik kioxia aldım.
Geri