Arama sonuçları: *

• Users: TA00
  • Order by date
  1. T

Hem Pc hem Ps5 için Wireless Kulaklık önerisi

SteelSeries Arctis 7+ öneren oldu ancak mikrofon hakkında olumsuz yorumlar var. Sizler ne dersiniz?
  2. T

Hem Pc hem Ps5 için Wireless Kulaklık önerisi

Herkese selamlar. Hem pc'de fps oyunlarında sesleri yeterince iyi verebilen hem de ps5 uyumlu. Mikrofonu iyi olacak f/p wireless kulaklık aramaktayım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Bütçe: 4000-5000 TL
  3. T

Yeni sistem videosu mu beklemeli hazır sistem mi almalı ?

Mesut çevik olan kasada ramleri kingston ssdyi mld300 1tb kasayı vento ve işlemciyi i5 12400f yaparak aldım. 25200 civarına geliyor. Beklemenin garantisi yok her an zam gelebilir. Bence güzel sistem oldu tavsiye ederim.
  4. T

Bu Pc Alınır mı? | MESUT CEVIK-FORCE |

Daha uygun veya bu fiyata benzer sistem öneriniz var mı acaba?
  5. T

Kasa için ne dersiniz? Bir de sizce bu fiyata nasıl? Zam gelmeden almak istiyorum.
  6. T

Merhabalar, 25 bin tl'ye kadar bir bilgisayar arıyorum ve linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum. i5 12400f ve ssd'yi 1tb yaparak almayı düşünüyorum. Sizlerin düşünceleri nelerdir...
  7. T

Vatan - i5 12400f - 4060ti hazır sistem alınır mı?

Beklesek sene sonuna doğru f/p sistem çıkar mı sizce? Beklemeye değerse bekleyeceğim
  8. T

Vatan - i5 12400f - 4060ti hazır sistem alınır mı?

Herkese merhabalar 20-25 bin tl arasında bir bilgisayar arıyordum ve bu ürünü buldum. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-ti-gaming-oc-8g-h610m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html sizce ram 16 gb çekilip, crucial 1tb yapılıp bu sistem 26.300 TL'ye nasıl olur? Kasalar konusunda bir...
  9. T

PC oyunda siyah ekranda kalıyor ancak arkadan ses geliyor!!

Herkese merhabalar. 2022 Ağustos ayında Modart Blue kasası almıştım. Üzerinden yaklaşık 1.5 yıl geçti ve son zamanlarda oyun oynarken bir anda kasada fan sesi yükselip ekrandaki görüntü gidiyor. Simsiyah ekranda kalıyor ancak arkadan dc'de konuşanların ve oyunun sesi geliyor. Kasayı aldığımdan...
  10. T

Oyun içi ekran kartı ve işlemci sıcaklığına nasıl bakabilirim?

ilgili video var mı acaba?
  11. T

Açıkçası pek anlamıyorum ama apex oyunu açıkken aida ile aldığım değerler bunlar sizce nasıl? Intel i5 12400f gigabyte 3060
  12. T

Herkese merhabalar. Oyun içi ekran kartı ve işlemci sıcaklığına bakmak istiyorum acaba nasıl bakabilirim?
  13. T

XMP Ayarı yapmak gerekli mi?

Herkese merhaba arkadaşlar. Modart Intel hazır sistem geldi ve direk kullanmaya başladım. Ekran kartının driverlarını güncelledim. Windows etkinleştirdim. Bana söylenen bir de cihazın xmp ayarını bios üzerinden açmam gerektiğiydi. Sizce bunu yapmam gerekir mi? Bunun dışında tavsiyeniz varsa...
  14. T

GIGABYTE 23.8" G24F-2 Alınır mı?

valla bu işlerden pek anlayan biri değilim. Macbook air ekranından buna geçince çağ atlamış gibi oldum :D
  15. T

GIGABYTE 23.8" G24F-2 Alınır mı?

Bu monitörü direk gidip itopya bayisinden satın aldım. Satın aldıktan sonra ölü piksel testi de yaptırdım sıkıntısız çıktı ama ben orada test yaptırırken arkada 2 tane daha bu ekrandan vardı onlarda ölü piksel sorunu çıkmış ve değiştirileceğini söyledi çalışan arkadaş. Ekrana gelecek olursak ilk...
  16. T

Windows 10 Home deneme sürümüyle gelen bilgisayara hangi key'i almalıyım?

Pro değil bendeki home sürümü? Sonradan patlasın istemiyorum.
  17. T

Windows 10 Home deneme sürümüyle gelen bilgisayara hangi key'i almalıyım?

Herkese merhaba arkadaşlar. Windows 10 Home deneme sürümü ile gelen bir hazır sistem bilgisayarım var. Key ile aktifleştirmek istiyorum ancak sitede iki seçenek var ve aklımı karıştırdı bu yüzden sizlere sormak istedim. https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-home-oem-dijital-lisans-key/...
  18. T

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

@levon hocam intel olan sistemi satın aldım. Üyeliği size teşekkür etmek için açtım. İlginize emeğinize teşekkür ederim. Sormak istediğim 2 nokta var. 1.si itopya ile iletişime geçsem farkı vererek kasayı güncelleyebilir miyiz? 2.si 3-3.5k civarında monitör olarak öneriniz var mıdır?
Geri