Arama sonuçları: *

1. A

Tokiye başvurdum parayı nasıl yatırıcam

O zaman dediğim gibi vakıfbank hesabımdan atıyorum direk şimdi o ibana
  2. A

Tokiye başvurdum parayı nasıl yatırıcam

Selamlar tokiye başvurdum 5000 TL yatırmam gerekiyor benim adıma halkbankta hesap açılmış ibanı gönderilmiş mesaj ile kendi vakıfbank hesabımdaki parayı direk o ibana eft yapsam oluyor mu? Oluyorsa alıcı kısmına ne yazmam gerekiyor ve açıklama yazmalı mıyım? Eft olarak atan varsa önceden...
  3. A

Bilgisayarıma internetten dizi nasıl indirebilirim?

Şimdi çıktı ama indir diyince "Sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor." Diyor siteden kaynaklı mı? Nasıl çözebilirim
  4. A

Eklenti olarak ekledim siteye giriyorum reklamı falan indirebiliyprum dizi başlıyınca gidiyor indirme seçeneği
  5. A

Yurda gideceğim için yarım kalan diziyi laptopa indirmek istiyorum idm indirdim ama onla yapamadım nasıl yapabilirim?
  6. A

İnstagramda steam key satanlar

Random key de var ama 100 TL'ye istediğin oyun da diyor 1757098672 onun bir zararı var mı hesap giderse falsn gibi
  7. A

İnstagramda steam key satanlar

İnstagramda birkaç sayyfa çıktı önüme steam key satıyolarmış yorumlar da baya iyi bu sistem nasıl oluyor anlamadım 100 tl ye istediğim oyunun keyini yolluyolarmış nasıl bu kadar pahalı oyunları ucuza satıyolar alsam steam hesabıma bir şey olur mu?
  8. A

Driverı kurdum pc mahvoldu

rx6600 1755278741 Ama önceden de bu sürüm vardı o zaman sıkıntı yoktu şuan herhangi bir oyuna girdiğim anda mouse hareket ettiremiyorum kasmaktan 1755279022 Şuanda bu geliyor ekrana oyun açmaya çalışınca
  9. A

Driverı kurdum pc mahvoldu

Selamlar, dün amd driverlarını kurmuştum kurduktan sonra pc ye bir şeyler oldu 1 hafta önce format atmıştım formattan önce de driverlar vardı bi sorun yoktu fakat dün kurduğumdan beri bilgisayarım hiç akıcı değil masaüstünde bile kasıyor biraz oyunları hiç söylemiyorum bile full kasmaya başladı...
  10. A

Vakıfbank kart aidatı iadesi

Merhaba vakıfbank kredi kartıma 669 TL kart aidatı gelmişti ben de sorun olmasın diye ödemiştim fakat iade edilebildiğini öğrendim nasıl geri alabilirim?
  11. A

Vozol alıcam ama hangisini almalıyım?

Neden?
  12. A

Vozol alıcam ama hangisini almalıyım?

20klık vozol almayı düşünüyorum 3 çeşit var gördüm hangisi daha mantıklı ve daha çok dayanırsa onu almayı planlıyorum ben gear power düşünüyorum ama bilgisi olan varsa tavsiye verirse sevinirim Vista mı? star mı? gear power mı?
  13. A

Steam pubg fps sorunu

rx6600 ryzen 5 5500 16gb ram
  14. A

Steam pubg fps sorunu

normalde ortalama 130 fps falan alırken oyun içi anlık 25 fps e düşüp kilitliyor sürekli alt tab atınca geri yükseliyor ama yine oluyor
  15. A

Türk telekom taahhütüm bitti napmalıyım?

Selam, tt taahhütüm bitti önümüzdeki günlerde turkcelle geçiş yapacağım fakat yapmadsn önce otomatik yenilenir mi taahhütüm? Nasıl dondurabilirim?
  16. A

Numara taşıma talebim reddedildi

Selam, birkaç gün önce türk telekomdan turkcelle geçmek için internet üzerinden başvuru yaptım ardından bana yeni bir simkart gönderildi ve bu simkartı aktifleştirdim fakat sonra turkcellden mevcut operatörünüz tarafından reddedildi diye mesaj aldım ve yeni simkart falan elimde kaldı bunu...
  17. A

Göztepe maçlarına nasıl gidebilirim?

Teşekkürlerr 1736718922 Teşekkürler
  18. A

Göztepe maçlarına nasıl gidebilirim?

Daha önce hiç stadyuma maç izlemeye gitmedim arada bir göztepe maçlarını izlemeye gitmek istiyorum napmam gerekiyor passo falan deniliyor ama ne yapmam gerek?
  19. A

Martı tag e valizle çantayla binebilir miyim?

üstümde baya bir eşya olucak martı tag çağırsam eşyalarla binebilir miyim? Bir yerde valizle almıyor diye bir şey görmüştüm
  20. A

1000tl bütçeye kulaklık önerisi

Bilgim olmadığı için soruyorum ses kartı olunca ne gibi artılar oluyor?
Geri