2 gün önce 240lık elime ulaştı, açtım ve kurulumu yaptım. 360lık ile değiştirmek için müşteri hizmetlerini aradım ve değişim talebinde bulundum bakalım süreç nasıl işleyecek.
acaba alıp öyle mi beklesem tekrar stok gelir m?
bende bir süredir bekliyordum, en son 17500 civarlarındayken kararsız kalıp alamamıştım. şimdi tekrar düşünce bu fırsatı kaçırmayayım dedim. paylaşan arkadaşa teşekkürler.
https://www.n11.com/urun/arcticar-actcp00080a-mx-6-4g-yuksek-performansli-termal-macunmx-35173451?magaza=teknobiyotik
kendi sitesinden alırsanız 90₺ kargo çıkıyor. n11 üzerinde 4 gramı 266₺. kuponla denk getirip alırsanız çok daha ucuza gelir.
r5 2600x 1.3v 4.0 ghz x120 ile kullanıyorum tam yükte yaz aylarında 60-65 dereceleri geçmiyor.
normal kullanımda oda sıcaklığı 29-30 dereceyken işlemci 35-45 arası geziyor.
dual fan yapmak için içerisinden metal parça çıkıyor. egzoz tarafına destek için fan takarsanız tam yükte 3-5 derece...
indirime girdiği ilk gece satın almıştım onun kargo hareketlerini ekledim. ertesi gün satın aldığım hâlâ kargolanmadı. müşteri hizmetleri çarşamba günü yani 4 ocak'a kadar kargolanır dedi. bilginize.
Benim ürün geldi, haber veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Malzeme kalitesi muazzam kesinlikle 140₺'nin kat ve kat üstünde diyebilirim. Sadece ayarlaması bana bir tık zor geldi o da ilk defa kullandığımdan diye düşünüyorum. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
aynı şekilde cam filmi aldım ve ürünü iade etmek istedim. cam filmini telefona taktığım halde ups ile geri yolladım ve gümrükten geçtiği anda para iade oldu.