Arama sonuçları: *

1. L

Görüntü gelmiyor yardım

Dediklerinizi yaptım lakin olmadı.
  2. L

Görüntü gelmiyor yardım

Merhaba herkese. Yaptığım temizlik sonrası monitöre güç gelmedi. Kule tipi soğutucu yu söküp termal macun yenilemesi yaptım ardından takip ekran kartının fanlarını sildim ve geri taktım daha sonra ise görüntü gelmedi. Ramleri sök tak yaptım bios pilini 3 4 kez çıkartıp taktım hdd söktüm taktım...
  3. L

Bilgisayarda durduk yere böyle oluyor nedendir

kablo ile alakalı bir sıkıntı olabilirmi ?
  4. L

Spotify takipleşme geri takip

gt bekliyorum
  5. L

Android 13 one UI 5.

hangi ay gelir bi bilginiz varmı ?
  6. L

Android 13 one UI 5.

S20FE snapdragon cihazıma halen güncelleme gelmedi bilgisi olan varmı ?
  7. L

ANAKART İŞLEMCİYİ TURBO FREKANSINA ÇIKARTMIYOR

İşlemcim olan ryzen 5 3400g turbo ile 4.20ghz ye ulaşırken şimdi temel frekansı olan 3.9ghz i geçememekte sebebi nedir ?
  8. L

Windows 11 çoklu ekran bölme sorunu

2 pencereyi yan yana tam olarak bölmüyor 1. pencere 2. pencerenin üzerine çıkıyor tam olarak bölemiyor yani ben monitör pixsel'nden kaynaklı olduğunu düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
  9. L

2 ekran kartı kullanımında neden fps düşer?

teşekkür ederim 1663599165 nasıl yani ?
  10. L

discord dan eklerseniz ekran paylaşıp göstere bilirim 1663594872 evet apu bir ekran kartı, 2 ekran kartını da kullana biliyorum fakat fpsim düşüyor işlemcim %50 kullanımda olduğu halde izlerseniz nasıl yapıldığını gösteriyor 5.30 saniyeye sarabilirsiniz
  11. L

vga ekran kartı çalışıyor oyunlarda 6400 ü kullanıyor
  12. L

hocam bios dan RX vga 11 ekran karttını kapamazsam anakart üzerinden görüntü alıyorum discord varsa eklerseniz daha ayrıntılı anlata bilirim. Laxeux#4737
  13. L

rx 6400 ve radeon vega graphics 11
  14. L

oyunda iken kullanım %50 60 ı geçmiyor hocam ki işlemcim 2 ekran kartını da rahatlıkla besliyen bir işlemci
  15. L

2 tane ekran kartım var fakat 2 sini aktif kullanınca fps oyunlarda düşüyor fakat 1 ekran kartı kullanınca fps artıyor şimdiden teşekkür ederim.
  16. L

Onboard Ekran Karti İle Hari̇ci̇ Ekran Kartini Ayni Anda Kullanma

tamamdır hocam saolun
  17. L

hocam oyunu birkaç kez yeniden başlattım fps sorunu ortadan kalktı windows la ilgisi olabilrmi?
  18. L

amacım 2 ekran kartını da oyunda kullanmak değil sadece onboard dan görüntü almak ama bunu yaparken de fps düşüyor bu sorunu bulmak onboard çalışıyor ve 2. monitöre görüntü aktarıyor şu an
  19. L

hocam discord verirseniz ekleyip ekran açabilirim şu anda 2 ekran kartı da kullanımdadır.
Geri