Arama sonuçları: *

1. gl0rian

Arkadaşa kasa toplucaz 40k bütçe

fps oyunları oynuyacak bencede olabilir ama kendi fikri sonucta o yuzden yardımlarınız için teşekkürler
  2. gl0rian

hocam aşabilir birde almışken nvidia ekran kartı olsun diyor
  3. gl0rian

40k bütçe var monitörsüz fp birşeyler bakıyoruz yardımcı olurmusunuz
  4. gl0rian

Çözüldü✓ Fanlar çalışıyor ekran gelmiyor

kendi kendine çözüldü konu kilit 😭
  5. gl0rian

Çözüldü✓ Fanlar çalışıyor ekran gelmiyor

1 aydır sorunsuz kullandıgım gamegaraj laptopum bugun akşam açmaya çalıştığımda fanlar çalışıp ekran gelmiyor sizce sorunun kaynağı ne olabilir/nasıl çözebilirim şimdiden teşekkür ederim
  6. gl0rian

45k sistem tavsiyesi lazım

sadece monitör+kasa hocam
  7. gl0rian

nvidia ekran kartlı sistem istiyor ona göre birşeyler önerebilir misiniz? acaba 1757239691 sağolun hocam güzelmiş
  8. gl0rian

arkadaşa sistem dizicez ay sonu monitörle birlikte 45k bütçesi var ağırlıklı fps oyunları oynuyor ne önerirsiniz
  9. gl0rian

Omen laptop önerisii

testlere baktım cok iyi ya uzun süre aaa oyunlarda gider ama hocam işte düşünmem lazım sağolun öneriniz için
  10. gl0rian

Omen laptop önerisii

hocam laptop baya iyi evetde fiyat gözüme çok büyük geldi ya biraz düşünmem lazım onu 1753523168 benden ondan çekiniyorum hocam ya 5xxx serisinden gidicem gibi
  11. gl0rian

Omen laptop önerisii

hp omen 17 db0021nt 4070 ve r9t 5060 arasında kalmıştım r9t stogu bittiginden omen'e yöneldim sizce almalımıyım?
  12. gl0rian

60bine laptop önerisi

merhaba yeni laptop almayı düşünüyorum bu bütçelere ne önerirsiniz hp'ye bulaşmak istemiyorum, slayer r9t'lerde çok ısınıyor diyorlar şu nasıldır; https://app.hb.biz/wYU7KvE0WGMg
  13. gl0rian

4060 32gb ram laptop önerisi

herkese teşekkür ederiz 16gb victus alıcak
  14. gl0rian

4060 32gb ram laptop önerisi

arkadaş bilgisayar satın almak istiyor 45k bütçesi var 4060 32gbram öneriniz varmı bu fiyatlara?
  15. gl0rian

40k max laptop önerisi

2.el istemiyor arkadaş ya
  16. gl0rian

40k max laptop önerisi

arkadaşa laptop bakıyoruz önerisi olan varmı 40k max butcede
  17. gl0rian

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5 6/128 6.899 TL 🔥🔥

anladım teşekkür ederim. sizce kalemi ekstradan alsam nasıl olur? (2500 gibi fiyatı varmış bilemedim)
  18. gl0rian

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5 6/128 6.899 TL 🔥🔥

bende almayı düşünüyorum ders notları olsun, pdf'ler olsun benim için önemli, sizce 8k bütçede alınmalı mıdır? birde içinden kalem çıkıyormu?
  19. gl0rian

2500tl gaming kulaklık önerisi

bu bütçeye en iyisi bu mudur hocam?
  20. gl0rian

2500tl gaming kulaklık önerisi

2500tl bütçem var fps oyunları oynuyorum ve mikrofonu iyi bir kulaklığa ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.
Geri