Arama sonuçları: *

1. Vez1fy

The Forgotten City Türkçe Yama

Epic games ile uyumlu mu?
  2. Vez1fy

Asus TUF A serisi ısınma sorunu çözüldü mü?

Oyun geliştirme için bir laptop almayı planlıyorum. TUF modeller bi' dönem öylesine batırmıştı ki insanlar asla Asus almamaya karar vermişti. 2022 modellerde bu sorun çözüldüğü söyleniyor. Bugün de bi' kaç adet TUF A model laptop gördüm. Fiyat olarak ROG serisinden daha ucuz. Tabii ki Rog daha...
  3. Vez1fy

Asus ROG strix g15 alınır mı?

Peki hocam önerinizi dikkata alıp TUF modellere bir şans daha verip inceleyeceğim.
  4. Vez1fy

Hocam aynı modeli sabah da incelemiştim. Ancak TUF modellere, özellikle de A serisine tekrar güvenemiyorum. Yeni modellerinde ısınma sorununu çözdüklerini duymuştum ancak yine de güvenemiyorum. Ayrıca 2 ürün de aynı markaya ait olmasına rağmen ram ve işlemci üstünlüğü olan bu cihazın bu fiyatta...
  5. Vez1fy

Hocam özellikle maksimum yazmıştım. Tek bir kuruş bile fazlası olamaz ne yazık ki.
  6. Vez1fy

Sayfayı yenilerseniz düzenleyip ekledim hocam.
  7. Vez1fy

Oyun geliştirme için bir laptop arayışındayım. Uzun süredir de araştırıyorum ve açıkçası en çok kafama yatan model bu oldu. Genel yorumlara bakınca oyunlarda vs. fps içindeki donanımlara rağmen düşük kalıyor nedeni de tek kanal 16gb ram olması. Ben bu yüzden 16g ram daha takıp çift kanal yapmayı...
Geri