Arama sonuçları: *

1. K

CSGO'da unconnected player

beyler bana 2023de karşıma çıktı açıklık getirirmisiniz? sebebini bilen varmı
  2. K

gta 5 jobs girilmiyor

arkadaşlar gta 5de yeniyim jobsa girmeye çalışıyorum ama enter basınca girilmiyor yani işlevsiz bir buton gibi görünüyor.escden onlineden jobsa giriyorum basılmıyor level falanmı atlamam gerek?
  3. K

valorant hata alıyorum

arkadaşlar dün win 11e geçdim ve valorant indirdim fakat van 9003 hatası aldım bi kanaldan bir video izledim amabenim bios menümde öyle bir şey yoktu size danışmak istedim anakart: Gigabyte h510m işlemci: İntel İ3 10105F 1676203956 bazı kanallar uefi mod falan dedi ama öyle bir şey bulamadım
  4. K

80 tl ile ne yapmalıyım?

80 tl var şuan düzgün oyun bulamadım ne yapmalıyım arkadaşlar bildiğiniz site veya güzel indirimde olan bir oyun varsa söyleyebilirmisiniz?
  5. K

Red Dead Redemption Vs 3 Oyun???

sağolun yardım için teşekkürler
  6. K

metro serisi var zaten ama rdr 2 aldım zatennn :DDDD
  7. K

hemen attım amaaa? :D
  8. K

lan bu ekran görüntüsünde özel bir şey görünmüyor demi
  9. K

şuan kesin red deadi alayım demi 1672502400 ben baktım 190 yazıyordu 1672502456 aldım vallahaaaa
  10. K

100 liram var hocam keşke alabilsem ama gow 190 tl
  11. K

metro ları önceden almıştım birde batman arkham collectionu duydum 3 oyun 1 dlc 15 lira o alınır mı??
  12. K

sepeti atabilirmisiniz?
  13. K

Arkadaşım yok ama ben almışken bir sürü alayım diyorum o oyunlardan başka önerebileceğiniz oyun var ise söyleyebilirmisiniz?
  14. K

Arkadaşlar şuan 100 liram var ve hangisini alacağımı bilemiyorum sizede deneyimleriniziden danışayım dedim 1. teklif=Red dead redemption 2 (98,67 tl) 2. teklif=Carx drift racing online(10,25) , Rainbow six siege(35,60) , sea of thieves(30,25) arkadaşlar ikinci teklifdeki oyunları değişip daha...
  15. K

Epic games buga girdi

siteden çıkılmıyor bune kardes 1671988393 çarpıya basiyom olmuyo
  16. K

Epic games buga girdi

deat strand,k güzel oyunmu daha once oynayan varmi
  17. K

Epic games buga girdi

300 liralık oyun beleş yapmışlar yapmışken red dead yapsalardı olmuyormuydu yaw,rockstara bağlı birşeymi bu?
  18. K

Epic games buga girdi

sen aldınmı
  19. K

Epic games buga girdi

yanlış oyunu yaw olmi 20 dkdir deniyom
  20. K

Epic games buga girdi

arkadaşlar sabahtan beri şu oyunu almayı deniyorum herkes girdiği için çık gir yapıp yeniden deniyiyem dedim 197 tl gözüküyor napacam yaw 1671987822 az çnce böyle değildi yeni böyle oldu şuan kütüphanemdede yok
Geri