Arama sonuçları: *

1. €KO_

8+4 GB DDR4 RAM uyumsuz olur mu?

Selamlar. 8+4 GB DDR4 2666MHz CL16 bellekler uyumsuz olur mu? Bazı forumlarda uyumsuz olur dendiğini gördüm sizce mümkün mü? Şuanda Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2666MHz CL16 1.2V RAM var. Yine Kingston Fury Beast 4GB DDR4 2666MHz CL16 1.2V RAM'ini aldım.
  2. €KO_

Evga GTX 1660 Super Ekran Kartı için 400W PSU Yeterli olurmu?

o zaman şöyle yapsam 2.900tl ye bir de 1650 süper bulmuştum onu alsam daha sonra 2.el de olsa kaliteli bir 450-500w psu alsam (corsair cv550 psu buldum 2.elde 1.200tl)
  3. €KO_

şuan dediğim gibi psu alabilcek bütçem yok ama bende farkındayım psu'nun değiştir beni diye bağırdığını ancak idareten bu psu ile kullandam sonra msi mag a550bn model psu alsam nasıl olur?
  4. €KO_

Selamlar. Ocak ayında burs paramın yatmasıyla beraber biriken paramla bilgisayarımı güncellemek istiyorum. En pahalı ve en önemli parçalardan biri olan ekran kartı olarak 2.el 3.500TL'ye Evga GTX 1660 Super Ekran kartı'nı buldum. Bu ekran kartını şuanda bilgisayarımda yer alan frisby (foem)...
  5. €KO_

Anakartıma takabileceğim en iyi işlemci

i7-3770K takabilirsiniz 4 Çekirdek 8 İş Parçacıklı Stok Frekansı 3.50GHz Turbo Frekansı 3.90GHz Önbelleği 8MB ancak anakartınız h61 olduğu için overclock yapamazsınız.
  6. €KO_

İntel 3770k Turbo Boost yapamıyorum

hocam turbo boost ile o işlemci 3.9GHz'e çıkabiliyor Maksimum Arkadaşınızın Overclock Yapmadığına Eminmisiniz? ve H61 çipsetli anakartlarda overclock olayı yok işlemcinin sıcaklıkları müsait olduğu sürece maksimum turbo frekansına çıkabiliyor (bu işlemci için intelin belirttiğine göre maksimum...
  7. €KO_

Çözüldü✓ anakart boyutum nedir?

Micro ATX Knk (üstteki asus'un kendi sitesindeki. alttaki vatan bilgisayardaki özellikleri)
  8. €KO_

gtx 760 NIS yok (Görüntü ölçeklendirme)

nvidianın denetim masasından da bakabilirsin agam orda'da yoksa senin kartın desteklemiyor demektir.
  9. €KO_

Çözüldü✓ İ3 10105F Sıcaklık Değerleri 80 Dereceyi Görüyor

peki Zalman ZM-STC8 termal macun'u almayı düşünüyom alınır mı??
  10. €KO_

tavsiyen için saol knk şunu eklemeyi unuttum. İşlemcide sürülü olan fan intelin stok fanında sürülü olan termal macun var. Ve ek olarak şunuda ekliyim kasanın tozunu dün aldım ama işlemci sıcaklığı boşta (msi afterburner üzerinden gördüğüm değer hava birazcık soğuduğunda 30 ısındığında 34...
  11. €KO_

Agalar i3 10105F model işlemcim var ve işlemcim şu sıralar 72-80 dereceleri görmeye başladı. Termal macun değiştirme zamanı geldimi? yoksa hava sıcaklığından dolayı'mı bu kadar yükseliyor. Not: bilgisayarı geçen yıl Ekim ayının sonlarına doğru aldım. (Neredeyse 1 sene olucak)
Geri