Arama sonuçları: *

1. L

Bu Yama sitesi güvenlimi

Arkadaşlar Günaydın herkese iyi sabahlar star jedi survivor icin bir yama yeri arıyordum internette arastırırken bu yeri buldum acaba güvenlimidir https://turkceyamakrali.blogspot.com/2025/05/star-wars-jedi-survivor-turkce-yama.html
  2. L

Oyun oynarken bir anda ses geldi

İyi günler dying light 2 oynarken bir anda konuşma sesi geldi ama oyundaki npclerin konuşma sesine hiç benzemiyordu ve oyunun sesi kısıktı yükses sesli biri konuştu
  3. L

BU ssd Anakartıma olurmu

kullandıgım anakart a320mk işlemcim ryzen 5 5600 harddiskim vardıgı ama artık oyunu bile açamaz hale geldi onun için almışken bu ssd yi alıyım anakartıma uyumlu olurmu m2 ssd:https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kioxia-lrc20z001tg8-exceria-g2-1tb-m-2-disk-fiyati,1584803490.html
  4. L

yeni işlemci taktıktan sonra eski işlemcinin cekirdeği

merhabalar eski işlemci 2 cekirdek 4 threadsdi ryzen 5 5600 taktıktan sonra cekirdeklerim hala eskisi gibi görünüyor ama 6 cekirdek 12 thards olması lazım ne yapmam lazım acaba 1694202985
  5. L

Oyunlar geç yükleniyor

Yeni işlemci aldım eski darboğaz yapıldı yeniyi taktım gene drop yiom 1694183958 Ramlerde bı sıkınti olabilirmi
  6. L

Oyunlar geç yükleniyor

1 tb 160gb boş yer var
  7. L

Oyunlar geç yükleniyor

merhabalar son bir kaç gündür cok fazla drop yemekteyim ve oyunlar oldugundan daha geç acılıyor yerler ve mekan yuklenmiyor mesela ets2 seyir halindeyken bir anda donuyor ve geri gelio hdd alakalı mıdır hdd bazen garip sesler geliyor bütün oyunlarım hdd yuklü
  8. L

1050Tİ YENİ MÖNİTÖR ALIDIM DROP YİYORUM

yeni mönitor aldıktan sonra drop yemeye başladım eskı mönitörüm 60 hzdi simdiki 200 hz drop yemeye başladım ekran kartım 1050ti bir bilginiz varmı acaba
  9. L

Bu soğutucu kasama siğarmi

Teşekkürler usta
  10. L

Bu soğutucu kasama siğarmi

Performax xercon kasa Soğutucu ID cooling de 224 XT sigarmi acaba
  11. L

5600 soğutucu alınır mı

Ryzen 5 5600 işlemciye bu soğutucu nasıldır veya onerdiginiz bir soğutucu varmıdır https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-t5-cpu-sogutucu-fan-rgb-light-board-fiyati,902139426.html
  12. L

Asus a320mk nvme SSD desteklermi

Ben aldım SSD diyi Samsung Evo 970 ölü 1692093925 Plus
  13. L

Asus a320mk nvme SSD desteklermi

Yukarda dediğim gibi anakartim desteklermi işlemcim amd athlon 3000g ama değiştireceğim 5 5500 geçecegim
  14. L

16 gb ram 9gb kullanılıyor

amd athlon 3000g
  15. L

16 gb ram 9gb kullanılıyor

16 gb ramın 9 gb kullanılıyor acaba neden birde işlemçim apu ondan olabilirmi ?
  16. L

Klavye öneresi mekanik rgb

Max 800 tllik klavye önerisi
  17. L

Yeni̇ Anakart İçin Kasa Desteği̇ne Gerek Var Mi

atx destekliyor değiştirmene gerek yok
  18. L

googledan fotoğrafını cekıp aratabılırısın
  19. L

kasanın modelini soyle bakıyım everest modeli ne