Arama sonuçları: *

1. Esatula

500-1000 TL 8 GB ekran kartı bulabilirmiyim

2. el, bozuk ekran kartı bile bulamazsın.
  2. Esatula

Xfx rx6600 vs Sapphire Rx6600

Xfx 6600 kullanıyorum ve memnunum. Ultrada 3-4 saat boyunca Cyberpunk 2077 oynadım. Bir performans düşüsü olmadı.
  3. Esatula

PC Açılmıyor, Fanlar Dönüp Kapanıyor

Merhaba Bilgisayarı yeni aldım. Aldıktan 3 gün sonra bir sabah fanlar 2-3 sn dönüp kapanıyordu. Ama ilginç bir durum ise bilgisayarı 1-2 günde bir kere açabiliyorum ama sonra kendi kendine kapanıyor. Teknik bilgisi olan bir kaç kişiye sordum ya PSU arızalıdır ya da elektrik tesisatı dedi...
  4. Esatula

Sürekli Kopan İnternet

Eğer wifi ile bağlanıyorsan aygıt yöneticisinden wifini bul, sağ tıklayıp özelliklere gir. Ordan güç yönetimine gir. Orda güç tasarrufu için cihazı kapatmaya izin ver gibi bir seçenek var. Onu devre dışı bırak. Win10 u yeni kurduğunda o seçenek açık olabiliyor.
  5. Esatula

Çözüldü✓ Mikrofonum hiçbir şekilde çalışmıyor.

Audio Realtek i kaldırıp tekrar dene.
  6. Esatula

Öneri FPS İçin Hangi Mousepad? HyperX FURY S Pro vs SteelSeries Qck+

Bence bütçeni daha büyük boy bir mousepade ayır. Bence mousepadin boyutu oyunlara yüzeyinden daha çok etki ediyor.
  7. Esatula

Çözüldü✓ RX 6500 XT mi RX 6600 mü ?

Tavsiyeleriniz için sağ olun. Bütçemi biraz daha sıkıp rx 6600 aldım.
  8. Esatula

Çözüldü✓ RX 6500 XT mi RX 6600 mü ?

Merhaba Önümüzdeki bir kaç yıl boyunca PC'im bu oyunu açar mı diye derdim olmasın istiyorum. RX 6500XT bunu yapabilir mi? Yapamazsa RX 6600 almaya çalışacağım. Benim grafik takıntım pek yok. Yeri geldiğinde 720p 900p'de de oynarım. Amd nin RSR ve FSR yazılımlarıyla RX 6500 XT in idare...
Top Bottom